Paros
De Griekse Eilanden PAROS INFO Paros Hotels Bezienswaardigheden Paros Foto's Paros Stranden
Book hotels in Corfu    Greek Ferries    Car Hire Greece    Aegean Airlines    Olympic Airlines
Paros onroerend goed en huizen te koop - Vastgoed Paros

Deze pagina is niet langer actueel. Ooit een eigen huis hebben op Paros in Griekenland en er gaan overwinteren of wonen is iets waar je over kunt fantaseren. Ook ik vind dit eiland bijzonder genoeg om me te verdiepen in de aankoop van een tweede huis. Derhalve spendeer ik ook veel tijd op de pagina's van de makelaars die onroerend goed aanbieden op Paros. Het is om een idee te krijgen van wat er te koop is op Paros en in Griekenland, alhoewel ik er bij moet zeggen dat door de populariteit van het eiland Paros de prijzen hoger liggen dan op de meeste andere eilanden in de Egeďsche Zee, met uitzondering van Mykonos.

Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen op Paros is een droom van vele Paros liefhebbers. Bent u op zoek naar een tweede woning, een vakantiehuisje of een stukje bouwgrond op Paros, dan kunt u op deze pagina of op de websites van de makelaars op Paros wellicht een mooi huis of een stuk land vinden. Er zijn op Paros zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe. Globaal betaald u voor een mooi huis op een toplocatie vaak minder dan de prijs van een rijtjeshuis in Nederland. Sinds Griekenland lid is van de EU gelden overal dezelfde regels.

Je zou er eigenlijk gewoon eens een keer naartoe moeten gaan om rond te kijken. Regelmatig zie je een huis met een bordje erop dat het te koop is. Soms heeft de eigenaar er met een spuitbus zijn telefoonnummer erop gezet met de mededeling "for sale". Wij hebben aardig wat huizen in de aanbieding gezien op Paros. Op het eiland wordt vooral veel nieuwbouw aangeboden, en langs de kust van Paros staan veel nieuwe koophuizen die uitkijken op het eiland Antiparos.

Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed
Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed
Huizen te koop in Aspro, in het zuiden van het eiland Paros

Ons complex van woningen is gelegen op een heuvel op het betoverende eiland Paros, in het pittoreske "Aspro Horio" dorp. Van hieruit heb je een panoramisch uitzicht op de Egeďsche Zee en haar eilanden (Naxos, Drionisi, Koufonisia, Ios, Iraklia en Sikinos). De hoofweg ligt op slechts 200 m van het complex, en vanaf daar bereikt u via een korte rit de meest beroemde stranden (Lolantonis, Glyfa, Drios, Farangas, Tripiti, Golden Beach en Punda strand) van het eiland Paros. Het is een complex van 16 zomerhuizen variërend van 87 m˛. tot 125 m˛. op een stuk grond van 1000 vierkante meter, binnen de grenzen van het dorp Aspro Horio. De huizen hebben één niveau (begane grond) of twee niveaus en veranda met onbelemmerd uitzicht op de zee. Ze hebben ook water, elektriciteit en telefoonverbindingen, particuliere tuinen aan de voorkant en de achterkant van elk huis, prive-parking, geweldig uitzicht en ze zijn gebouwd tot in de perfectie met de beste materialen.

Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed
Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed Paros real estate, Paros onroerend goed
Technische informatie over de huizen te koop in Aspro chorio op Paros

• Het belangrijkste frame van elk gebouw is gemaakt met een versterkte beton, met exterieur isolatie.
• Het plafond van de woonkamer is gebouwd met houten balken.
• De buitenmuren zijn 25 cm dik, baksteen gebouwd, met inwendige isolatie.
• De binnenmuren zijn 10 cm of 12 cm dik, baksteen gebouwd.
• Zowel interieur en exterieur muren hebben 3 lagen gips, voor de traditionele uitstraling.
• De kamers zijn van warmte en vocht geďsoleerd met de juiste materialen, terwijl regen water wordt afgevoerd via een schuin oppervlak en de buitenkant bevestigde dakgoten.
• Alle exterieur deur-en raamkozijnen zijn gemaakt van hout, geďsoleerd met twee rijen van rubber bekleding en hebben dubbelglas ruiten. De luiken worden gemaakt van waterbestendige hout.
• De deuren binnen zijn van hout en gekleurd.
• Vloeren zijn gelegd met een verscheidenheid aan materialen (bv. Naxos marmer, Paros marmer, hout, traditionele stenen, cement).
• De badkamer binnenmuren zijn opgenomen met ingedrukt cement (traditionele) op de hoogte van 2,20 m
• De badkamers hebben een ingebouwde douche, wastafel, toilet en een volledige reeks van accessoires.
• De keuken kasten zijn gemaakt van hoogwaardig hout, net als de keuken bankje.
• De slaapkamers hebben ingebouwde kasten van baksteen, met een houten kist (verborgen) en houten deuren.
• Alle ramen hebben dubbele beglazing, geluidsisolatie.
• De woon-kamers zijn traditioneel gebouwd met open haard.
• De interieurs zijn geschilderd met ecologische verf, en de buitenkant met de hoogste kwaliteit acryl.
• De huizen hebben enkele lijn distributie van warm en koud water, om de mogelijkheid van schade.
• Rioolwater gaat naar een biologische reiniging cenral btw.
• De huizen hebben een 20 kubieke meter water reservoir dat regenwater verzamelt, en een aansluiting op de plaatselijke watervoorziening.
• Elektrische verwarming en airconditioning zijn voorzien, evenals een alarm, satelliet-verbinding en een telefoonlijn.
• De huizen zijn geďnstalleerd met een systeem van buizen voor latere verbinding met de centrale verwarming.
• Alle huizen hebben een houten pergola op de begane grond.
• Exterieur zijn alle vloeren geplaveid met traditionele stenen.
• Buiten landschapsarchitectuur.
• Elk huis heeft een eigen parkeerplaats. Prijzen

stuur een e-mail naar de makelaar.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional