Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

links

De site van de daklozenkrant STRAATNIEUWS, waarin ERRO maandelijks wordt gepubliceerd. Vergeet niet de ERRO sectie te bezoeken.


Studenten zijn arm, ze zijn vaak op zoek naar huisvesting en drinken veel bier. Het lijkt wel op het leven van een zwerver als ERRO. Het was daarom geen moeilijke stap voor Ruben Libgott, om in navolging van ERRO, een strip te maken over het studentikoze duo Geert & Beert. De strip wordt wekelijks gepubliceerd in Cursor, de universiteitskrant van de Technische Universiteit Eindhoven. 


De strip S1ngle van Hanco Kolk & Peter de Wit is online met een heuse webcam. Geniet van de mooie lijnvoering, een grafisch genot.


Dilbert is één van Ruben's favoriete strips. Hier kan je elke dag weer een nieuwe gag van Scott Adams lezen.

Wordt ook lid van de Dogbert's New Ruling Class!

En voor alle vegetarische Dilbert-freaks presenteerd Scott Adams Foods: Dilberito, een voedzame snack.


Klik hier voor de officiële Astérix-site...

...hier voor de 2e live-action film van onze Gallische vrienden...

...op deze website vind je alles over René Goscinny...

...en het geweldige pretpark Parc Astérix mag natuurlijk niet ontbreken.


Fokke & Sukke zijn ook zeer actief op internet. Check out hun webzijde.

Nukomix is een project van Jean-Marc van Tol en een groepje andere stripmakers, die de nieuwe Nederlandse strip willen promoten. Op deze site kun je al hun werk bekijken. Alle characters van Dick Bruna zijn vertegenwoordigd op deze site. Surf maar langs.


Voâh een echte Haagse sait môt je toch echt wel naar Harry's Haumpeits oprottûh. 


Ondanks het overlijden van geestelijk vader Charles M. Schulz, zijn zijn Peanuts nog helemaal hot. Zeker een bezoekje waard.


René Windig & Eddy de Jong zijn gestopt met hun Heinz krantenstrip, maar gaan door met Heinz the Movie, een veelbelovend project.


Gerrit de Jager is auteur van vele strips, en veel van hen zijn terug te vinden op deze stoere Flashsite.


De populaire strip van Aloys Oosterwijk, Willems Wereld is nu ook op internet. Hier vind je Willem vaak achter de bar in het (internet)café.


Jesse van Muylwijck pleziert dagelijks vele regio's met zijn strip, De Rechter. Maar ook op internet handhaaft deze jurist de wet.


Villa Ranzigt is één van de strips van de tekenaar Koert Stavenuiter. Op zijn site vind je vele afleveringen van deze strak uitziende strips.


Rob Derks is de maker van de culinaire strip Pakje Bakmeel. Ook hij heeft zijn eigen webstek, dus klik maar door.

Rob werkt samen met Jan Dirk Barreveld, Michiel van de Vijver & René Leisink in Studio Noodweer. En die heeft natuurlijk ook een site.


Robert van der Kroft is een zeer veelzijdig striptekenaar. Iedereen kent hem van de geweldige strip Sjors & Sjimmie, maar Robert van der Kroft is ook tekenaar van de strip Claire. Deze site biedt e-cards, icons en informatie over Robert, Sjors, Sjimmie & Claire. Je kunt zelfs een gesigneerd album bestellen! Een plezier om over rond te surfen.


Cartoozine is een online stripblad dat is opgericht door Gerard Stroomer, de man achter Cartoonboy. Op deze Flashsite kun je allerlei strips lezen van professionele stripmakers uit binnen- en buitenland.


Voordat er the Osbournes, the Adam's Family, de Pfaffs en Patty's Posse waren, verschafte Gerard Leever al met zijn real-life soap, door middel van een verstript dagboek, een kijkje in zijn privé leven als striptekenaar. Gerard mag zich geestelijk vader noemen van vele serie's als Oktoknopie, Suus & Sas & natuurlijk ook het Felix Flux Museum. Zijn site verschaft veel informatie over deze reeksen, maar biedt ook games en een echte galerie.


De Belgische entertainer Kamagurka maakt zeer veel strips en op zijn site kun je ze allemaal lezen.


The White Cowboy is momenteel de meest humoristische tekenfilm serie in Nederland, natuurlijk uitgezonden bij de humor omroep de VPRO. Klik hier voor de droge maar beleefde witte cowboy.


-The pig is back: Spekkie Big, het vrolijke varkentje heeft z'n eigen site!


Thijs Jansen is een veelbelovend striptekentalent uit Groningen. Zijn strips kenmerken zich door de mooie "Dupuis-stijl" en gevoel voor detail. Op zijn site vind je zijn Egbert strip, wallpapers, recensies en veel links.


Mars Gremmen is nog een tekenaar uit de SjoSji-stal. Hij is bekend van strips als Trix en Meneer Foutjes, maar maakt ook prachtige realistische "kroegtekeningen" en storyboards voor films als Tom and Thomas. Ik zou zeggen: maak een reis door Mars' Plaatjesparadijs!


Onze gekuifde razende reporter Tintin gaat ook met zijn tijd mee. Geniet hier van Hergé zijn oeuvre.


StripSter is een strip-portal, waar iedereen, amateur of professional, mag publiceren. Bevat tevens een index van alle Nederlandse en Belgische stripmakers die in stripbladen publiceren.


Mirck Comic Base is een nieuwsportal over strips en beeldcultuur van stripjournalist Jeroen Mirck. Breaking news en headlines over strips zijn op deze site te vinden.


De schrijver Janjaap is een creatie van Jan Vriends. Op deze officële Janjaap site, kun je strips lezen van Janjaap en Cowboy John, een boekenlegger uitprinten en een verhaaltje voor het slapengaan lezen.


Dimitri Jansma tekent voor de Groningse daklozenkrant "De Riepe" de strips Berend Borrel & Kukelhaan. Tevens is hij maker van vele andere strips vol actie, details & zelfs tekeningen tussen de stripkaders!


Beetle Bailey is in Nederland beter bekent als Flippie Flink. De soldaten van Mort Walker strijden nu ook op het internet.


Blondie is een strip die al jaren bestaat, maar toch met zijn tijd meegaat met een leuke website.


Ook de luie kater Garfield heeft nog de moeite gedaan om een webstek te maken.


De Nederlandse Disney site is onduidelijk, incompleet en op sommige plekken defect, maar ondanks dat is het net een virtueel themapark.


Rogues of Clwyd-Rhan is een dagelijkse on-line strip van Reinder Dijkhuis. Elke dag kun je op de site een nieuwe strip lezen over deze Fantasy wereld.  


Marq van Broekhoven, geestelijk vader van o.a. Peer de Plintkabouter is ook met zijn eigen site vertegenwoordigd op het internet. Marq Online biedt veel informatie over deze veelzijdige auteur, zijn creaties en je kan zelfs de officiële Peer Soundtrack downloaden.


De geweldige Franse stripmaker Lewis Trondheim is auteur van diverse stripserie's. Helaas worden er nog maar weinig strips van hem in Nederland gepubliceerd, maar gelukkig kun je nog terecht op zijn site. 


Lambiek is de beste stripwinkel en galerie ter wereld, althans zo zeggen ze het zelf. De winkel in het centrum van Amsterdam heeft een groot assortiment, van zeldzame collectoritems, tot de nieuwste stripboeken. Ook worden er regelmatig exposities van bekende stripmakers geopend, die ook op deze site virtueel zijn te bewonderen. Voor informatie over alle grote stripmakers ter wereld moet je in Lambiek's uitgebreide Comiclopedia kijken.


Klik hier voor de site over wezens die het slachtoffer zijn geworden van nucleaire proeven...


Gutsman, de superheld van Erik Kriek, beleeft ook avonturen op het World Wide Web. 


Luc Cromhecke is de maker van de strip Taco Zip. Ondanks dat de site totaal niet meer up to date is, blijft 'ie leuk.


Met zijn geweldige tekenfilm "Father and Daughter" won Michael Dudok de Wit onlangs een Oscar. De site is simpel, maar doeltreffend. 


Henk Kuijpers is de geestelijk vader van de zelfstandige en moderne vrouw Franka. Op de site kun je het laatste Franka nieuws lezen en zelfs originele strippagina's kopen.


Maarten Pathuis is de maker van o.a. de strip Bielzenblues die dagelijks in de gratis krant Metro staat maar ook op deze site is te vinden. 


Dit is de site van het Baarnse Jongerenblad "de Beuk", waarin regelmatig strips, cartoons en covers van Ruben Libgott verschijnen.


 

Het blad Zone 5300 is een mix van strips en cultuur. Op de site kun je veel strips lezen en artikelen vinden over films, muziek en evenementen. 


Dexter, Johnny Bravo, Cow & Chicken, the Powerpuff Girls, Ed, Edd & Eddy en vele andere figuren van dit t.v.-kanaal zijn te vinden op deze website.  


Fatboy Slim, oftewel Norman Cook, oftewel the king of BigBeat. Naar aanleiding van zijn 3e Fatboy album (Halfway between the Gutter and the Stars) is deze geweldige site gelanceerd.


 

The Chemical Brothers zijn weer helemaal terug in de BigBeat scene, met hun super album "Come With Us". Op deze mooie site kun je al hun muziek beluisteren en vragen stellen aan Tom & Ed zelf.


Arling & Cameron zijn de grondleggers van de Easytune en componisten van geweldig muzikale muziek, vol melodie, prachtige akkoorden, ritmes en dat in elke stijl. Doe je trommelvliezen  een groot plezier en klik dus hier.


De kale vegetariër Moby maakt hele mooie muziek. Hij is vooral bekend geworden met zijn album "Play" en zijn nieuwste album "18". Lees er alles over op deze site.


 

Karl Hyde & Rick Smith, a.k.a. Underworld, zijn na een "sabitical" van 100 dagen weer terug met een nieuwe c.d.. Het is de opvolger van hun knallende albums "Beaucoup Fish" en "Everything, Everything". Op deze strakke design-site vind je alles over de boyz en kun je zelfs hun muziek downloaden.


Voor de bestrijding van misdaad zijn er Superman, Spiderman & Batman, maar voor al je webhosting & domeinregistratie in combinatie met een perfecte service ben je aan het juiste adres bij De Internetman!


De startpagina's die naar de ERRO Homeless-Page en/of een onderdeel daarvan linken:

STRIPBOEK.PAGINA.NL

030-CULTUUR.PAGINA.NL

030-BETROKKEN.PAGINA.NL

035.PAGINA.NL

DEPRESSIE.PAGINA.NL

FREELANCE.PAGINA.NL

EURO.PAGINA.NL

EFTELING.PAGINA.NL

1APRIL.PAGINA.NL

ANIMATIE.PAGINA.NL

SCHRIJVERS.PAGINA.NL

KINDERBOEKEN.PAGINA.NL

STRIP.STARTKABEL.NL

KINDERBOEKEN.STARTKABEL.NL

EURO.STARTKABEL.NL

ILLUSTRATOREN.STARTKABEL.NL

EFTELING.STARTKABEL.NL

CARTOONWORLD.BOOGOLINKS.NL

STRIPS.BOOGOLINKS.NL

BEELDENDE-KUNST.BOOGOLINKS.NL

STRIPS.STARTTIPS.COM

WWW.START2000.NL/HUMOR

WWW.START2000.NL/ECARDS

WWW.START2000.NL/POLITIEK

WWW.START2000.DE/POLITIK

CARTOONS.ZAPPSITE.NL

EURO.ZAPPSITE.NL

EFTELING.ZAPPSITE.NL

KINDERBOEKEN.ZAPPSITE.NL

STRIPBOEK.ZAPPSITE.NL

030.ZAPPSITE.NL

020.ZAPPSITE.NL

KAARTEN.ZAPPSITE.NL

SCHRIJVERS.ZAPPSITE.NL

OVERHEID.ZAPPSITE.NL

CARTOON.STARTPUNT.COM

UTRECHT.DIGICITY.NL

WWW.LINKPAGINA.INFO

DEPRESSIE.LEUKESTART.NL

CARTOON.START.NU


 

Wil je op jouw site ook een link maken naar THE OFFICIAL ERRO HOMELESS-PAGE? Plaats dan een echte ERRO LINK ICON op je site! 

Weet je zelf nog een leuke officiële strip-website? Laat het de webmaster van deze site dan weten, via de contactpagina!


Klik hier om terug te gaan naar de index pagina


© Ruben Libgott 2001-2004