Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

[Jos tahdot nähdä rakenne kuvan isompana, paina sitä]
© Al Badeia Stud

Kuvagalleria| Tiedot| Luonne| Sukutaulu| Jälkeläiset Kisatulokset


Rekisterinumero: VAHYo-019
Lempinimi: Omar
Syntynyt: 1.9.2002
Säkä: 147cm
Koulutustaso: Re 90cm, Ko He C
Rotu: Arabianhevonen
Sukupuoli: OriOmar on kiltti ja se rakastaa vettä aivan kuollakseen. Se hyppisi vedessä vaikka kuinka pitkään. Esteilläkin vesiesteet menevät nopsaan, mutta sen jälkeen jarrutellaan, että päästähän veteen... Omar pitää myös kaikesta makeasta, mutta toivon, että kukaan ei sille mitään anna. En halua että Omarin hampaat menevät pilalle. Sille kyllä riittää ne jota minä käyn sille syöttämässä. Omar on kiltti ja viisas (peritty isältä). Sen nimikin tulee siitä, että se on niin karkinahne.

Omar on todella terve hevonen, eikä sillä ole mitään perinnöllisiä sairauksia. Sen silmät ovat kirkkaat ja suuret. Sen karva kiiltää kauniisti, josta näkee myös osaltaan, että Omar on terve. Hampaatkin ovat todella hyvässä kunnossa. Se voi johtua siitä, että kaikkien Avril Zèron eläimien hampaat harjataan päivittäin. Jopa hevosien... Hoitaessa Omar on kiltti. Se pitää harjauksesta, mutta vaikka viisas onkin se ei keppostele. Omar otaa kuolaimet suuhunsa hienosti miltei aina, mutta joinakin päivänä se tekee kaikkensa, että ei tarvitsisi lähteä pois.

Satulakin menee selkään hyvin, vaikkakin pullistellen. Omar ei kuitenkaan pullistele niin paljoa ettei satula mahtuisi selkään. ;) Talutus on helppoa, paitsi kun lähettyvillä on kiimainen tamma. Siinä tapauksessa taluttajalla täytyy olla rohkeutta ja 'viisautta'. Jos lähtisit Omarin kanssa vetämään köyttä, niin kumpikohan voittaisi? Siksi siis 'viisaus'... ;)

Omar osaa väistää visusti suon, joka on Avril Zèron kaukaisessa kolkassa. Sillä on jotain huonoja kokemuksia [?!] sieltä. Ratsastaessa Omar on reipas ja kiltti. Se pitää esteistä yli kaiken ja se laukkaa todellakin mielellään. Omar rakastaa myös vedessä loiskuttelua ja hyökkää veten, kun sellaista näkee. Mikään este ei ole Omarille ongelma, nimittäin se ei pelkää miltei mitään.

Omar on miltei täysin maastovarma. Autot ovat vain tyhmiä ohi kulkevia höskiä, joita täytyy vain väistää, eikä niistä tarvitse muuten välittää. Tätä Omar yrittää aina kaikille muillekin selittää. ;) Maastossa Omar laukkaa todella mielellään. Se on varmasti sen lempipuuhaa. Laukkaa kuitenkaan ei pidä ylettömästi revittää. Eihän sitä mikään hevonen kestäisi. Jos Omar säikähtää jotain se joko notkauttaa polviaan tai lähtee kiitolaukalla kotia. Enimmäkseen tapahtuu pelkkä polvien notkaus, mutta taitaa olla yksi tai kaksi tapausta, että Omar on säikähtänyt niin paljon, että on pitänyt kiitolaukalla tulla kotia.Cute Randy ox Arabian Prince ox Prince of the Arabian ox
Black Princess ox
Windy Sky ox Dark Sky ox
Cloudy ox
Pegamaria ox Pegavoria ox Rainy Wind ox
Fant ox
Sandimaria ox Evernight
Sandigoria- [e:
Suddenly Snowana] astunut: 19.1.-03
AZ Four de Omar [e: AZ Fraîche Lutte] 4.10.-02Avril Zèro/17.10-->NJ--(HYL - liian nuori)--> Tiia I
VAHY/10.11.02-->NJ--JS-->Hanna
Sky Blue/10.11.02-->ERJ--[80-90] ei sijaa-->?
Ikaros/22.11.02-->NJ--?-->?
Silver Maple/24.11.02-->NJ--[heikko orileima]-->Tiia I
YT Rowen/02.01.2003-->NJ--JS-->Kata
V SHY/7.1.02-->NJ--BIS5 MVA-SERT JS LKV1-->Hanna
Vaahtera/14.1.03-->NJ--KUMA JS-->Riikka
Gem/27.2.03-->NJ--BIS4 MVA-SERT JS LKV1-->Saara
MayHar/4.3.03-->NJ--?-->?[Jos tahdot kuvan isommaksi, paina sitä]
© Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud © Al Badeia Stud