Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

FIIN CHERRY X©EWSZ
Lisää kuvia alla!

Virallinen nimi : Fiin Cherry x
Lempinimet : Seri
Syntymäaika : 6.4.2001
Rotu : Angloarabi
Sukupuoli : tamma
Väri+merkit : punarautias, tähti
Säkäkorkeus : 155cm
Isä : Gold Rush Ghost xx
Emä : Crystal ox, KTK IIIpalk.
Kasvattaja&omistaja : Lara Jokela

Ko Va B, re 140cm

Jälkeläiset:
-Chelsea Fine, i:Prince William
-Cinderella Fine, i:Broken Arrow, myytävänä!
-Courageous Fine, i:Suprimium
-Chastity Fine, i:B'Bull's Eye


Seri on kolmas kasvattini koko virtuaalimaailmassa ja uskomattoman upea hevonen. Puoliverijalostuksessa tamma on mukava piristys ja tuo taatusti kaivattua vaihtelua. Seri on itsekouluttamamme neitokainen. Neiti onkin kerrassaan kaunis sekä osaava ja toimiva ratsu. Rakenne Serillä on ok ja se on saanutkin näyttelykehissä JS:än merkkinä jalostuskelpoisuudestaan. Serin varsat ovatkin olleet poikkeuksetta kauniita ja siroja puoliverihevosia. Toiveissa olisi teettää myös angloarabivarsa, kunhan sopiva täysiveriori löytyisi. Varsat ovat päässeet kaikki yksityisiksi tai sitten puoliverisiittoloihin, joissa ne viihtyvät mainiosti.
Seri on luonteeltaan iloinen, pirteä ja utelias. Se oli helppo kouluttaa, koska Seri tahtoo oppia uutta ja tutustuu mielellään eri asioihin. Lastaaminen ja kengitys eivät ole ongelmia. Tarhassa Seri jutustelee mielellään tarhakaverinsa Siirin kanssa omiaan. Sisälle haettaessa molemmat tammat tulevat kutsuttaessa luokse. Taluttaessa on tapana hieman nykiä joka suuntaan kun olisi niin paljon hienoa nähtävää. Hieman tamma höseltää, joka on nuoruusvuosien jälkeen hieman vähentynyt, luojan kiitos. Myöskin keskittymiskyky on selvästi parantunut sitten nuoruusvuosien. Nauttii harjauksesta ja rapsuttelusta ja on aina kerjäämässä jotain namia. Kavioita se ei aina oikein haluaisi nostaa, mutta hieman kokeneempi saa nekin ylös. Muuten se onkin sitten hirmu kiltti. Seri tykkää myös uimisesta, vaikka pesupaikalla jalkojen pesu ei kuulu neidin suosikkirutiineihin.
Seri on ratsuna parhaimmillaan, koska se jaksaa aina yrittää parhaansa. Seri vaatii tarkat ja kevyet avut ja niillä se toimiikin erinomaisesti. Kouluratsastuksessa Seri on hyvä, se liikkuu ratsastajan alla vapautuneesti ja lennokkain liikkein. Pisteitä on kouluradoilla ropissut myös hevosen kuuliaisuudesta, Seri on todella nöyrä ratsastaa, kun vain sille annetaan oikeanlaiset avut. Seri hyppää kuin kissa, ja sen hyppylahjat tulivatkin meille aika suurena yllätyksenä, tamman vanhemmat kun eivät kumpikaan suurta innostusta esteitä kohtaan esittäneet, vaikka hyppäsivätkin ihan siististi. Seri käyttää hypyissään paljon selkää ja vaatii paljon vapautta hypätä. Tamma saattaa hieman jopa loukkaantua, jos jää suusta kiinni esteellä. Esteet nähdessään Seri innostuu kovasti eikä haluaisi lopettaa ollenkaan, tämä on osoittautunut jopa pienoiseksi ongelmaksi. Kisapaikalla Seri on rauhallinen ja muistaa keskittyä suoritukseen, vaikka samaan aikaan tapahtuisi kaikkea jännää kentän ulkopuolella. Maastossa se on myös mukava, varmajalkainen eikä pahemmin säiky. Myös westerniä olisi kiva kokeilla, ja kenttäkisojakin kierrellään vielä.

KISATULOKSIA
Chamrad 19.8.'01,arvonta, Vaativa B 1/8, Vaativa A 4/10
Chamrad 16.9.'01, kysymykset, 100cm 2/8, 120cm 6/14
Chamrad 14.10.'01, arvonta, Vaativa B 2/15, Vaikea B 4/12
Startalli 19-21.10 '01, arvonta, kokonaistulokset: 8/15
(Osakilpailut:Helppo A 15/15, K.N Special 7/15, Va B 2/15)
Draumur, arvonta, 110cm 2/10, 120cm 6/16

KUVIA
Kaikki kuvat: ©EWSZ

Takaisin tammat-sivulle