Trizonia
De Griekse eilanden Trizonia HOME
Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia
Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia
Het "onbekende" eiland Trizonia in Griekenland
English

Trizonia is het enige bewoonde eiland in de Golf van Korinthe, tussen de noordkust van de Peloponnesos en het vasteland van Griekenland. Het ligt ongeveer 600 meter van de kust af. Rond Trizonia liggen nog drie andere eilanden die niet bewoond zijn. Deze eilanden heten Agios Giannis, Prasoudi en Planemi. De afstand tot de hoofdstad Athene is 240 kilometer.

Trizonia is een groen eiland waar mensen komen voor de rust. Er zijn op Trizonia namelijk geen auto's of motoren toegestaan, waardoor het min of meer uniek is te noemen. Het hele eiland is voetgangersgebied. Trizonia heeft een goede natuurlijke haven en een regelmatige verbinding met het vasteland. De reis naar Trizonia duurt ongeveer 5 minuten met de caique (traditionele houten boot) vanaf het dorp Xania op het vasteland, net ten oosten van Nafpaktos.

Op Trizonia wonen ongeveer 250 mensen. Het eiland is begroeid met pijnbomen, olijfbomen en andere planten, en er zijn wijngaarden. Trizonia heeft vele traditionele tavernes, restaurants en kafenions in de haven en langs de kust, en er zijn verschillende stranden om uit te kiezen.

Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia
Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia
Trizonia Beach Hotel

Het resort is gelegen op het fascinerende eiland Trizonia, in het midden van de Golf van Korinthe. Trozonia Beach Hotel is een luxe en comfortale accommodatie, die op een paar kilometer afstand ligt van grotere plaatsen met stadsleven. Het groene landschap en de eindeloze blauwe achtergrond fascineren de bezoekers en zorgen voor unieke ervaringen van een droomvakantie in de natuur.

Trizonia Beach Hotel bestaat uit 3 moderne luxe vakantiehuizen die voor de hele familie geschikt zijn (voor 4 tot 8 personen), en voor een verblijf gedurende het hele jaar. Trizonia hotel beschikt ook over 9 elegante suites met een slaapkamer. Er zijn tweepersoonskamers en tripple kamers om al uw behoeften te dekken, ideaal voor gezinnen of vrienden. Alle accommodaties beschikken over een eigen balkon met uitzicht op zee. Al onze kamers zijn gebouwd aan de voorkant van de zee.

Het Trizonia Beach Hotel heeft een eigen strand om te gaan zwemmen, wanneer je niet in de stemming bent om een van de vele andere stranden van het eiland te verkennen.

Eigenaar Mr Takis Konstas / Telephone: +30 2266071563 - 2741083661 Mobile: +30 6947151165
Stuur een e-mail aan het Trizonia Beach Hotel.

Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia Trizonia
Drymna Hotel - Trizonia island

De combinatie van natuurlijke schoonheid en complete rust maakt het eiland Trizonia een ideale plek voor ontspanning en plezier. Drymna is een familiehotel met een panoramisch uitzicht over de natuurlijke haven, die nu een jachthaven is voor de pleziervaart.

Het Drymna is een familiehotel met een panoramisch uitzicht over de natuurlijke haven, een jachthaven voor pleziervaart. Geen auto's of motoren zijn toegestaan op het eiland, dus de omgeving is rustig. Het hotel is gelegen op een kleine heuvel met uitzicht op de zee. Eenvoudig, comfortabel en zonder pretenties, en het biedt een restaurant met verse vis, een bar en ontbijtzaal, en 24-uurs receptie.

There are eleven well-equipped guest rooms with balconies and sea views. Room amenities include air conditioning and heating, direct-dial telephone, color satellite television, mini fridge, safe box, and private bath with hairdryer.

Telephone: +30 6937071215
Stuur een e-mail aan Drymna Hotel in Trizonia.


Hans Huisman, Trizonia Beach Hotel, Drymna Hotel, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional