Tervetuloa EXTREME FINLANDin kotisivuille.

Kuollut, mutta potkii yhä!

Extreme Finlandin zine on lopettanut toimintansa, joka ei varmasti ole kenellekään mikään yllätys.
Olen pahoillani, että en saanut kenenkään kautta tuotua tietoa sivuille asti, ja että kaikki on kussut enemmän tai vähemmän täydellisesti viimeisen vuoden ajan.

Homma kaatui toimittajien ajauduttua hetkellisesti huonompiin väleihin keskenään, koneiden toimintakyvyttömyyteen ja sen hetkisen työn aiheuttamiin työkiireen paineisiin.

Potkii yhä?

Kyllä!
Extreme Finland tulee potkimaan eteenpäin, mutta sen tarkoitus tulee muuttumaan.
Extreme Finland aloitti toimintansa avustaakseen ug-metallibändien toimintaa, mutta nykyään on olemassa huomattavasti parempia netissä toimivia zinejä, joten ExFin ei auttaisi olemassaolollaan juuri mitään.

No mitäs on tulossa?

Palaan asiaan, kun kaikki ideat on lyöty yhteen ja nidottu suunnitelmaksi!(Kyllä, tämän vuoden puolella!)
ExFin tulee jatkamaan edelleen työtään metallin hyväksi, nyt kun olen saanut työ-,bändi-,ja henk.koht.asiani raiteilleen, niin voin keskittyä taas kaikkein tärkeimpään!
METALLIIN!

Haluan kuitenkin vielä kiittää kaikkia bändejä ja yksilöitä, jotka tukivat ja toivottavasti tukevat edelleen ExFinin toimintaa!

Palaan pian!

Dominus anus anno 2004!

Puolivarkain työpaikan koneelta:
Henkka"Ken Hak"Harberg

 

Vielä sana tekijöiltä ja meikkaajilta: Kuvilla, grafiikoilla, haastatteluilla ja itseasiassa kaikella tällä sivustolla sijaitsevalla materiaalilla on COPYRIGHT, joten eipäs napsita mitään ilman eksklusiivisia lupia!!!! Sivusto on päivitetty 14.06.2003 Sivun katseluun kannattaa käyttää 1024X768 resoluutiota! Ja Netscapea!!

SIVUSTON LUONUT RISTO KOKKONEN SEKÄ EF:n HENKILÖSTÖ. KOPIRAITTIA LÖYTYY PIENEN KYLÄN VERRAN, ETTÄ SILLEEN. VUODESTA 2001 VUOTEEN 2003 JA VARMAAN VÄHÄN PITEMMÄLLEKIN! JUMALAUTA!!