<XMP><body> </xmp> Nieuwsbrief de Griekse Eilanden januari 2009

Klik hier voor de hoofdpagina van de Griekse eilanden

EnglishEnglish version

NEWSLETTER THE GREEK ISLANDS - NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN
De nieuwe aanbiedingen van de hotels en nog wat....

Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website of De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in the het onderwerp.

Santorini, Oia Santorini, Oia Chios. Chios. Chios.
Ben je je al aan het voorbereiden voor 2009???
Geen lange nieuwsbrief dit keer, omdat de laatste in december al heel uitgebreid was, met de verhalen over Kreta. Maar misschien is het goed om een paar foto's te zien met de zon erop, want het is vreselijk koud geweest (met name hier in Holland, waar ik al uitkijk naar de lente). We hebben al een half plan voor de mei / juni vakantie en we gaan waarschijnlijk terugkeren naar een aantal van onze "oude" Cycladen eilanden zoals Mykonos, Paros en Antiparos. Het kan nog veranderen, omdat het niet voor 100% is besloten. Dus wat is nieuw? Ik weet niet of ik het al had verteld maar er zijn een aantal nieuwe foto's die verstuurd zijn door Nelleke Glas van het dorp Kataraktis op het eiland Chios. Ook de pagina van Santorini heeft een paar van updates en meer info en er zijn nieuwe foto's geplaatst. Het is nog niet helemaal klaar. We zijn van plan om ook misschien terug op de volgende vakantie te geven het nog een kans.
Sophia's House, Villa in Crete, Almirida, Kreta Kastania Lodge, Kastelli Kissamos, Crete Thassos, Mathios Cottages, Psili Amos Beach. Lesbos Molyvos, Nassos Guesthouse Fourni, Hotel Archipelagos
De hotels hebben hun speciale aanbiedingen op mijn pagina's gezet: bekijk ze allemaal op deze pagina.
Ik ben gaan e-mailen en heb de mensen op mijn website gevraagd om wat leuks voor me te verzinnen en er staan er nu enkele zeer leuke nieuwe aanbiedingen op: 13 tot nu toe .... een ongeluksgetal, maar goed, ahaha ... Ik wil allereerst Villa Sophia in Kreta aanbevelen. Zij hebben niet een speciale aanbieding voor alleen mijn website gemaakt, maar ik vertel je er toch over want het is misschien wel mijn meest favoriete accommodatie ooit en ze hebben hun prijzen zo verlaagd dat ik het moest vertellen. Bijvoorbeeld in de maanden september en oktober kunt je al de gehele villa huren (3 slaapkamers, prive zwembad, prachtig uitzicht op zee) voor 418 euro per week voor de hele villa! Dit is een geweldige prijs en je zal niets vinden wat goedkoper / mooier is als je op zoek bent naar iets exclusief. Je kunt een kijkje nemen op deze pagina . Ik beloof je zult niet teleurgesteld worden, maar wees snel, want zoals ik begrepen is juni bijvoorbeeld al uitverkocht. Als hij al volgeboekt is dan is de Kastagne Lodge een leuk alternatief. Zij geven mijn bezoekers 15 % korting in juni! Een zeer mooi klein complex met veel privacy (een mooie studio, een appartement en een huis), Superplek, niet duur en super vriendelijke mensen. Natuurlijk zijn er meer aanbiedingen op andere eilanden. Mathios Studios op het eiland Thassos en Nassos Guesthouse op Lesbos eiland bieden studios / kamers aan voor 25 euro per dag in bepaalde periodes. Het luxe hotel Archipelagos op Fourni eiland heeft ook een heel mooi aanbod en de kamers hier beginnen bij 20 euro per dag als een speciale prijs! In andere periodes krijgen mijn bezoekers 10% korting op de officiŽle prijs, een fles wijn en een mand met fruit. Dit is een mooie gelegenheid om dit vrij onbekend eiland vanuit een mooi hotel en tegen een goedkope prijs te gaan ontdekken. Hotel Elies op Kalymnos is ook de plek voor mensen die van duiken houden. Zij geven speciaal 15 % korting voor vroege boekers. Meer kun je er over lezen op de hotelaanbiedingen pagina. Okť, dit is voor nu. Ik wens iedereen het allerbeste voor het komende jaar en heel veel Griekenland. Ik ben altijd geÔnteresseerd in jullie ervaringen en foto's voor mijn website.
Groetjes en een knuffel, Hans de Griekse eilanden.
chartervluchten en reizen naar Griekenland

Hans Huisman www.angelfire.com/super2/greece 2009

<XMP></body></xmp>