Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

KUUJÄRVEN AMAZING COCTAIL


©Eeva-Riitta Poroila

Virallinen nimi : Kuujärven Amazing Coctail
Lempinimet : Anni, Ansku
Syntymäaika : 1.4.2002
Rotu : Risteytysponi
Sukupuoli : tamma
Väri+merkit : ruunikonkimo
Säkäkorkeus : 142cm
Isä : Fiin Je Ne Comprends Pas ox
Emä : Fiin Delilah
Kasvattaja : Kati H.
Omistaja : Lara Jokela

Ratsukoulutusta ei ole vielä aloitettu.

Jälkeläiset:
-

Anni on teetetty minulle mittatilaustyönä. Annin emän omistaja Kati suostui astutukseen kun ihastuin ajatukseen pienestä risteytysponista, jolla olisi lahjoja estepuolelle. Annin emä on oma kasvattini Fiin Delilah jonka isä puolestaan on jo edesmennyt upea Hopeless Not. Delilahin emäkin, Nilanath, on yksi virtuaalimaailman tärkeimpiä hevosia minulle. Annin isä, arabiori Fiin Je Ne Comprends Pas ox eli tutummin Jere on myöskin oma kasvattini. Jeren molemmat vanhemmat ovat kantakirjattuja huippuarabeja joten Annin on oikea laatutamma.
Ansku on hauska poni, jossa kohtaavat emän lempeys ja ystävällisyys ja isän tulisuus. Anni on luonteeltaan aika kiltti, aikamoinen häseltäjä kuten äitinsä. Anni on kaikesta kiltteydestään huolimatta yhden ihmisen poni, ja kiintyykin 'omaan ihmiseensä' tiukasti. Anni on helppo kengittää ja muutaman kerran ollaan ajeltu myös kuljetuskopilla, ja Anni on jo vanha tekijä, eikä hermoile yhtään. Anni on reipas poni ja tykkää ulkoilla, tarhassa vedetäänkin sitten sellaista laukkaa, että heikkohermoisempia hirvittää..
Annin ratsukoulutusta ei ole vielä aloitettu, mutta kuten on jo tullut ilmi, estepainotteista ponia odotetaan. Irtohypytys on antanut kivaa tulosta ja olemmekin tosi tyytyväisiä tulevaisuuden näkymisiin. Iloista on myös se, että Anni on perinyt isänsä liikkeet ja liikkuu tosi pehmeästi ja nätisti.

Takaisin tammat-sivulle