Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Hur länge blundade världen för detta?

Det var ingen som i sin vildaste fantasi kunde föreställa sig att tyskarna utrotade ett annat folkslag på de mest vidriga sätt. Jag måste erkänna, till trots, att Hitler var ändå mer human och inte så raffinerad i sina grymma avskyvärda metoder, som Koreanerna är mot sina hundar och katter... Hitler gasade ihjäl sina offer innan de stektes i ugnarna! Inte heller flådde han dem levande! Jag tar helt avstånd från sadistiska och barbariska handlingar mot både människor och djur!


***


För mig är djuren mina "barn" barn är värnlösa eftersom de inte kan försvara sig mot vuxnas våld.....djur är lika oskyldiga och utsatta för människans god tycke av ömhet eller våld!


****Marita*****

Etik och moral samt ansvar skall visas med respekt, för allt levande på vår jord!
Västvälden har också brister i djurhanteringen trots lagar. Det är alltid människorna som har det yttersta ansvaret att denna etik och moral efterlevs och vår plikt att med våra ögon och egna sinnen se att åtgärda fel och brister!

Uppåt ] Inledning ] [ Känns likheten igen? ] Dödandet ] Syd Koreas myter ] Information ] Länkar ] Vad skriver pressen.. ] Vad kan jag göra? ]

Midi: Think twice


© Marita