Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Simbas hemsida

Hej alla kattälskare!!

Jag heter Simba. Jag bor i Falkenberg hos ett jätte snällt par som heter Ulle & P-A. Jag trivs verkligen hos dem & dom älskar mig. Jag har också en annan familjemedlem i min bostad. Han heter Igge & är en Leguan. Han är väldigt, väldigt lång, hela 2 meter men är jätte snäll. Jag brukar tvätta honom och sova i hans bur, den är alltid öppen. Själv är jag ca 7 månader gammal & en hankatt. Jag kommer från Kastellet Asige, det ligger en bit utanför Falkenberg och föddes den 31/7 - 98. Där var vi ca 25 stycken katter redan men jag har nog det bäst utav alla nu. I mitt bostadsområde finns det jätte många katter att leka med. Okej de är lite större men då är det roligare att hoppa på dem. Min husse & matte har inte sett till någon honkatt för här kryllar bara av hankatter. Men om det finns någon snygg liten hona här skulle jag inte tala om det än i alla fall. Men de undrar nog vad jag gör när jag är ute så länge om dagarna som händer ibland. När husse och matte sitter framför datorn och jobbar så älska jag att störa dem. Jag vill att dom ska kela med mig, lägger de inte märke till mig så tassa jag på dem. Men det måste alltid vara med båda händerna, den ena får inte fortsätta arbeta inte, den ska vara hos mig. Ha, ha, ha. Jag dricker aldrig ur min egen vattenskål utan mattes nattvatten som hon på nattduksbordet varje kväll smakar mycket bättre. Men sen finns det ju ett favoritställe till och det är Igges vatten i hans bur , varmt och gott. Så ingen får ha sitt vatten ifred inte. Jag är en smart katt, hi, hi, hi.

 

Hej Allihopa!

Det är Simbas Matte som skriver, är nu tvungen att berätta att Simba finns nu mera inte längre bland oss, han avled 16:18 idag den 12 mars 1999 på djursjukhuset i Slöinge. Det gick inte att rädda honom, han hade blivit påkörd eller klämd utav någon/något. Men han kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan och hans sida kommer att få vara kvar som ett minne utav honom. Vi saknar honom så enormt så vi spricker. Hoppas att du har det bra där du är!

Kramar Ulle & P-a

 

Hej det är Simba som talar, äntligen har matte gjort en egen liten hemsida till mig. Här kan ni läsa lite grann om mig, gå in på mina favorit länkar även se hur jag och mina kompisar ser ut!! Dessutom har matte och jag lagt in lite information som kan vara bra att veta om oss fyrbenta små djur. Hoppas att ni får det trevlig & ha det bra.

 

 Vem är jag döpt efter? Gå in och kolla!!

 Min idol!!

 Fråga veterinären Gunnar Alvsten

 Mina bilder.

 Vad jag tycker om och inte

 Priser & Gåvor jag fått

 Länkar till andra sidor jag tycker om

 En bra länk för er som älskar djur

 ...om katterna själva fick välja - Aftonbladet testar!!

Lite information om katter:

 Hur kan katter spinna

 Hur ser kattögon vår värld

 Om katten blir påkörd...

 Vill din katt inte kissa i lådan?

 Vad säger vi katter?

 Att skaffa katt

 

 

 

Skriv gärna i min gäst bokLäs gärna i min gästbok

 

Är du nummer 600 ta en kopia på räknaren och sänd ett email till mig så kommer det snart ett pris!!!

 

Skriv gärna till mig

Denna sida i Kattringen tillhör Simba

Nästa sida
Föregående sida
Nästa 5 sidor
Slumpvis vald sida
Vill du vara med i Kattringen?

Här kan du se vilka ringar jag mer är med i:

 

Uppdaterad: söndag den 31 januari 1999, Klockan: 14:18:24

Senast ändrad: 12 Mars 1999, klockan:22:05:56

© Ulrica Eriksson