Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Veikkaus


Vakio:

Vakio vihjeeni
Vanhat vihjeet
Vakion pelikassan kehitys

Systeemejä Vakioon:

Ohje
Säästösarjat
Tuurisarjat
Yllätyssarjat & Täydellinen Yllätyssarja


Lotto:

Varma 3-oikein
Mielestäni näillä riveillä pitäisi tulla aina vähintään kolme oikein ja vähintään 33,68135% todennäköisyydellä neljä, mutta mihinkään takuuseen en mene. Eli pelaat omalla vastuulla !!!
Varma 4-oikein
Mielestäni näillä riveillä pitäisi tulla aina vähintään neljä oikein, mutta mihinkään takuuseen en mene. Eli pelaat omalla vastuulla !!!


Viking Lotto:

Varma 2-oikein
Mielestäni näillä riveillä pitäisi tulla aina vähintään kaksi oikein ja vähintään 28,13984% todennäköisyydellä kolme, mutta mihinkään takuuseen en mene. Eli pelaat omalla vastuulla !!!
Varma 3-oikein
Mielestäni näillä riveillä pitäisi tulla aina vähintään kolme oikein, mutta mihinkään takuuseen en mene. Eli pelaat omalla vastuulla !!!


Speden Spelit:

Varma 5-oikein
Mielestäni näillä riveillä pitäisi tulla aina vähintään viisi oikein ja vähintään 76,26953% todennäköisyydellä kuusi, mutta mihinkään takuuseen en mene. Eli pelaat omalla vastuulla !!!
Varma 6-oikein
Mielestäni näillä riveillä pitäisi tulla aina vähintään kuusi oikein, mutta mihinkään takuuseen en mene. Eli pelaat omalla vastuulla !!!


Edellä olevat loton, viking loton ja speden spelien rivit olen saanut itse koodaamallani c-kielisellä ohjelmalla, joka käy kaikki mahdolliset rivit läpi ja tallentaa aina sellaisen rivin mihin ei löydy X-oikein tulosta jo tallennetuista riveistä. (Alussa annoin jo muutamia tarkoin harkitsemiani valmiita rivejä ohjelmaan, kun huomasin sen pudottavan lopullista rivimäärää jonkin verran.) Jos jotain kiinnostaa koodi tai haluaa tutkia algoritmin aukottomuutta. Mailia saa laittaa etusivulla olevaan osoitteeseen. (Koska ohjelma käy monta miljoonaa riviä läpi ja vertaa niitä jo tallennettuihin, kerkeää ohjelman ajon aikana käydä ihan hyvin kahvilla, 486:lla voi jo ihan huoletta ottaa yöunetkin valmista odotellessa.)