Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Depri Dave is één grote depressie.  Alles dat iemand maar tegen kan zitten, zit hem tegen. Hij is door zijn depressie alcoholist geworden, en drinkt daarom de hele drank voorraad van het café op. Hij is de grootste klant van de anti- depressiva fabrikant. Ooit was Depri Dave een succesvol zakenman en gelukkig getrouwd. Zijn huwelijk liep op de klippen, nadat zijn bedrijf failliet was gegaan. Ook Depri Dave is zo af en toe dakloos, maar op één of andere manier weet hij dan toch weer een onderkomen te vinden. Ondanks zijn depressie weet hij anderen met zijn droge opmerkingen aan het lachen te krijgen!

Enkele covers die Ruben voor het Baarnse jongerenblad de Beuk heeft gemaakt met daarop Depri Dave:

 

Gebruik een Depri Dave link icon om een link te maken op jouw site naar de ERRO Homeless-Page! Klik op de link icon om te kijken hoe dat moet:

Op 10 oktober 2005 vond de Nationale Dag van de Geestelijke Volksgezondheid plaats (georganiseerd door het Nationaal Fonds Geestelijke Volksgezondheid). In een oplage van 100.000 exemplaren verscheen voor deze dag een speciale informatiekrant, waarvoor Ruben Libgott de strip 'Depri Dave' tekende. Klik hier om de informatiekrant getiteld 'Klaart het nog op?' als PDF-bestand te lezen.

Als je nog niet depressief bent geraakt door Depri Dave en graag nog meer wilt weten over de andere figuren, klik ze dan hieronder aan!


Klik hier om terug te gaan naar de index pagina


© Ruben Libgott 2002

U vindt mij op:

depressie.pagina.nl