Sayın Editör, eleme ölçülerinizi anlamak zor
[ Serbest kursu ] Makale yazari: Mehmet K. Tarih, gün ve saat : 30. Aralik 2000 21:19:54:
Sayın Editör,
Bu akşam "eski forum" bölümüne attığınız yazıları inceledim ve son haftalarda forumunuza yazdığım hemen hemen bütün yazıların bu bölümde yer aldığını gördüm.
Bana yöneltilen çok sayıdaki seviyesiz ifadeye rağmen yazılarımda sıkça eleştirdiğim bazı yazarların seviyesine inmemeye özen gösterdim.... Neyse bu konu bir yana ammaa..."Sovyet Belgelerinde Ermeni Sorunu" başlıklı yazımın da bu bölüme taşınmasına hiç anlam veremedim.... Bu sitenin sahibi olan SD arkadaşlar da dahil olmak üzere bu bilgiler hepimiz için çok önemliydi.
Ülkemizin AB kapısında iğfal edildiği, parçalanma sürecinin işlediği bu kritik günlerde, ABD Senatosu ile AB'nin birçok üye ülkesinin parlamentolarında MUSTAFA KEMAL'in "Ermeni Katliamcısı olarak suçlandığı, kararlar alındığı günlerden geçiyoruz.
Bu belgeler Batı Emperyalizminin parlamento ve Senatolarının aldığı bütün kararların ne kadar temelsiz olduğunu açıkça gösteriyor.Sizden, "Ermeni sorunu" yazısını yeniden foruma koymanızı özellikle rica ediyorum.
Bu arada nazik yeni yıl ve Bayram kutlama mesajınız için teşekkür ederim.
Sizin şahsınızda bütün forum yazarlarının Bayram ve yeni yılını dostluk duygularımla kutlarım.
Saygılar
Mehmet K.