Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


DödandetDet är en hunds liv

Det råder ingen tvivel om att det  Syd Koreanska folket är  mycket  fantasifulla och uppfinningsrika , vilket har bevisats genom deras teknologiska framsteg och  manufaktur processen på senare år. Det är också sant inom tortyr av djur. Deras tålamod är extraordinärt, då de systematiskt kan tortera en hund i en timme eller mer innan den till slut dör i plågor. Ett gammalt Engelskt ordspråk säger " The proof of the pudding is in the eating", och detta är testet med vilket 
en hundslaktare mäter sitt hantverk. Om han får en erektion efter att ha ätit köttet från sitt offer så vet han att han gjort ett bra jobb..........
Den Spanska Inkvisitionen och Gestapo kunde ha lärt sig mycket av dessa människor.
Dödande genom Prygel

Det är inte överraskande att fotografier av denna form av "slakt är svåra att finna. Nedanstående redogörelse kommer från ett ögonvittne.

" Anledningen till att hundar pryglas så länge är tron på att ju långsammare och plågsammare döden är, desto mer stärkande blir hundens kött.
Genom att döda hunden långsamt får man adrenalinet att strömma, och  denna adrenalin genomströmning tror man ökar  "jungfruligheten"  i köttet.
När hunden långsamt dödas, ylar den naturligtvis av smärta, och försöker komma ur greppet från mannen som slår. En metod är att binda hunden i bakbenen upp och ner ( alla andra berättelser förtäljer att de hängs i nacken)
Mannen eller männen pryglar hunden över hela kroppen med klubbor . Genom att slå på detta sätt gör man två saker.  Ett är att få igång adrenalinet och det andra är man mörar köttet. När man pryglar hunden kommer den till sist till en punkt då den urinerar och släpper sin avföring av sig själv, urinet och avföringen rinner nerför hundens kropp, kommer i hundens ögon och förorsakar ännu mer lidande.
slutligen under denna misshandel så rinner blodet ur hundens mun och nos på grund av inre blödningar, till slut dör den.  Denna process att döda har ingen tidsgräns, det kan ta allt från några minuter till en timme. Detta beror på mannen som sköter dödandet och hur mycket han tror på att det är det långsamma dödandet som ökar "jungfruligheten" i köttet, som sägs öka erektionen och sexlusten hos den som äter köttet. Jag hoppas detta klargör varför hundarna pryglas först. Ibland hängs inte hundarna upp i sina bakben, istället går man in i buren , väljer en hund, och medan man håller den runt nacken, så slår man på huvudet  för att krossa skallen. Det finns  många sätt att prygla en hund eftersom det inte finns några föreskrifter för detta."
Dödande med Elektrisk ström
Genomförs vanligtvis med hjälp av bilbatterier, en van avrättare använder
exakt den rätta mängden ström så att döden inte inträffar för snabbt.
Elektroderna fästs på hundens tunga.


Dödande genom Hängning/StrypningDetta är favoritmetoden eftersom det inte krävs just någon utrustning, men ändock åstadkommer våldsam tortyr på relativt kort tid. Men hängning kan, om det är en erfaren hundslaktare göras långsammare än man kan ana. Ibland används en blåslampa för att bränna bort  pälsen på hunden under pågående strypning. En logisk handling - den kan inte yla av plågor om den inte kan andas.
Det är alltid skönt att vara stolt över sitt arbete............


Detta stackar djur gör inget motstånd när snarans läggs runt hennes nacke.
Mannen är ju trots allt hennes "herre"
Men hon skulle inte ha litat på honom. Hon lever i Korea. Ja, hon gjorde....
Repet dras åt hårt, hon vrider och vränger sig, utom sig försöker hon bita av repet
som sakta tar hennes liv. Ironisk,
detta djur litar så på sin "herre" att hon troligtvis inte inser att denne är ansvarig för hennes lidande.

      

Hennes kamp är förgäves, den leder oundvikligt till 
att hon sakta stryps till döds.Efter att ha varit täckt med brinnande halm ett tag,
är den helvetiska Barbecuen färdig.


 Katterna....

Även katter äts i Syd Korea, men det är vanligare för dem att ingå i en 
"medicin" för att bota reumatism och ledgångsreumatism. olik hundar så föds inte katter up på speciella farmer. detta är inte lönsamt då det alltid finns svältande herrelösa katter. De samlas i säckar, och om de har tur, pryglas till döds med antingen en klubba eller hammare med slag mot huvudet. Mer vanligt är att de kokas levande med kryddor ( ibland efter det att deras ben knäckts så att de inte kan sprattla) tills deras kött blir till buljong. Denna "kattextrakt", (känd som Goyangi soju) säljs sedan i små påsar. En medelstor katt som är kokad med örter och  kastanj ger 20-25 sådana påsar, försedda med datumstämpel.


Följande är en ögonvittnesskildring från en av Korean Animal Protection ( KAPS)
medlemmar Miss Mun Juyoung.

"När hon passerade Kyoung-il Health Food Resturang, tittade Miss Mun genom fönstret och såg en medelålders kvinna långsamt gå mellan rader av kokande kittlar. I armarna höll hon en katt, som verkade oberörd av vattnet på golvet och
och dimman som låg tjock i luften. Hon stannade vid en av kittlarna, kvinnan andades in en gång och slängde sedan katten i det kokande vattnet. Ohyggligt skrikande av smärta försökte den ta sig ur, men kvinnan petade ner den med en pinne om och om igen, tills katten till slut förlorade medvetandet. Kvinnan fiskade upp katten en gång, katten jamade och gnydde av smärta, varefter kvinnan kastade tillbaka den för slutet...."Förtvivlans låda - katter och kattungar väntar på att bli levande kokta.

Näst i tur - bunden intill en stor kittel med kokande vatten.

Tryckkokare för att göra "Goyangi soju" kattextrakt.

Bryskt dumpad på golvet för att kallna.
Offren på rad
Den slutliga slaktandet.*****


*****

Uppåt ] Inledning ] Känns likheten igen? ] [ Dödandet ] Syd Koreas myter ] Information ] Länkar ] Vad skriver pressen.. ] Vad kan jag göra? ]


Midi: Think twice

© Marita