ar

nl

fr

de

el

it

ja

pt

es

enBetaalbaar Drug Rehab - Waar te zoeken voor het Hoe Tenuate zorg van ons. Waar te koop Tenuate Hoe je ongewenste zwangerschap
Google

Betaalbaar Drug Rehab - Waar te zoeken voor het

Hoe Tenuate zorg van ons.

toepassingen van Tenuate

Tenuate wordt gebruikt samen met een arts-erkend, verminderde calorie-dieet, lichaamsbeweging, en gedrag veranderen programma om u te helpen bij afvallen. Het is gebruikt bij mensen die zijn aanzienlijk overgewicht (obesitas) en zijn er niet in geslaagd voldoende gewicht te verliezen met een dieet en lichaamsbeweging alleen. Het verliezen van gewicht en het houden van het af te kunnen verminderen van de vele gezondheidsrisico's die verbonden zijn aan obesitas, met inbegrip van hart-en vaatziekten, suikerziekte, hoge bloeddruk, en een kortere levensduur.

Het is niet bekend hoe Tenuate helpt mensen om gewicht te verliezen. Hij kan het werk door het verlagen van uw eetlust, toenemende hoeveelheid energie die wordt gebruikt door uw lichaam, of door in te werken op bepaalde delen van de hersenen. Dit medicijn is een eetlust suppressant en behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd sympathicomimetische amines.

het gebruik van Tenuate

Neem de onmiddellijke vrijlating-vorm van Tenuate via de mond, meestal 3 keer per dag 1 uur voor de maaltijd of zoals voorgeschreven door uw arts. Zo laat op de avond eten een probleem is, kan uw arts te nemen we direct een andere dosis in de avond. Rekening Tenuate laat op de dag kan leiden tot slapeloosheid (insomnia).

De aanhoudende-release vorm van Tenuate is meestal een keer per dag in halverwege de ochtend. Slik Tenuate geheel. Niet fijn, kauwen, breken of tabletten. Dit kan vernietigen, de langdurige werking van het geneesmiddel en kan de bijwerkingen.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de therapie. Uw arts zal de dosis aanpassen om de beste dosis voor u gemaakt. Gebruik Tenuate regelmatig en precies zoals voorgeschreven in om de meeste baat bij hebben. Om ervoor te zorgen dat we niet vergeten, neem deze dan op hetzelfde moment (en) per dag.

Tenuate is meestal slechts voor een paar weken op een tijdstip. Het mag niet worden ingenomen met andere eetlust suppressants (zie ook sectie Drug Interaction). De mogelijkheid van ernstige bijwerkingen neemt toe met meer gebruik van Tenuate en het gebruik van Tenuate, samen met enkele andere voeding drugs.

Tenuate afhankelijkheid kan veroorzaken, vooral indien het is gebruikt voor een langere tijd, of indien het is gebruikt bij hoge doses. In dergelijke gevallen wordt de intrekking reacties (bv. depressie, ernstige vermoeidheid) kunnen optreden als u plotseling stopt Tenuate. Om te voorkomen dat de intrekking bij het stoppen verlengd / reguliere behandeling met Tenuate, geleidelijk te verminderen dosering zoals voorgeschreven. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer details, en het verslag van elke intrekking onmiddellijk reacties.

Zelden, abnormale drug-op zoek naar gedrag (verslaving) is mogelijk met Tenuate. Niet in uw dosis verhogen, nemen ze vaker, of gebruik het voor een langere tijd dan voorgeschreven. Goed stoppen met de medicatie wanneer daartoe wordt gericht.

We moeten zien wat gewichtsverlies, kort nadat we begin deze medicatie. Vertel het uw arts als we het niet zien van ten minste 4 kilo gewichtsverlies binnen 4 weken na het begin van Tenuate. Tenuate mei stoppen met werken en u bent na het nemen van het al een tijd. Overleg met uw arts als deze medicatie niet meer werkt. Niet verhogen, tenzij de dosis voorgeschreven door uw arts. Uw arts kan direct we stoppen met het innemen van deze medicatie.

bijwerkingen van Tenuate

Duizeligheid, droge mond, slapeloosheid, prikkelbaarheid, misselijkheid, braken, diarree of constipatie kan zich voordoen tijdens het gebruik Tenuate. Als deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker onmiddellijk.

Vergeet niet dat uw arts heeft voorgeschreven Tenuate omdat hij of zij heeft geoordeeld dat voordeel voor ons is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen met behulp van Tenuate hebben geen ernstige bijwerkingen.

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige bijwerkingen optreden:

Stop het gebruik van Tenuate en onmiddellijk medische hulp inroepen als een van deze zeldzame maar ernstige bijwerkingen optreden:

Tenuate mei zelden leiden tot ernstige (soms fatale) long-of hartproblemen (pulmonale hypertensie, hart-klep problemen). Het risico neemt toe met meer gebruik van Tenuate en het gebruik van Tenuate samen met andere eetlust-suppressant drugs / kruidenmiddelen. Als u een van onderstaande onwaarschijnlijk, maar zeer ernstige bijwerkingen, stopt met het Tenuate en raadpleeg uw arts of apotheker onmiddellijk:

Een zeer ernstige allergische reactie op Tenuate is zeldzaam. Echter, onmiddellijk medische hulp inroepen als u een van de volgende symptomen van een ernstige allergische reactie:

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als we andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

voorzorgsmaatregelen van Tenuate

Alvorens Tenuate, raadpleeg dan uw arts of apotheker als we zijn allergisch voor deze of aan een andere sympathicomimetische amines (bv. decongestiva, zoals pseudo-efedrine, stimulerende middelen, zoals amfetamine, eetlust suppressants zoals fentermine), of als u nog andere allergieën.

Tenuate mag niet worden gebruikt als u een bepaalde medische aandoeningen. Voordat u Tenuate, raadpleeg dan uw arts of apotheker als wij hebben:

Voordat u Tenuate, raadpleeg dan uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van:

Tenuate kunnen we duizelig of (zelden) slaperig of wazig zien veroorzaken. Wees de uitoefening van activiteiten waarvoor alertheid en duidelijke visie, zoals autorijden of machines bedienen. Vermijd alcoholische dranken.

Voordat met chirurgie, raadpleeg dan uw arts of tandarts dat u gebruikt Tenuate.

Nierfunctie afneemt als je ouder. Dit medicijn is verwijderd door de nieren. Daarom, ouderen kunnen een groter risico voor duizeligheid en hoge bloeddruk tijdens het gebruik van deze drug.

Tijdens de zwangerschap, Tenuate mag alleen worden gebruikt wanneer duidelijk nodig is. Het is niet aanbevolen voor gebruik gedurende lange perioden of in hoge doses in de buurt van de verwachte levertijd vanwege mogelijke schade aan de ongeboren baby. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts. Baby's van moeders die zijn gebruik te maken van Tenuate voor lange tijd of in hoge doseringen kunnen hebben met symptomen zoals geïrriteerdheid of extreme vermoeidheid. Vertel het uw arts onmiddellijk indien we een van deze symptomen bij uw pasgeboren.

Tenuate mei in de moedermelk en ongewenste effecten kan hebben op een zuigeling. Daarom is het geven van borstvoeding wordt niet aanbevolen tijdens het gebruik van Tenuate. Raadpleeg uw arts voor het geven van borstvoeding.

interacties van Tenuate

Uw arts of apotheker in mei al op de hoogte zijn van alle mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en kan u voor het toezicht op hen. Niet starten, het beëindigen of wijzigen dosering van een geneesmiddel voor de controle met hen eerst.

Tenuate mag niet worden gebruikt met bepaalde medicijnen, omdat zeer ernstige interacties kunnen optreden tijdens het gebruik Tenuate. Als u zich nemen of hebben genomen andere eetlust-suppressant drugs in het afgelopen jaar (bijvoorbeeld, fentermine, "Sibutramine", ephedra / ma Huang), raadpleeg dan uw arts of apotheker voordat u begint Tenuate.

Vermijd het nemen van MAO-remmers (bijv., furazolidon, isocarboxazid, linezolid, moclobemide, fenelzine, procarbazine, rasagiline, selegiline, tranylcypromine) binnen 2 weken vóór, tijdens en na de behandeling met Tenuate. In sommige gevallen een ernstige (mogelijk fatale) geneesmiddel interactie kan optreden, terwijl het gebruik Tenuate.

Als u op dit moment gebruik maakt van een van deze geneesmiddelen, raadpleeg dan uw arts of apotheker voordat u begint Tenuate.

Voordat u Tenuate, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle recepten en nonprescription / kruiden-producten die wij kunnen gebruiken, met name:

Vertel het uw arts of apotheker als we ook rekening geneesmiddelen die sufheid of duizeligheid veroorzaken, zoals: bepaalde antihistaminica (bijv. diphenhydramine), anti-inbeslagneming van drugs (bijvoorbeeld, carbamazepine), medicijnen voor de slaap of angst (bv. alprazolam, diazepam, Zolpidem) , Spierverslappers, verdovende pijn relievers (bijvoorbeeld codeïne), psychiatrische geneesmiddelen (bv risperidon, amitriptyline, trazodon).

Ook verslag van het gebruik van drugs, die zou kunnen toenemen beslag risico wanneer het wordt gecombineerd met Tenuate zoals isoniazide (INH), phenothiazines (bv. thioridazine), theofylline, of tricyclische antidepressiva (zoals amitriptyline), onder anderen.

Controleer de etiketten op uw geneesmiddelen / plantaardige producten (bijvoorbeeld, hoest-en koude-producten die decongestiva, zoals pseudo-efedrine, dieet hulpmiddelen zoals phenylpropanolamine / ephedra / ma Huang), omdat ze kunnen ingrediënten bevatten die zou kunnen verhogen van uw hartslag of bloeddruk . Vraag uw apotheker over het gebruik van die producten veilig.

Cafeïne kan de bijwerkingen van Tenuate. Vermijd het drinken van grote hoeveelheden dranken met cafeïne (koffie, thee, cola) of het eten van grote hoeveelheden chocolade.

Dit document bevat niet alle mogelijke interacties. Daarom wordt, alvorens gebruik te maken van Tenuate, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle producten die u gebruikt. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen met u, en het aandeel lijst met uw arts en apotheker.

Waar te koop Tenuate

Betaalbaar Drug Rehab - Waar te zoeken voor het

Betaalbaar Drug Rehab - Waar te zoeken voor het Hoe Tenuate zorg van ons. Waar te koop Tenuate Hoe je ongewenste zwangerschap

Het is moeilijk genoeg geconfronteerd met het feit dat je nodig hebt drugs rehab. Het laatste wat je nodig hebt is de stress omgaan met de manier waarop u moet betalen.

Feit is, drugs rehab is niet goedkoop. Elke maand in drugs rehab kunt u de kosten van tienduizenden dollars. Niet veel mensen hebben dat geld gespaard. Evenmin kan iedereen in aanmerking komen voor overheidssteun. En ook vele anderen hebben geen ziekteverzekering. Niet alleen dat: wat een persoon van oordeel is betaalbaar mayn't worden zo gemakkelijk te behandelen voor een andere persoon.

Dus, denken en winkelen zorgvuldig is van het grootste belang. Dat gezegd zijnde, is het wellicht een goed idee om te kijken naar het hele scala van betaalbare drugs rehab keuzes maken, voordat we een weloverwogen beslissing. Met andere woorden, niet pick eerste optie aan u gepresenteerd. Er kunnen meer betaalbare keuze, als we enige tijd op zoek.

Algemeen non-profit Rehabs

Een van de beste opties voor betaalbare drugs rehab is te kijken naar non-profit voorzieningen. Hun kosten zal vaak lager zijn dan de overeenkomstige for-profit drugs rehab faciliteiten. De reden hiervoor is dat non-profitorganisaties worden gesubsidieerd door publieke middelen (zoals de federale regering of staat), of door niet-gouvernementele organisaties (NGO's).

Er zijn tientallen - zo niet honderden - van de non-profit drugs rehab voorzieningen die werden opgericht uitdrukkelijk te helpen een lager inkomen en onverzekerde personen. Deze non-profitorganisaties kunnen geven wij aanzienlijke therapeutische voordelen in heel schoon en goed georganiseerd omgevingen. De meeste van hen zullen niet gratis zijn. Echter, deze betaalbare drugs rehab faciliteiten zullen (bijna) nooit afwenden van een patiënt die is echt behoefte aan behandeling - of zij al dan niet kan betalen de volle prijs.

Wat zijn uw andere mogelijkheden?

In aanvulling op not-for-profit voorzieningen zijn er de voor-profit voorzieningen die bedden gereserveerd voor patiënten die moeten gesubsidieerde zorg. Dit is niet hetzelfde als vrije behandeling. Echter, de vergoedingen zijn gebaseerd op een glijdende schaal aan de hand van uw inkomen, de omvang van het gezin en de totale vermogen om te betalen. Als we kunnen krijgen betaalbare drugs rehab op een prive-faciliteit zoals deze, die u kunt verwachten uitstekende verzorging.

Het geloof gebaseerde organisaties

Sommige NGO's zoals het Leger des Heils geen VIP-achtige omgeving, maar kan nog bieden effectieve behandeling en, belangrijker nog, een veilige haven. De voorzieningen kunnen zeer beperkt, maar voor iemand die nergens anders te gaan, deze faciliteiten kan bieden het vooruitzicht op herstel. De programma's zijn meestal langdurig en vrij deelnemer bereid zijn mee te werken aan een geloof-gebaseerd programma.

Sober wonen

Een andere optie voor betaalbare drugs rehab is de zogenaamde sober levende optie. Niet zo intensief als echte drugs rehab, deze faciliteiten bieden een goedkope maar stimulerend klimaat waarin de deelnemer kan herstellen. De meeste van deze faciliteiten zal een werk-eis, alsmede de verwachting dat de deelnemer aanwezig AA bijeenkomsten, of een equivalent daarvan, terwijl het leven in sobere woningen .

Samenvatting

Helaas, je hoeft te doen wat de uitgaven voor onderzoek en een aantal inspanningen geleverd om het volledige scala van betaalbare drugs rehab opties open voor u in uw buurt. Echter, goede nieuws is dat ze daar voor u - en uw dierbaren.


Hoe je ongewenste zwangerschapSitemap

Betaalbaar Drug Rehab - Waar te zoeken voor het Hoe Tenuate zorg van ons. Waar te koop Tenuate Hoe je ongewenste zwangerschap

© Copyright 2006-2008