Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
MEDIA | RECENSIONER | SPELNINGAR | DAILY'S

Datum: 11 december 2001
Tid: Insläpp 18.30, Blue på scen 19.00
Plats: Daily News Café, Kungsträdgården Stockholm
Låtar: ”Fly By”, ”Long time”, ”If You Come Back”, ”Too close” och ”All Rise”
Annat: Blue’s första spelning i Sverige, skivsignering efter spelningen
Text: Andrea & Carina – The Power of Blue Music


Blue’s första spelning i Sverige ägde rum tisdagen den 11 december på Daily’s i Stockholm. För att få tag på biljetter var man tvungen att vinna i någon av OKEJ’s, Power Hit Radio’s eller ZTV’s Kompis tävlingar. The Power of Blue Music fick tag på några extra biljetter och lottade då ut dem bland våra besökare.

Fansen började köa utanför Daily’s redan vid lunchtid. Under dagen växte sig kön allt längre och längre, många var ivriga att komma in och folk blev allt mer irriterade på varandra på grund av den jobbiga trängseln.
Ungefär en halvtimme innan insläppet kom Foto-Uffe från OKEJ och TV ut för att fota, respektive filma fansen.

Väl inne var det både trångt och varmt, men runt sjutiden stod killarna ändå på scenen. De inledde med ”Fly By” som följdes av ”Long time”, ”If You Come Back”, ”Too close” och slutligen ”All Rise” som dem delvis sjöng a capella.
Det märktes att dem tycker sången är viktigare än dansen, eftersom dem större dansstegen endast förekom i refrängerna.
Scenen var liten, men killarna utnyttjade den så gott dem kunde.

Efter spelningen var det dags för den utlovade skivsigneringen. Alla som ville fick autografer, men för er som inte var där eller inte har deras autografer har chansen att vinna autografer här på sidan.

Spelningen var lyckad och fansen var nöjda. Strax före nio återvände Blue till hotellet för att göra sig i ordning inför en senare spelning för folk över 18, även den på Daily’s.