<XMP><body> </xmp> Nieuwsbrief de Griekse eilanden 2007 Naxos, Antiparos, Sifnos, Milos, Kos
English version
Naxos. Antiparos. Antiparos. Antiparos.

NEWSLETTER THE GREEK ISLANDS - NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN
Opgestuurde vakantiefoto's.

Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website of De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in the het onderwerp.

Hallo allemaal,
Allereerst even de mededeling dat ik de opzet van de website bij de meeste eilanden wat heb veranderd, en dat het beeld iets breder is geworden (niet meer 4 maar 5 foto's op een rij). Verder hebben de meeste eilanden een banner bovenaan de pagina gekregen en als je bij die eilanden eenmaal gaat klikken op de buttons krijg je niet steeds meer de pagina in een nieuw scherm, maar in dezelfde. Het leek mij handiger en mooier op deze manier. Vooral voor Kreta was dat een hele klus, omdat daar zo veel pagina's op staan en er nog een hoop vertaald moest worden naar het Nederlands. Nu is dat stuk ook klaar voor mijn bezoek in oktober en de uitbreiding die daarop volgt.

Ik begin deze nieuwsbrief al begin juli en het is tot nu toe niet veel bijzonders geweest qua temperaturen. Deze week kreeg ik een vakantiepakket met stranddoeken e.d. en een hangmat thuisbezorgd en last but not least stond er een airco voor de deur. Ik was benieuwd of ik die nog nodig zou hebben deze zomer, maar ondertussen zijn er dan uiteindelijk een paar mooie dagen geweest waarop ik hem kon uitproberen. In de tussentijd dwarrelen er al weer wat mensen terug van hun vakantie en sommigen zijn zo aardig geweest wat foto's op te sturen, zoals bijvoorbeeld Rita Woldringh die naar Naxos en Antiparos is geweest. De mooie foto's boven aan deze nieuwsbrief zijn door haar gemaakt.

Kos Asclepeion Kos Asclepeion Kos Asclepeion Zia

Verder zijn er foto's van Kos op de website gezet, met dank aan Ellen (foto's hierboven) en ook foto's van Sifnos en Milos van Liesbeth (zie beneden).

Sifnos Sifnos Kastro Sifnos Kastro Sifnos
Sifnos Milos Sifnos Sifnos

Veel meer updates volgen na mijn vakantie in oktober, als ik voor twee weken naar Kreta vetrek. De route is al min of meer uitgestippeld en wat hotels zijn al besproken. We beginnen en eindigen in Agia Pelagia omdat dat zo'n heerlijk dorp is en het ook handig ligt om als uitvalsbasis te gebruiken, en tussendoor gaan we naar het westen en het oosten en zullen we onder andere een paar dagen in de Apokoronas verblijven. Ik ga natuurlijk weer veel foto's maken en nieuwe en oude plekken bezoeken. Ik heb wat nieuwe ideeŽn zoals een pagina voor de restaurants op Kreta. Ik heb al een speciale pagina gemaakt voor de naturistenstranden op het eiland, met alle foto's en beschrijvingen erbij. Blijkbaar zijn veel mensen op zoek naar dit soort stranden, en officieel is er op Kreta maar 1 naturistenstrand, maar in de praktijk zijn er veel meer.

In de tussentijd zijn er natuurlijk nog steeds al die vreselijke bosbranden in Griekenland. Hopelijk worden ze snel geblust. Veel mensen zijn gedupeerd en ik vind het echt heel erg en leef met de Grieken mee.
Okay mensen, hartelijk bedankt en het beste voor iedereen,
Groetjes van Hans


Hans Huisman 2006
<XMP></body></xmp>