Antiparos
De Griekse Eilanden Antiparos HOME Antiparos Hotels Bezienswaardigheden Antiparos Foto's Antiparos Stranden
Antiparos wandelen Antiparos trouwen Alternatief Antiparos Antiparos Reizen Onroerend Goed Restaurants
Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos
Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos Garden Apartments in Antiparos
ANTIPAROS HOTELS: GARDEN APARTMENTS IN GLYFA

Een ontspannen familie-vakantie in een mooie tuin, tegenover de zee met panoramisch uitzicht op het kanaal tussen Paros en Antiparos. Dicht bij Antiparos stad, in een tuin van 6500m2, precies tegenover de zee en 30 meter ver van het zandstrand van Glyfa, is een complex van 5 huizen.
Het heeft:
• 3 appartementen van drie kamers. Elk heeft twee slaapkamers, een w/c met douche, volledig uitgeruste keuken, een eetkamer met een slaapbank voor een persoon. Ieder appartement is geschikt voor 4-5 personen.
• 1 appartement van drie kamers, waarvan twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden, een w/c met douche, volledig uitgeruste keuken, een eetkamer met een slaapbank. Het is geschikt voor 4-5 personen.
In het lagere niveau van dit appartement (5 stappen naar beneden), is er een andere appartement met twee slaapkamers, een w/c met douche, volledig uitgeruste keuken, een eetkamer met een slaapbank. Dit appartement is ook geschikt voor 4-5 persons.
• 1 appartement met twee kamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een w/c met douche, volledig uitgeruste keuken eetkamer met 2 divanbedden. Het is geschikt voor 4 personen.
Alle appartementen hebben airco, tv, haardroger, strijkijzer en strijkplank, grote veranda met uitzicht op zee, parking & BBQ.

Schoonmaak schoonmaken en het veranderen van linnen om de drie dagen.
Afstand tot de haven vN Antiparos stad 3,5 km, 7,5 km naar de luchthaven Paros, Paros haven 7,5 km, strand: 30m

Stuur een e-mail naar de Garden Apartments in Antiparos.


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional