ar

nl

fr

de

el

it

ja

pt

es

enΠροσιτό Drug Rehab - Πού να ψάξω για αυτό Πώς Tenuate φροντίδα μας. Πού να αγοράσετε Tenuate Πώς να ακυρώσετε ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης
Google

Προσιτό Drug Rehab - Πού να ψάξω για αυτό

Πώς Tenuate φροντίδα μας.

χρήσεις του Tenuate

Tenuate χρησιμοποιείται μαζί με ένα γιατρό-που εγκρίθηκε, μειωμένη σε θερμίδες δίαιτα, άσκηση, και η συμπεριφορά της αλλαγής του προγράμματος για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Είναι χρησιμοποιείται σε άτομα που είναι σημαντικά υπέρβαρος (παχύσαρκοι) και δεν μπόρεσαν να χάσει αρκετό βάρος με δίαιτα και άσκηση από μόνη της. Η απώλεια βάρους και διατήρηση του απορροή μπορούν να μειώσουν τους κινδύνους για την υγεία τους πολλούς που έρχονται με την παχυσαρκία, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, υψηλή πίεση του αίματος, και μικρότερη διάρκεια ζωής.

Δεν είναι γνωστό πώς Tenuate βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Μπορεί εργασίες σας, με τη μείωση της όρεξης, την αύξηση της ποσότητας ενέργειας που χρησιμοποιείται από το σώμα σας, είτε μέσω της επίδρασης ορισμένων τμημάτων του εγκεφάλου. Αυτή η φαρμακευτική αγωγή είναι ένα όρεξη suppressant και ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζεται συμπαθητικομιμητική αμίνες.

τον τρόπο χρήσης του Tenuate

Πάρτε τη μορφή άμεσης απελευθέρωσης του Tenuate από το στόμα, συνήθως 3 φορές την ημέρα, 1 ώρα πριν το γεύμα ή ως οδηγίες του γιατρού σας. Αν τρώει αργά τη νύχτα είναι ένα πρόβλημα, ο γιατρός σας μπορεί να λάβει άμεσα εμείς άλλη δόση το βράδυ. Λαμβάνοντας Tenuate αργά στην καθημερινή ζωή, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κλινοθέσιο (αϋπνία).

Η διαρκής-release μορφή Tenuate είναι συνήθως λαμβάνεται μια φορά την ημέρα το μεσημέρι. Swallow Tenuate σύνολο. Μην σπάτε, μασάτε, δισκία ή διάλειμμα. Κάτι τέτοιο μπορεί να καταστρέψει τη μακρά δράση των ναρκωτικών και μπορεί να αυξήσει τις παρενέργειες.

Η δόση που βασίζεται σε σας ιατρική πάθηση και η απόκριση στη θεραπεία. Ο γιατρός σας θα προσαρμόσει δόση για να βρουν καλύτερες δόση για εσάς. Χρήση Tenuate τακτικά και ακριβώς όπως προδιαγράφεται για να πάρετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να βοηθήσουμε εμείς θυμόμαστε, το πάρετε στα ίδια ώρα (ες) κάθε μέρα.

Tenuate είναι συνήθως λαμβάνονται για λίγες μόνο εβδομάδες σε ένα χρόνο. Δεν θα πρέπει να ληφθούν με άλλους όρεξη suppressants (βλ. επίσης τμήμα αλληλεπίδρασης φαρμάκων). Η πιθανότητα σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αυξάνεται με την χρήση των πλέον Tenuate και τη χρήση του Tenuate μαζί με ορισμένα άλλα φάρμακα δίαιτα.

Tenuate μπορεί να προκαλέσουν εξάρτηση, ειδικά αν έχει χρησιμοποιηθεί τακτικά για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα ή αν έχει χρησιμοποιηθεί σε υψηλές δόσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανάκληση αντιδράσεων (π.χ., κατάθλιψη, σοβαρή κόπωση) μπορεί να προκύψει, αν ξαφνικά σταματήσουμε Tenuate. Για να αποτρέψετε την απόσυρση από τη στάση επεκταθεί / τακτική θεραπεία με Tenuate, η σταδιακή μείωση της δοσολογίας σύμφωνα με τις οδηγίες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες, και να αναφέρει τυχόν απόσυρση αντιδράσεις αμέσως.

Σπάνια, τα ναρκωτικά αναζητούν αφύσικη συμπεριφορά (εθισμός) είναι δυνατή με Tenuate. Να μην αυξήσει τη δόση σας, πάρτε την πιο συχνά, ή το χρησιμοποιούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ 'ό, τι προβλέπεται. Σωστά σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή όταν τέτοια διεύθυνση.

Θα πρέπει να δούμε κάποια απώλεια βάρους, σύντομα μετά θα αρχίσουμε αυτή την φαρμακευτική αγωγή. Ενημερώστε το γιατρό σας αν δεν το βλέπω τουλάχιστον 4 κιλά απώλειας βάρους μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων από την έναρξη της Tenuate. Tenuate ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί καλά, αφού έχουν πάρει αυτό για λίγο. Μιλήστε με το γιατρό σας αν αυτό το φάρμακο σταματά να λειτουργεί καλά. Να μην αυξηθεί η δόση εκτός εάν οδηγίες του γιατρού σας. Ο γιατρός σας μπορεί να σταματήσει άμεσα θα πάρετε αυτό το φάρμακο.

παρενέργειες του Tenuate

Ζάλη, ξηροστομία, δυσκολία στον ύπνο, ευερεθιστότητα, ναυτία, εμετός, διάρροια, δυσκοιλιότητα ή μπορεί να προκύψει, ενώ η χρήση Tenuate. Εάν αυτές οι επιπτώσεις εμμένουν ή επιδεινώνονται, ειδοποιεί το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως.

Να θυμάστε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει Tenuate γιατί αυτός ή αυτή έχει κριθεί ότι θα είναι προς όφελος μεγαλύτερο από κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Tenuate δεν έχει σοβαρές παρενέργειες.

Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως, εάν κάποιο από αυτά τα απίθανο αλλά σοβαρές παρενέργειες:

Σταματήσετε να παίρνετε το Tenuate και να αναζητήσουν άμεση ιατρική περίθαλψη, εάν κάποια από αυτές τις σπάνιες αλλά πολύ σοβαρές παρενέργειες:

Tenuate Μαη σπάνια αιτία σοβαρών (ενίοτε θανατηφόρων) ή καρδιακά προβλήματα του πνεύμονα (πνευμονική υπέρταση, καρδιακή βαλβίδα προβλήματα). Ο κίνδυνος αυξάνεται με τη χρήση των πλέον Tenuate και τη χρήση του Tenuate μαζί με άλλα φάρμακα όρεξης-suppressant / φυτικά προϊόντα. Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από παρακάτω απίθανη, αλλά πολύ σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, σταματήστε τη λήψη του Tenuate και συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό αμέσως:

Μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο Tenuate είναι σπάνιες. Ωστόσο, αναζητούν άμεση ιατρική φροντίδα εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από ακόλουθα συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης:

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα των πιθανών παρενεργειών. Αν προκήρυξη άλλες ενέργειες που δεν αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό.

προφυλάξεις του Tenuate

Πριν από τη λήψη Tenuate, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν είμαστε αλλεργικοί σε αυτό? Ή σε οποιαδήποτε άλλη συμπαθητικομιμητική αμίνες (π.χ., αποσυμφορητικά, όπως η ψευδοεφεδρίνη, διεγερτικά, όπως η αμφεταμίνη, όρεξη suppressants όπως φαιντερμίνη)? Ή αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες αλλεργίες.

Tenuate δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχετε ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Πριν από τη χρήση Tenuate, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν έχουμε:

Πριν από τη χρήση Tenuate, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ιατρικού ιστορικού, κυρίως των:

Tenuate μπορούν να έχουμε ζαλάδα ή (σπανίως) προκαλέσουν υπνηλία ή θολή όραση. Να είστε προσεκτικοί εμπλακούν σε δραστηριότητες που απαιτούν εγρήγορση και σαφές όραμα, όπως η οδήγηση ή τη χρήση μηχανημάτων. Αποφύγετε τα αλκοολούχα ποτά.

Πριν από την εγχείρηση, ενημερώστε το γιατρό σας ή οδοντίατρο ότι είστε χρησιμοποιώντας Tenuate.

Λειτουργία των νεφρών σας μειώνεται καθώς μεγαλώνει μεγάλα. Αυτή η φαρμακευτική αγωγή έχει αφαιρεθεί από τα νεφρά. Ως εκ τούτου, οι ηλικιωμένοι μπορεί να βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο για ζαλάδα και υψηλή αρτηριακή πίεση, ενώ χρησιμοποιώντας το ναρκωτικό αυτό.

Κατά τη διάρκεια της κύησης, Tenuate θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν σαφώς χρειάζεται. Δεν συνιστάται για χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή σε μεγάλες δόσεις κοντά αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, λόγω των πιθανών βλαβών στο αγέννητο μωρό. Συζήτηση για τους κινδύνους και τα οφέλη με το γιατρό σας. Βρέφη που γεννήθηκαν από μητέρες που έχουν Tenuate χρησιμοποιώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε υψηλές δόσεις μπορεί να έχουν συμπτώματα όπως η απόσυρση ευερεθιστότητα ή ακραία κούραση. Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα σας στο νεογέννητο.

Tenuate μπορεί να περάσουν στο μητρικό γάλα και μπορεί να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες για ένα βρέφος νοσηλευτών. Ως εκ τούτου, ο θηλασμός δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια χρήσης του Tenuate. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν θηλάσετε.

αλληλεπιδράσεις του Tenuate

Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός μπορεί ήδη να είναι ενήμεροι για όλες τις τυχόν δυνατότητες αλληλεπιδράσεις και μπορεί να σας για την παρακολούθηση τους. Μην ξεκινήσετε, να σταματήσει ή να αλλάξει τη δοσολογία του κάθε φαρμάκου, πριν από τον έλεγχο τους με πρώτο.

Tenuate δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με ορισμένα φάρμακα, διότι πολύ σοβαρές αλληλεπιδράσεις μπορεί να προκύψει, ενώ χρήση Tenuate. Αν είστε παίρνετε ή έχουν ληφθεί άλλα όρεξη-suppressant ναρκωτικών στο παρελθόν έτος (π.χ., φαιντερμίνη, Το «Sibutramine», ephedra / ΜΑ huang), ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό πριν από την έναρξη Tenuate.

Αποφύγετε τη λήψη αναστολείς της ΜΑΟ (π.χ., φουραζολιδόνη, isocarboxazid, linezolid, moclobemide, φαινελζίνη, procarbazine, ρασαγιλίνη, σελεγιλίνη, τρανυλκυπρομίνη) μέσα σε 2 εβδομάδες πριν, κατά και μετά τη θεραπεία με Tenuate. Σε ορισμένες περιπτώσεις μια σοβαρή (πιθανώς θανατηφόρα) αλληλεπίδρασης φαρμάκων μπορεί να προκύψει, ενώ χρήση Tenuate.

Αν είστε ήδη χρησιμοποιούν οποιοδήποτε από αυτά τα φάρμακα, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό πριν από την έναρξη Tenuate.

Πριν από τη χρήση Tenuate, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των συνταγών και nonprescription / φυτικά προϊόντα θα μπορούν να χρησιμοποιούν, ειδικότερα:

Ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν λάβουμε τα ναρκωτικά που προκαλούν ζάλη ή υπνηλία, όπως: ορισμένα αντιισταμινικά (π.χ., Διφαινυδραμίνη), anti-κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών (π.χ., καρβαμαζεπίνη), φάρμακα για τον ύπνο ή άγχος (π.χ., αλπραζολάμη, διαζεπάμη, zolpidem) , Μυοχαλαρωτικά, ναρκωτικές relievers πόνου (π.χ., codeine), ψυχιατρικά φάρμακα (π.χ., risperidone, Αμυτριπτυλίνη, trazodone).

Επίσης έκθεση της χρήσης των ναρκωτικών που θα μπορούσαν να αυξήσουν την κατάσχεση των κινδύνων όταν συνδυάζεται με Tenuate όπως isoniazid (INH), φαινοθειαζίνες (π.χ. thioridazine), θεοφυλλίνη, ή τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά (π.χ., Αμυτριπτυλίνη), μεταξύ άλλων.

Ελέγξτε την ετικέτα για όλα σας τα φάρμακα / φυτικά προϊόντα (π.χ., βήχας και το κρύο τα προϊόντα που περιέχουν αποσυμφορητικά, όπως η ψευδοεφεδρίνη, δίαιτα ενισχύσεων, όπως η φαινυλοπροπανολαμίνη / ephedra / ΜΑ huang), διότι ενδέχεται να περιέχουν συστατικά που μπορούν να αυξήσουν τον καρδιακό ρυθμό ή την αρτηριακή πίεση . Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας σχετικά με τη χρήση αυτών των προϊόντων με ασφάλεια.

Καφεΐνη μπορεί να αυξήσει τις παρενέργειες του Tenuate. Αποφύγετε τις μεγάλες ποσότητες πόσιμου των ποτών που περιέχουν καφεΐνη (καφές, τσάι, αναψυκτικά τύπου κόλα) ή τρώνε μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.

Αυτό το έγγραφο δεν περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση Tenuate, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό του όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Τηρούν κατάλογο με όλα σας τα φάρμακα μαζί σας και συμμερίζομαι κατάλογο με γιατρό και τον φαρμακοποιό σας.

Πού να αγοράσετε Tenuate

Προσιτό Drug Rehab - Πού να ψάξω για αυτό

Προσιτό Drug Rehab - Πού να ψάξω για αυτό Πώς Tenuate φροντίδα μας. Πού να αγοράσετε Tenuate Πώς να ακυρώσετε ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης

Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι χρειάζεσαι ναρκωτικά rehab. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι το άγχος που ασχολούνται με το πώς θα πληρώσουν.

Γεγονός είναι, rehab ναρκωτικών δεν είναι φθηνή. Κάθε μήνα το φάρμακο rehab μπορεί να σας κοστίσει δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι αυτού του είδους τη χρήματα που εξοικονομήθηκαν. Δεν μπορεί ο καθένας να τύχουν κρατικής ενίσχυσης. Και πάρα πολλοί άλλοι δεν έχουν ασφάλιση υγείας. Δεν έχει μόνο ότι: ό, τι ένα πρόσωπο που θεωρεί προσιτή mayn't είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί με άλλο πρόσωπο.

Έτσι, σκέψης και ψώνια προσεκτικά είναι υψίστης σημασίας. Τούτου λεχθέντος, θα ήταν μια καλή ιδέα να εξετάσουμε ολόκληρο το φάσμα των ναρκωτικών rehab προσιτές επιλογές που κάνουμε πριν λάβει τεκμηριωμένη απόφαση. Με άλλα λόγια, δεν παρουσίασε ανάκαμψη πρώτη επιλογή για εσάς. Μπορεί να υπάρχουν πιο προσιτές επιλογές σε περίπτωση που αφιερώνουμε αρκετό καιρό αναζητούν.

Γενικά μη κερδοσκοπικού Rehabs

Μία από τις καλύτερες επιλογές για τα ναρκωτικά προσιτές rehab είναι να κοιτάξουμε τους μη κερδοσκοπικούς εγκαταστάσεις. Αμοιβής τους θα είναι συχνά χαμηλότερες από τις αντίστοιχες για το κέρδος των ναρκωτικών-rehab εγκαταστάσεις. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα κέρδη είναι μη επιδοτούμενο από το δημόσιο χρήμα (όπως και το ομοσπονδιακό κράτος ή κυβέρνηση) ή από μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ).

Υπάρχουν δεκάδες - εκατοντάδες αν μη - μη κερδοσκοπικών φάρμακο rehab εγκαταστάσεις που ιδρύθηκε για να βοηθήσει ρητώς χαμηλότερο εισόδημα και ανασφάλιστα άτομα. Αυτές οι μη κερδών μπορεί να μας δώσει σημαντικά θεραπευτικά οφέλη σε πολύ καθαρές και καλά οργανωμένες περιβάλλοντα. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα είναι δωρεάν. Ωστόσο, αυτά τα οικονομικά προσιτών εγκαταστάσεων θα ναρκωτικών rehab (σχεδόν) ποτέ δεν στρέφουμε την πλάτη έναν ασθενή που πραγματικά έχουν ανάγκη θεραπείας - ή αν δεν μπορούν να πληρώνουν πλήρη τιμή.

Ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές σας;

Εκτός από μη κερδοσκοπικές εγκαταστάσεις, υπάρχουν και οι διευκολύνσεις για το κέρδος-που έχουν κρεβάτια που προορίζονται για τους ασθενείς που χρειάζονται περίθαλψη επιδοτούμενο. Αυτό δεν είναι ίδιο με δωρεάν θεραπεία. Ωστόσο, τα τέλη θα βασίζεται σε μια προοδευτική κλίμακα ανάλογα με το εισόδημά σας, το μέγεθος της οικογένειας και συνολική δυνατότητα να πληρώσουν. Αν μπορούμε να κάνουμε προσιτές φάρμακο rehab σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, όπως αυτό, μπορείτε να αναμένετε την εξαιρετική φροντίδα.

Πίστη οργανισμοί βασιζόμενοι

Ορισμένες ΜΚΟ, όπως το Στρατό Σωτηρίας δεν παρέχουν φήμη τύπου περίχωρα αλλά μπορεί ακόμη να προσφέρει αποτελεσματική θεραπεία, και το σημαντικότερο, ένα ασφαλές καταφύγιο. Οι ανέσεις που μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένη, αλλά για κάποιον με το να πάει πουθενά αλλού, αυτές οι εγκαταστάσεις μπορούν να παρέχουν την προοπτική της ανάκαμψης. Τα προγράμματα είναι συνήθως μακροχρόνια και ελεύθερα να συμμετέχων που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που βασίζεται πίστη.

Νηφάλιο που ζουν στέγασης

Μια άλλη οικονομικά προσιτή επιλογή για τα ναρκωτικά είναι rehab λεγόμενη νηφάλιο ζουν επιλογή. Δεν έχει ως έντασης, όπως ισχύει και ναρκωτικά rehab, αυτές οι εγκαταστάσεις παρέχουν μια φθηνή αλλά ευμενές περιβάλλον στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να αναρρώσουν. Οι περισσότερες από αυτές τις διευκολύνσεις, θα έχει ένα έργο-απαίτηση, καθώς και την προσδοκία ότι ο συμμετέχων AA παρακολουθήσουν συνεδριάσεις, ή ισοδύναμες, ενώ ζουν σε νηφάλιο κατοικιών .

Περίληψη

Δυστυχώς, θα έχετε να κάνετε κάποια έρευνα και να δαπανήσει κάποια προσπάθεια να βρουν το πλήρες φάσμα των ναρκωτικών rehab προσιτές επιλογές που έχετε στην περιοχή σας. Ωστόσο, η καλή είδηση είναι ότι θα είμαστε εκεί για εσάς - και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Πώς να ακυρώσετε ανεπιθύμητης εγκυμοσύνηςSitemap

Προσιτό Drug Rehab - Πού να ψάξω για αυτό Πώς Tenuate φροντίδα μας. Πού να αγοράσετε Tenuate Πώς να ακυρώσετε ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης

© Copyright 2006-2008