: : Skrivet av: Peter Nilsson[http://hem.passagen.se/portlandstreet/]
  Jag måste säga att mina förhoppningar var relativt höga innan jag sett Fearless Hyena. Många sa att den skulle ha stora likheter med Drunken Master och Young Master, vilket den iofs har men att påstå att de håller samma standard är totalt fel.

  Handlingen går ut på att Shings (Jackie Chan) farfar mördas av en ond och hänsynslös man, och Shing börjar studera en ny form av Kung-Fu, för att sedan hämnas sin farfar.

  Ja lite mer än så är det väl men jag känner att jag inte orkar skriva mer om handlingen. Personligen rankar jag den här som en av de sämre Jackie Chan filmerna. De flesta fighterna är tråkiga och oinspirerade och de lyckades inte alls hålla mig uppmärksam, dock med vissa undantag.

  Skådespelarna framför inte mycket sevärt de heller, förutom ett fåtal scener, och då alla med Jackie. Det är hans humoristiska skådespeleri som håller liv i filmen. Många kommer antagligen inte att hålla med mig när jag säger att detta är en ganska dålig och tråkig film, då det verkar som många andra verkar ge den väldigt bra betyg. Men jag håller fast vid mitt betyg som blir en svag 2:a.

                        
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!