Pserimos
De Griekse eilanden Pserimos HOME Kalymnos
Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village
Het eiland Pserimos in Griekenland

Englih Pserimos is een 15 km2 groot heuvelachtig eiland in de Dodekanese groep en ligt tussen de eilanden Kos en Kalymnos is. Het eiland heeft mooie stranden en is daarom een populaire bestemming van dagtrippers die vanuit Kos proberen de drukte te ontsnappen, maar mede om die reden kan het ook op dit kleine eiland in het hoogseizoen best druk worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat toerisme de belangrijkste bron van inkomsten is voor Pserimos. Ook vanuit de hoofdstad Pothia op het eiland Kalymnos is er een regelmatige verbinding met de veerboot.

Op Pserimos wonen ongeveer 100 mensen, waarvan de meeste in het haventje van het eiland dat Pserimos of Aulakia heet, en zodra de excursiebootjes uit Kos aankomen, komt ook die stadje tot leven. Er zijn geen auto's of wegen op het eiland, alleen maar wandelpaden, wat de rust ten goed komt. In het haventje zijn een aantal tavernes die er voor zorgen dat het de bezoekers aan niets ontbreekt, maar veel accommodaties zijn er op Pserimos niet te vinden. Het strand bij de haven is goed en loopt langzaam af, dus het is heel geschikt voor mensen met kleine kinderen. Als aan het einde van de dag de bootjes met toeristen teruggaan keert dan ook de rust weer terug.

Pserimos Village - vakantiehuizen en appartementen
Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village
Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village Pserimos Village

Pserimos Village ligt in Pserimos in de Dodekanesos regio, op 29 km van Bodrum stad, en biedt een zonneterras en uitzicht op de zee. Het strand lift op 50 meter afstand. Elke kamer heeft een flatscreen-tv met satellietzenders. Sommige eenheden zijn voorzien van een zithoek voor uw gemak. U is een waterkoker in de kamer te vinden. Pserimos Village beschikt over gratis WiFi. Didim ligt op 49 km van Pserimos Village, terwijl de stad Kos ligt op 15 km van het pand. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Ippokratis Airport, op 16 km van het pand.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Pserimos Village - klik hier.

Het Tripolis Hotel op Pserimos in Griekenland

Pserimos Zoals al vermeld zijn er weinig accommodaties op het eiland Pserimos. Voor degenen die vooruit willen boeken is het Tripolis Hotel een optie. De gastvrouw en gastheer Anna en Nikos schijnen erg vriendelijk te zijn. Het Tripolis is een hotel / cafeetje dat direkt aan het strand ligt. Het hotel heeft maar 6 kamers (drie met zeezicht en drie zicht op het achterland) die geschikt zijn voor 2 personen, maar eventueel kan er een bed op de kamer bijgeplaatst worden. Het strand is heel geschikt voor kleine kinderen omdat het de zee heel langzaam afloopt.

Telephone: +30 2243 023196
Stuur een e-mail aan het Tripolitis Hotel op Pserimos.


Hans Huisman, Mahy Jean, Pserimos Village hotel, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional