HOTELS HOME Keramos Studios Zaros
Crete villas, Kreta villa's
STUDIOS KERAMOS - STUDIO'S EN APPARTEMENTEN IN HET BERGDORP ZAROS
Studios Keramos, Zaros, Kreta Studios Keramos, Zaros, Kreta

Studio's Keramos is een mooi traditioneel pension, gelegen in het hart van Zaros, een schilderachtig traditioneel dorp, 45 km van Heraklion in de vlakte van het Psiloritis bergte, gekenmerkt door natuurlijke bronnen en een klein meer.

Het is een traditioneel familiepension waar de bezoeker kan genieten van de Kretenzische gastvrijheid en het beste ontbijt op Kreta, gemaakt volgens de recepten van de grootmoeder. De eigenares Katerina bereidt zelf het ontbijt, gebruikmakend van zuivere producten, rechtstreeks van de familieboerderij: eieren, olijfolie en myzithrakaas, gemaakt met geitenmelk. Myzithra is het hoofdingrediŽnt van de beroemde Kretenzische pasteien. U zal de gelegenheid hebben meer dan 20 soorten pasteien te proeven zoals kaaspastei, peperpastei, wildpastei, en andere traditionele gerechten, zoals sarikopita, tzoulama, kaltsounia en veel meer. We kunnen u ook yoghurt met tarwe, Griekse koffie en thee, die van bergkruiden wordt gemaakt, aanbieden.

Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete
Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete Studios Keramos Zaros, Kreta, Crete

Katerina's ontbijt heeft herhaaldelijk de eerste prijs gewonnen in diverse wedstrijden en is in de belangrijkste reisgidsen vermeld! De zitkamer van Keramos is verfraaid met antiquiteiten, handwerken, geweven stoffen en een prachtige open haard.

Onze kamers zijn groot, helder en stil, traditioneel gedecoreerd en volledig uitgerust met airconditioning, keukenblok, koelkast, douche, toilet, televisie en lift. Verder kunt u genieten van uw ontbijt of koffie op het balkon van uw kamer, genietend van de prachtige vergezichten van het landelijke dorp.

Tel: +30 28940 31352 - Stuur een e-mail naar Studios Keramos in Zaros.
Check beschikbaarheid & prijzen en boek een accommodatie in Zaros op Kreta - klik hier.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional