ALLE VILLA'S Agios Pavlos Agios Pavlos Hotel
Villas in Crete, Kreta villa's
HET AGIOS PAVLOS HOTEL EN KAVOS MELISSA APPARTEMENTEN IN AGIOS PAVLOS
Het Agios Pavlos Hotel in Agios Pavlos op Kreta Het Agios Pavlos Hotel in Agios Pavlos op Kreta Het Agios Pavlos Hotel in Agios Pavlos op Kreta Het Agios Pavlos Hotel in Agios Pavlos op Kreta Het Agios Pavlos Hotel
Het Agios Pavlos Hotel Het Agios Pavlos Hotel Het Agios Pavlos Hotel Het Agios Pavlos, Hotel Kavos Melissa. Agios Pavlos.

Agios Pavlos is maar een heel klein dorpje en perfect voor een "weg van alles en iedereen vakantie". Zoals ik al schreef is er niet veel te huur in het dorp dus geen kans dat het er erg druk zal worden, waarschijnlijk ook in het hoogseizoen en met name in de avonden wanneer de dag bezoekers ook weer naar huis zijn. Als dit je aanspreekt dan kun je bijvoorbeeld in het Agios Pavlos Hotel gaan logeren. Het Agios Pavlos Hotel biedt een warm welkom voor alle gasten, met 2 gebouwen om uit te kiezen en een variŽteit aan kamers - er is iets voor iedereen - en voor ieders budget! Het oorspronkelijke Hotel Agios Pavlos ligt net boven de baai en biedt kamers met of zonder uitzicht op zee en kamers met of zonder airconditioning. Sommige kamers hebben een TV en een aantal kamers kunnen worden geboekt als triples. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer. Als je er baby bedje nodig hebt laat het dan van tevoren weten. Het nieuw gebouwde Kavos Melissa ligt op een korte wandeling de heuvel op en geniet een panoramisch uitzicht op de baai en de kust. Alle appartementen zijn voorzien van douche en toilet, hebben airconditioning en centrale verwarming, een volledig uitgeruste keuken en kunnen comfortabel vier volwassenen herbergen. Elk appartement heeft een balkon of terras met prachtig uitzicht op zee - een perfecte plek om te genieten van de mooie zonsondergangen die Agios Pavlos elke avond krijgt.

Stuur een e-mail aan het Agios Pavlos Hotel & Kavos Melissa. - Tel: 0030 28320 71104 - Fax: 0030 28320 71105

Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta Uitzicht vanaf Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta
Uitzicht vanaf Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta Uitzicht vanaf Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta Uitzicht vanaf Kavos Melissa in Agios Pavlos op Kreta The Agios Pavlos, Hotel Kavos Melissa.

Wij verbleven in een van de appartementen in de Kavos Melissa in Agios Pavlos, met een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee bedden in de andere kamer. Kavos Melissa ligt op de heuvel achter het Agios Pavlos Hotel (ik schat op ongeveer 200 tot 250 meter afstand) en het biedt een prachtig uitzicht vanaf het balkon over de zee en de twee Paximadia eilanden die in de zee voor de accommodatie liggen. In de avond krijg je de zonsondergang te zien. Aan de andere kant: we konden niet beslissen wat mooier was, want het balkon aan de andere kant had het meest waanzinnige uitzicht op de Witte Bergen dat we ooit hebben gehad. De accommodatie is eenvoudig maar functioneel, met veel stoelen, een bank, kasten, goede bedden, een eenvoudige keuken met 2 kookplaten, een koelkast, potten en pannen, bestek, glazen en servies. De badkamer is uitstekend met een goede en moderne douche, warm water en alles wat je kunt verwachten van een badcel. Het is allemaal erg rustig en je kunt de sterren aan de hemel zien 's nachts. Onze buren (ook van Nederland) vonden het er zo leuk dat ze al voor de tweede keer dat jaar in Kavos Melissa zaten: ze konden gewoon niet wachten.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional