Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
INFORMATION | NYHETER | NOVEMBER 2001

[30 november 2001]

Kompis topp 5
"If You Come Back" var den första låten Blue spelade in som en grupp och har alltid varit en av deras egna favoritlåtar. Dem tycker den låten representerar "Motown"-sidan hos dem, medan "All Rise" visar deras R&B-sida och "Too Close" deras soul-sida.
Videon till "If You Come Back" har börjat visas flitigt på ZTV och befinner sig just nu på en femteplats på Kompis topp 5. Gå till Kompis hemsida för att rösta!

Hjälp Blue
Blue är nominerade i flera kategorier på Smash Hits T4 Poll Winners’s Party, bland annat för "Bästa band", "Bästa nykomling" och "Bästa dansakt". Du hjälper Blue genom att klicka här och sedan gå längre ner på sidan till 'GO' och när ett nytt fönster öppnats klickar du på 'CATEGORIES'.


[28 november 2001]

Just nu...
Killarna har nyligen varit i Australien och påbörjar idag en turné för den engelska poptidningen Smash Hits.

Singeln 'All rise' nominerad för 'RECORD OF THE YEAR 2001'
Det är TV-kanalen ITV som har nominerat singeln bland de 20 bästa. Snart kommer mer information om hur du röstar för att få Blue till nummer 1.

Blue-klubb
Det finns en ny svensk klubb om Blue. Som medlem där kommer du kunna delta i tävlingar, få en tidning hemskickad 3-4 gånger per år och du kommer även få tillgång till en hemsida. För mer info, maila dem på bluesverige@hotmail.com.


[26 november 2001]

Datum för "If you come back" [Tack Line!]
Enligt ginza.se släpps "If you come back" den 10 december.

All Rise släpps idag!
Tidigare var The Power of Blue Music och hörde oss för på Mega skivakademin när dem skulle få in albumet. Dem menade att albumet skulle släppas den 3 december och orsakade då lite förvirring. Vi tog vägarna förbi Mega i helgen igen och då blev svaret att det släpps den 26 (idag) men att dem inte visste om dem beställt albumet eller inte. Om dem gjort det så sa han att det kommer in tidigast på tisdag (imorgon).
Albumet släpps alltså idag trots allt och vi föreslår att du tar dig till din närmaste skivbutik och köper ett exemplar av albumet!


[22 november 2001]

"If you come back" på Power
Det var inte länge sedan "Too close" släpptes. Nu är redan nästa singel från Blue på G. Låten heter "If you come back" och är lite lugnare än dem tidigare singlarna. Power Hit Radio har börjat spela låten, men om du inte har tillgång till den radiokanalen så kan du gå in på officiella sidan för att höra ett litet klipp av låten.

OfficialBlue.com är uppdaterad
Blue's officiella sida är uppdaterad med helt ny layout och endel nya saker att titta på. På sidan finns nu en Jukebox där du kan lyssna på klipp från kommande albumet, All Rise. Klicka här för att komma till sidan.

Skivsläpp?
The Power of Blue Music var idag och hörde sig för på Mega Skivakademin i Stockholm om det stämmer att albumet, All Rise, kommer den 26 november, som vi fått reda på genom olika källor. På Mega Skivakademin var svaret att dem skulle få skivan den 3 december. Vi återkommer med mer information!


[20 november 2001]

Albumet på väg [Official Blue Online , Smash Hits]
För dig som är nyfiken på hur Blue's album All Rise kommer att låta så kan du lyssna på delar av skivan på Smash Hits hemsida! För att lyssna på låtarna måste du ha Real Player.
All Rise innehåller tolv låtar. Singlarna "All rise" och "Too close" finns självklart med på skivan. Här kommer hela låtlistan:

1. All Rise
2. Too Close
3. This Temptation
4. If You Come Back
5. Fly By
6. Bounce
7. Long Time
8. Make It Happen
9. Back To You
10. Girl I'll Never Understand
11. Back Some Day
12. Best In Me

All Rise släpps den 26 november!