Inledningsord:
Vad betyder Fantasy? Jo det betyder fantasi. Vad äro Fantasi? Där något man hittar på för att underhålla andra inom endast skriften eller filmerna samt eller serier? Vad är verkligheten då? Det äro det man upplever. Om man blandar fantasier med verkligheten? Då är det fortfarande fantasier. Vad betyder Schizofreni? Ja inom ett efterhand så på språket Latin inom ordet fantasi. Som äro hittad inom Internet eller om det var en bok inom 7 år bakåt i skriften tidens gång. Läkarna vill ju prompt krångla till det med att uttala Latinska ord för att göra sig malliga innan för hjärna-logi patienterna. Vidare även för kunderna inom växterna. Finns det någon liknande Svensk översatt till Engelska inom Latin? Inte vad jag har hittat ännu inom att snubbla på Internet och inom Biblioteket om det finns i pappers bokform vet jag inte häller. Slut inledningsord.

Paradox Kingdoms Fantasy:

Min art av Paradox Kingdoms Fantasy - inom dess fantasier skrivna böcker.

Kommentar förklaring:
Varför jag valde den rubriken? För att jag tyckte det kändes som ett spännande universum rum namn innan multiuniversum. En del ord kan vara på Amerikanska.

Vidare inom kartongers Rollspel material:

Ödes tärningar med min art av strategi rollspel som är en mix från allt jag har hemma. Reglerna från införskaffa själva via dess Svenska versionen eller med den Amerikanska versionen om samma rollspel. Trots det är dess versionerna annorlunda varandra.

Vidare kör jag för hand, med tärnings rollspelet för papper och penna med Drakar och Demoner, och indelat med Eon millimeters regler mot framtiden, samt Western pricka rätt regler mot framtiden. Medan dess böcker bliver via denna sida inom kladd format.

Skrivna Fantasi böcker:

Etren Masen - inom blandat verklighets fantasi baserade böcker om att leva på en annan planet där en grupp av planeterna kallar sig för Erudan. Första boken inom nuet inom blandad version där författaren även förklarar så om sig själv upp levit.

Robert Aling - inom dess fantasi böcker med datum anpassat inom som jag helt inte kan hålla reda på, inom som jag vill inom rollspelet Ett Verkligt Liv.

Spelprogram:

Spelprogrammen - som jag har köpt hem.

Ur veklighetens uppsatser:

Uppsatsen inom Schizofreni - i enlighet som jag har upplevde den samt inklusive korta anteckningar som har hänt där efter. Diverse viktigheter har jag glömt medan jag försöker leta efter dem inom min dagbok inom min hjärna.

Mina kunskaper - som jag själv vill skriva ner för egen vinning skull, medan andra påtryckningar inte vill. Så det utförs på datorn via RTF när det är dax att spara och winzip eller winrar inom dessa kataloger zip eller också rar. Vidare maczip och macrar känner jag ej till ännu, medan jag tycker att rar egentligen tillhör Macingthors. Medan dess värre har jag inom min Microsoft Windows 10 Home, endast winrar för nedpackning. Så. Pengar till winzip får bli ett senare tills jag får hem programmet inom dosan något datum start. På grund av att marknaden vill frambringa något säkrare sätt att betala över Internet. Hur nu min God Man kan ordna med det får jag se framöver.

Jag skriver, editerar efter behov.