Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
INFORMATION | UPPDATERINGAR | DECEMBER 2001

[30 december 2001]

Kalender
Nu är det dags för en ny sektion. För dig som vill veta vad Blue har för sig och när du kan se dem på TV och liknande finns nu en kalender. Om du har något som kan läggas till i kalendern är det bara att skicka det till oss.


[28 december 2001]

Ny fråga
Vi bad er rösta fram er favorit i Blue och resultatet hittar ni här. Nu finns en ny fråga uppe och den här gången undrar vi vad ni tycker om debutalbumet All Rise. Sätt igång och rösta!


[27 december 2001]

Mailisar
Det är en till tjej som letar efter andra som gillar Blue, precis som hon gör. Gå till mailisar för att hitta nya mailvänner.

Mer länkar
Länkarna är uppdaterade. Om du skulle ha en egen sida om Blue så får du gärna skicka adressen till oss, då kommer sidan upp bland länkarna inom kort. Eller vet du kanske en annan bra sida om Blue, så är det bara att skicka adressen till den med.


[23 december 2001]

Vinnaren presenterad
Vinnaren av autograferna är avgjord. Daniele var faktiskt den enda som visste att "If You Come Back" var den första låten Blue spelade in som grupp. Ett stort grattis! Läs mer.


Mer info om albumet
Diskografin är uppdaterad med mer information om albumet All Rise, som kan vara kul att veta. Försäljningssiffrorna till "All Rise" och "Too Close" hittar du även bland singlarna.


[21 december 2001]

Ny sektion: Sverige-besök
Vi har lagt till en ny sektion på sidan. Du kan nu läsa om Blue's tidigare Sverige-besök och så småningom om deras kommande besök. Klicka här.


[17 december 2001]

Vill du få kontakt med andra Blue-fans?
För dig som är intresserad av att hitta andra som gillar Blue, kan titta här om du hittar någon som skulle kunna bli din blivande mailis. Om du vill att andra ska kunna hitta dig på samma sätt så är det bara att skicka ett mail till oss med följande uppgifter:

Namn
E-mail
Ålder
Stad
(frivilligt)
Lite om dig själv

Adressen är: thepowerofbluemusic@hotmail.com


[15 december 2001]

Bilder från Daily's
Missade du spelningen på Daily's, eller kanske du är en av dem som tycker om att se bilder på Blue vart dem än kommer från? I så fall föreslår vi att du klickar här.

Spelningen på Daily's
I tisdags ägde Blue's första spelning i Sverige rum på Daily's i Stockholm. Du som inte var där kan läsa om den här.


[14 december 2001]

Välkomstexten...
...är ändrad, som du troligtvis redan märkt.

Ny tävling
Nu finns en ny tävling uppe där du har chansen att vinna Blue's autografer. Läs mer här.

Helt ny avdelning
Det är dags för en ny avdelning på sidan och vi tyckte att det skulle vara roligt med en fanavdelning. Än så länge hittar du bara tävlingar där. Om du skulle ha något du vill bidra med så är det bara att skicka in det till oss. Det kan vara allt från teckningar på killarna till annonser om mailisar. Sätt igång och skicka in dina idéer på adressen: thepowerofbluemusic@hotmail.com!

Diskografin uppdaterad
Vi har uppdaterat diskografin och bland singlarna hittar du även lite info om "If You Come Back". Har du inte köpt den än, så föreslår vi att du gör det!


[10 december 2001]

Nya bilder
Bilderna från OKEJ nummer 12/12 2001 finns uppe på sidan. Klicka här för att se bilderna. Tidningen släpps i affärer på torsdag.


Vinn biljetter till Blue's första spelning
Imorgon spelar Blue på Daily's i Stockholm och nu har du som ännu inte vunnit nångon biljett chansen! Tänk på att tävlingstiden är kort!


[6 december 2001]

Stor uppdatering av bilderna
Vi har gjort en stor renovering av bild-sektionen och vi föreslår att du tittar in dem! Där hittar du bland annat stillbilder, tidningsbilder, fans bilder och självklart våra bilder. Du får gärna skicka in dina egna bilder så lägger vi upp dem inom kort.


[3 december 2001]

Novembers nyheter är arkiverade
Novembers nyheter har arkiverats.


[1 december 2001]

Månadens bild
Idag är det den första december och ny månad innebär att Månadens bild är uppdaterad.

Låttexter
Nu finns alla låttexterna från debutalbumet All Rise uppe på sidan.

Novembers uppdateringar arkiverade
Alla uppdateringar som gjordes i november är arkiverade.