Paros
De Griekse Eilanden PAROS INFO Paros Hotels Bezienswaardigheden Paros Foto's Paros Stranden
Book hotels in Corfu    Greek Ferries    Car Hire Greece    Aegean Airlines    Olympic Airlines
Paros reizen - vliegtickets en veerboten naar het eiland Paros in Griekenland
Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece, Small Cyclades Lines Skopelites

Vakantie op Paros Eilandhoppen Cycladen Paros is gemakkelijk bereikbaar vanaf Piraeus (bij Athene) waarmee het een regelmatige verbinding heeft. Ook vanaf Rafina vertrekken soms boten richting Paros. De tocht duurt dan ook drie uur of langer, afhankelijk van de snelheid van de boot en van de route die hij volgt. Pireaus is echt een grote stad die aan Athene zit vastgeplakt, en Rafina is eerder een klein havenplaatsje met een strand en diverse restaurantjes aan de haven.

Voor vliegtickets vanaf Athene naar het eiland Paros check Aegean Airlines.
Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen).

veerboten Paros Vanaf Paros zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de haven van Piraeus op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Naxos, Mykonos, Santorini, Syros, Tinos en Andros.

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken - klik hier. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.

Autohuur op het eiland Paros - huur een auto op het eiland Paros in Griekenland

Car rental on Paros Als je het eiland Paros bezoekt is het een goed plan om in ieder geval een aantal dagen een auto te huren om het eiland te gaan bekijken. Paros heeft aardig wat mooie plekjes te bieden en zo kun je ze zelf gaan ontdekken.

Vergelijk de prijzen en de verschillende modellen auto's met beoordelingen van de autoverhuurbedrijven op de website van rentalcars.com - klik hier.


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional