De Griekse Eilanden ANTIPAROS INFO Antiparos Hotels Bezienswaardigheden Antiparos Foto's Antiparos Stranden
Wandelen op Antiparos Trouwen op Antiparos Alternatief Antiparos Antiparos Reizen Onroerend Goed Antiparos Restaurants
Antiparos fishing trip, Antiparos vistrip Antiparos fishing trip, Antiparos vistrip Antiparos wine making, Antiparos wijn maken Antiparos bbq on deserted island, Antiparos bbq op verlaten eiland Antiparos bbq on deserted island, Antiparos bbq op verlaten eiland
Vigdis and I on the Sorgos 1 boat

OP MAAR GEMAAKTE ALTERNATIEVE VAKANTIES

Als u Antiparos bezoekt buiten het seizoen, te weten in april, mei, juni, september en oktober heeft u een unieke vakantie ervaring. Ik stel een speciaal pakket van accommodatie en activiteiten voor u samen die helemaal gericht is op u en uw behoeften en wensen. Dit is wat ik u kan bieden:
Accommodatie in Dolphins Appartementen, Mike's Place of een particuliere villa (van eenvoudige kamers tot een klein appartement of een particuliere villa)
Lunch picknics of 's avonds barbecue op verre stranden, hetzij per boot of te voet
Diepzeevis-trips
Olijfolie maken - We halen de olijven, we persen de olie, en u krijgt een fles mee naar huis (tweede deel van oktober)
Wijn maken - U kunt helpen bij het plukken van de druiven, daarna helpt u bij het stampen om de wijn te maken (normaal gesproken de eerste week van september)
Ouzo destileren - We bezoeken ouzo destileerderijen, waar u kunt kijken hoe de ouzo wordt gemaakt en hoe de lokale bevolking tot in de nacht feest viert, eet en de ouze rechtstreeks uit de kraan laat gieten! (tweede deel van oktober)
Loop de Byzantijnse wandeling in Paros, te beginnen bij het dorp Lefkes, met een picknic, en gevolgd door een bezoek aan de Moraitis Wijnfabriek op Paros waar je ook wijn kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Ik ben Noors, maar ik woon al 22 jaar full time op Antiparos, full time. Naast Noors spreek ik Grieks, Engels, een beetje Duits en een beetje Frans en Italiaans.

Voor meer informatie stuur een e-mail aan Vigdis - Taylor made alternative holidays in Antiparos

___________________________________________________________________________________________________________________
Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos

Vakantiehuis te huur op het eiland Antiparos

Dit vakantiehuis is te vinden in Soros, op ongeveer 400m afstand van het strand, met prachtig uitzicht op Paros, Naxos en Ios. Het is 100m2 met een tuin van 2300 m2. Het huis is geschikt voor een gezin of voor een groep vrienden. Er zijn 3 slaapkamers voor 5 personen en de prijs is zeer redelijk in vergelijking met sommige schandalige prijzen die mensen soms vragen als je een huis op een van de Cycladen eilanden wilt huren (100 euro per dag in juni en juli en 150 euro per dag in augustus) .

Soros strand is het beste strand op Antiparos, en er zijn twee grote taverna's. Het is slechts 1 km naar Apantima Beach en het restaurant Still Waters. St Georgios met zijn prachtige taverna ligt op 1 km in de andere richting. Op Soros strand is er ook een deel waar er ruimte is voor de naturisten. Het is een zeer rustige plek zonder lawaai van bars etcetera. Voorzieningen zoals supermarkten en een ATM-machine vind je in Antiparos Stad. Hoewel Antiparos niet zo'n heel groot eiland is, raad ik aan een auto of een fiets / motor te huren als je in Soros verblijft. Mensen blijven hier om een stukje van de authentieke ongerepte eiland-leven mee te maken.

Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos Vigdis House - holiday house on Antiparos, vakantiehuis op Antiparos

Het huis bestaat uit
3 slaapkamers
1 kinderkamer met een stapelbed
1 studeerkamer met een eenpersoons divan-bed
1 grote badkamer met douche, toilet, bidet en wasbak
een douche buiten
1 klein kantoor met PC
1 grote en zonnige woonkamer met eetkeuken
terras met pergola om buiten te eten

Het huis is volledig ingericht, met een goed uitgeruste keuken, kunst en foto's op de muren, en duizenden boeken in vele talen. Er is ook een wasmachine, TV en video.

Prijs voor juni/juli 100 euro per dag.
Prijs voor augustus 150 euro per dag of 4000 euro voor de hele maand

Voor meer informatie stuur een e-mail aan Vigdis

Soros beach in Antiparos Soros Beach Soros beach in Antiparos Soros beach in Antiparos Agios Georgios beach in the southwest of Antiparos
Soros Beach in Antiparos Soros Beach in Antiparos Soros Beach in Antiparos Soros Beach in Antiparos Soros Beach in Antiparos
___________________________________________________________________________________________________________________

Hans Huisman, www.angelfire.com/super2/greece 2009