Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Aulum-Haderup kommune

Her finder du Aulum-Haderups hjemmeside

Aulum-Haderup kommune består af følgende byer: Hodsager, Feldborg, Haderup og Aulum.

Generelt kan det siges, at kommunen er dækket godt ind med skoler, fritidsordninger, banker, læger, tandlæger, revisorer, advokater, ejendomskontorer, elektronikforretninger, isenkræmmere og grillbarer for blot at nævne nogle stykker.

Trafikalt kan erhvervslivet næsten ikke forlange bedre placering. To hovedtrafikårer, hovedvejene 18 og 16 skærer gennem kommunen i hver sin ende, og diagonalt løber forbindelsesvejen mellem Aulum og lufthavnen i Karup med afstikkere tæt op til de øvrige byer. Jernbanen har timedrift til og fra Holstebro og Herning med ikke mindre end syv dobbelte IC3 forbindelser dagligt.

Der er i alle kommunens byer mulighed for at erhverve industri og erhvervsgrunde. Placeringen kan således vælges ud fra de ønsker, man måtte have til adgangsveje. Herunder kan det nævnes, at kommunen har reserveret et område til virksomheder med særlige beliggenhedskrav. Det vil i forbindelse med etablering i dette område være muligt at forhandle et jernbanespor lagt ud fra banen mellem Holstebro og Herning.

 Forsiden  -  Aktiviteter  -  Bomuligheder  -  Industri  -  Handel  -  Skole og børn  -  Naturen  -  Hodsager sogn  -  Aulum-Haderup kommune