peleponnesos, Peloponnese
De Griekse Eilanden Peloponnesos Fig Leaf Villas Peloponnesos Naturistenstranden Peleponnesos reizen
Book hotels in Corfu    Greek Ferries    Car Hire Greece    Aegean Airlines    Olympic Airlines
Naturistenstranden in het MessiniŽ distrikt in Peloponnesos in Griekenland

Er zijn geen officiŽle naturistenstranden in de Peloponnesos, maar veel van de stranden zijn rustig genoeg om naakt te gaan zwemmen en sommige stranden worden al vele jaren door een flink aantal naturisten bezocht.

Velikas Beach, Peloponnesos Velikas Beach: een heerlijk groot zandstrand aan het hoofd van de MessiniŽ baai met een prachtig uitzicht op het Taygetos gebergte en de het distrikt MessiniŽ. Er is een bar aan het strand in het hoogseizoen, maar als je wat verder doorloopt in een van de beide richtingen zul je al snel het strand voor jezelf hebben en kun je lekker naakt zwemmen en zonnen. Het is een breed zandstrand ondersteund met boerenland erachter en met een enkele kiezel aan de rand van het water. Er zijn twee rivieren die op dit strand op de zee uitkomen. Er is een kleine naturistische vakantieoord in de buurt, Fig Leaf Villas, en de eigenaren, Cliff en Quee, zullen blij zijn om eventuele verdere aanwijzingen en details te geven over deze en alle stranden van het distrikt MessiniŽ.

Helonaria Beach, Peloponnes0s Helonaria Beach: net voordat u het dorp Chrani van Kalamaki, is er een klein strand bereikbaar via een pad door een klein veld en een aantal steile, maar beklimbare rotsen. Dit strand is een mix van zand en kiezel en is uitstekend om te snorkelen. Meestal is het je eigen prive-strand, hoewel heel af en toe de lokale bevolking het strand bezoekt, maar die lijken niet te worden gestoord door naturisten, en een aantal van hen zal zich bij je aansluiten!

Beach Near Chrani, Peloponnesos Strand dichtbij Chrani: dit schattige kleine strand is meestal perfect voor naturisten om te zonnen en te zwemmen. Het is een mix van zand en grind met natuurlijke struiken aan de achterkant van het strand. Het heeft niet een naam die we kennen, maar ligt tussen Chrani en Episkopi aan de oostkust van het distrikt MessiniŽ en het is er altijd erg rustig

Chrisiamos Beach, Peloponnesos Anemomilos Beach: dit strand ligt vlak bij Finkounda aan de zuidkust van het distrikt MessiniŽ en het is een prachtig groot zandstrand met duinen aan de achterkant waar je wilde kruiden en witte zee narcissen kunt vinden in de late zomer. Het centrale gedeelte van het strand is meestal bevolkt door verschillende groepen naturisten en de mensen in badkleding textiel die soms voorbij lopen over het gebied lijken geen probleem met de naturisten te hebben. Het is een heel mooi strand met een prachtig uitzicht op de eilanden en schiereilanden.

Anemomilos Beach, Peloponnesos Chrisiamos Beach: dit strand ligt ten zuiden van Gialova aan de westkust van het MessiniŽ distrikt. Het is gelegen aan het noordelijke uiteinde van Navarino Bay met een prachtig uitzicht over de baai naar Pylos. Buiten juli en augustus zijn er meestal naturisten te vinden op dit strand van fijn zand, dat aan het einde van een smalle weg ligt die rond de baai loopt. Het is een site van natuurlijke belang met een lagune achter het strand waar veel bijzondere vogels leven, en de enige populatie van kameleons in Griekenland. In het wild zie je ze natuurlijk bijna nooit, want ze zijn erg goed in wat ze doen!

Romanos Beach, Peloponnese Romanos Beach: misschien wel het breedste zandstrand in het hele gebied! Het zand heeft een prachtige diepe gouden kleur. Het strand wordt al vele jaren traditioneel door naturisten gebruikt. Hier vindt u naturisten net buiten de rivierbedding die meestal droog ligt in de zomer.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional