Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Aktiviteter for hele familien

Herover ses den nye naturlegeplads

For et par år siden blev der bygget en ny legeplads i Hodsager - En naturlegeplads. Legepladsen er bygget af naturting - hele stammer m.m., og denne er en særdeles benyttet aktivitet i byen.

Legepladsen ligger omkranset af skolen, fritidsordningen og fodboldbanerne, og ligger derfor helt ugenert.

Ved siden af legepladsen er en kunststofbane, som er en fodbold-/håndboldbane med kunstig græs. Denne bliver benyttet af alle, men specielt af skolebørnene i frikvartererne og af de mindste spillere ved fodboldtræning.

I Hodsager stortrives sporten i og omkring Hodsager Klubcenter, der danner gode rammer om såvel børnenes - de unges og ældres fritidsaktiviteter. Klubcentrets gode faciliteter benyttes i stor udstrækning også til private fester og foreningsarrangementer. Her kan du læse om fodbold i Hodsager - Noget for alle aldre

I Hodsager findes også noget for den lidt ældre befolkning. Bl.a. spiller de petanque på petanquebanen, og så mødes de flere gange om ugen i det nye klubcenter til et spil kort eller lignende.

 Forsiden  -  Aktiviteter  -  Bomuligheder  -  Industri  -  Handel  -  Skole og børn  -  Naturen  -  Hodsager sogn  -  Aulum-Haderup kommune