Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

THE OFFICIAL

THE OFFICIAL ERRO HOMELESS-PAGE, by Ruben Libgott - ERRO, Depri Dave, Euro en andere straatfiguren

HOMELESS-PAGE

Welkom op THE OFFICIAL ERRO HOMELESS-PAGE, de site waarop je alles vindt over de zwervende stripfiguur ERRO!          Lees nu interviews van Ruben Libgott met prominente (strip)tekenaars als Dick Bruna, Peter de Wit, Jean-Marc van Tol & Marnix Rueb in de INTERVIEW-sectie!          Laat in het GASTENBOEK weten wat je van de ERRO HOMELESS-PAGE vindt!          Lees het laatste nieuws over ERRO & Ruben Libgott in de NIEUWS-sectie!          Elke maand kun je weer lachen met een nieuwe ERRO strip in de STRIPS-sectie!          Stuur een echte ERRO E-CARD, bijvoorbeeld om iemand te feliciteren met zijn nieuwe woning of verjaardag, om iemand beterschap te wensen, te bedanken of gewoon zomaar.          Zet een echte ERRO Link Icon op jouw website, om een link te maken naar THE OFFICIAL ERRO HOMELESS-PAGE!          In het CAFÉ stellen ERRO, Ruben Libgott, Euro, Depri Dave, John met de Joint, Bert Bedelaar en Harige Harry zich graag aan je voor!

U I T - A G E N D A

Attentie attentie, burgers en buitenlui: van 12 februari t/m 9 maart nemen zwervers en studenten hun intrek in het stadhuis van Naarden!

Nog nooit is het zó leuk geweest om je rijbewijs te verlengen, paspoort op te halen of een vergunning aan te vragen. In de hal bij de afdeling burgerzaken van het stadskantoor van de gemeente Naarden zullen de komende weken meer dan veertig humoristische stripafleveringen over de stripfiguren ‘ERRO’ en ‘Geert & Beert’ worden tentoongesteld. Een overzichtstentoonstelling van de beste strips van de Naardense striptekenaar Ruben Libgott.

Zwervers en studenten in het Naardense stadhuis!” is van 12 februari t/m 9 maart 2007 van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en op woensdag tot 19.00 uur te bezichtigen in het Stadskantoor van de Gemeente Naarden, Raadhuisstraat 2 te Naarden. Zie voor de actuele openingstijden www.Naarden.nl.

menu:

                    nieuws

                    strips

café

Efteling

over de auteur

ERROandere (strip)tekenaars

                   gastenboek

                                             interviews feat. D. Bruna, P. de Wit, J.M. van Tol & M. Rueb

ERRO e-cards

ERRO briefkaarten

Lijst ERRO

ERRO link icons

Geert en Beert

contact

links

 

ERRO staat maandelijks in de eerste daklozenkrant van Nederland: STRAATNIEUWS


Mail the webmaster: webmaster@erro.cc

© Ruben Libgott 2001-2007

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn eigendom van Ruben Libgott en/of andere rechthebbenden. Zonder expliciete toestemming mag dus niets worden gekopieerd of elders gebruikt of afgebeeld worden.