Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 
ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ ИНТЕРНЕТ ПАРЛАМЕНТ !!!
 
 
Асоциацията на Младите Юристи
 
 
 
    Предлага на всички неправителствени организации и граждани възможност за дискусия по актуални законопроекти, които са внесени в Народното събрание и са свързани с развитието на гражданското общество и демократичните институции.
    В края на месец януари 1999 г. на тази страница за първи път бяха публикувани в Интернет пълните текстове на законопроектите за юридическите лица с нестопанска цел. Само за няколко седмици страницата беше посетена над 2000 пъти, а в mailing list "Законодателство" се включиха над 70 представители на НПО, медии и държавни институции.
  На 26 януари 2000 г. в Народното събрание започна първото четене на трите законопроекта. В периода между двете четения ще ви предоставяме своевременна информация за дебата в пленарната зала, предложенията на народните представители, както и ще публикуваме ваши становища, които сте изпратили до офиса на Асоциацията на Младите Юристи по e-mail или с писма.Благодарение на своите широки контакти с народни представители от всички парламентарни групи и на прекия достъп до сградата на Народното събрание, който имат 3 експерти на Асоциацията на Младите Юристи, работещи по законопроектите, ако желаете Вашите предложения ще бъдат предоставяни незабавно на народни представители или парламентарни комисии, посочени от вас.
    Чрез нашия mailing list вашето мнение ще достигне до широк кръг НПО, държавни институции и средства за масова информация.
 

 

ЗАКОНОПРОЕКТИ ЗА ЮРИДИЧЕСКИТЕ ЛИЦА С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ
 
 
 
 
Вариант 1
вносители: Е. Михайлова, Др. Драганов, В. Величков 
 
Вариант 2
вносители: Кемал Еюп, Лютфи Местан
Вариант 3
вносител: Иван Димов
 
 
 
Становище на Комисията по правни въпроси и
законодателство срещу корупцията - 11.02.99
 
 
 
Становище на Управителния съвет на Асоциацията на Младите Юристи
 
Позиция на Съюза на Българските Фондации и Сдружения
 
 

 Вашите мнения и становища можете да изпращате и само до офиса Асоциацията на младите юристи по електорнна поща или с писма:
 ayl-bulgaria@usa.net        borislavtsekov@lawyer.com
София 1000, ул. "Раковски" 111, ет. 4, офис 18

 
 
 
 

Включете се в нашия mailing list "Законодателство"!
Въведете вашия email адрес,
и натиснете бутона 'Join List':
Powered by ListBot
 Ако искате вашето мнение или информация да достигне до останалите участници в този mailing list - изпращайте ги на адрес:  legis@listbot.com
 
 
Официална страница на Асоциацията на Младите Юристи
 
 
Всичко за правото в САЩ и по Света - търсете с:
 
Copyright 1999, Асоциация на младите юристи