Välkommen in 7+ till Rollspelen från
Ödets Tärningar

Drakar och Demoner

Detta är inom papper och penna varianten, och eftersom det oftast går hål på papperna, så är det som det är inom att vilja ha det, på datorn på en gång. För er som är rädd för Internet attacker, så rekommenderas att köra utan Internet, medans ni har spel möte hos någon. Vidare eder som vill spela, via ett chatt program som heter mIRC, så kom överens om tid och plats inom mIRC programmet. Vidare är jag inte programmeraren till mIRC, så gå till www.google.com och sök där vidare. Vidare har min hjärna skrivit en bok. Som heter Om Drakar och Demoner där författaren äro Scanner Thought Brain, inom 7.500 sidor. Jag ser fram emot att läsa den på Svenska eller lättfattlig Engelska och eller lättfattlig Amerikanska. Ser fram emot att betala inom 3.000 Skr för den boken.

Rollformulär - inte fullständig färdig. Samt inom framtiden kommer det att finnas en varsin version efter varje yrke inom strategi rollspelet Drakar och Demoner, vidare inom blandade versioner kommer det att bli information om. Inom det jag har inom ytter kunskaps hjärnan och fysiskt hemma.

Regler - förklaringar till Rollformulärets förkortningar.

Spelledare formulär - inte ens helt påbörjad. Samt inom framtiden kommer den att bli någorlunda klar. Som inom en viss tid kommer att anpassas till Drakar och Demoner utsagor. Vidare på grund av att dess förra raderades ut utan att kunna rädda den manuellt inom ett av dess datorer jag hade förut.

Dess böcker inom Drakar och Demoner med dess index.

Rätt ofta händer det att jag måste skriva av mig inom exempelvis rollspelet Drakar och Demoner samt andra Rollspel som jag har nedan är vidare utvecklat av helt mig själv. Där det sker via avdelnings företaget Wordpress som troligen tillhör Microsoft eller här inne någonstans på min Internet Herrgård samt eller på min speldator när skrivaren fungerar igen, för patronerna har torkat, på grund av ej behövt skrivaren över 2 års tid. Det är därför jag inom skrivandet stund skrev ner det här innan huvudvärk.

Strategi Rollspelet - Ett Verkligt Liv:
Till eder som vill strategi rollspela om, Ett Verkligt Liv, inom live så pågår det inom detta nu, inom just nuet efter det att eder har valt att leva samt dragit i dragen inom huvudets tankar, i enigheten inom era intelligensers tankar inuti huvudet, som tillhör kroppen. Medans övriga materialet finns inom grunderna till Drakar och Demoner, samt Vilda Western spelkartonger och på biblioteket om man vill att det ska vara inom dagens händelse förlopp inom exempelvis röran i Sverige eller kaoset i USA med rollpersonen. Värderingen inom dess moderna färdigheter får ni hittills anpassa själva.

Spel materialet kommer från grunden inom Drakar och Demoners uträkningar, medan inom verklighets världen finns det mer om inom Biblioteket uppslags värk och så vidare, där man läser antagligen från inom trädåldern och fram till slutet av medeltiden. Där efter fram tills det finns en hänvisning till dagstidningar av papper inom informations lagret. Samt vidare eder som lever på Etren Masen planeten så finns det hittills en hel del överraskningar. Dock var för det mesta inte rädda utan desto mer rädda om dem.

Strategi Rollspelet - Paradox Kingdoms Fantasy:
En salig blandning om diverse strategi rollspels material. Allt möjligt från jordelivet och ut i rymden. Där även här är grunduträkningen inom Drakar och Demoner grundregler. Där resten inom diverse civilisationer, och planeter inkommer efter spelledarens fantasier, samt papper och penna, för civilisations anteckningar, är rekommenderande, eftersom det annars går i mot lögnen. Och lögner vill ju inte dem som är med och spelar med rollpersonerna på papper vara med om. Samt det leder sig till slut att kampanj modulen är lika med en helt universum och många flera tjocka pärmar med anteckningar. Vidare får vi se vad man får inom privat livet råd med inom pengar att köpa dess arter av rymd baserat rollspels kartonger eller häften. Som i sin tur leder till tjocka pärmar och förvarings kartonger. Och pappers industrin, för kontors papper inom ritnings papper, och linjerat papper kommer, troligen åter igång. Angående den Svenska Stjärnornas Krig har jag inte fått tag på sedan 2018 gått omkring och letat efter på stan. Dock fick jag veta att man måste taga en viss buss för att komma ut till ett köpcentrum.

-

SL spelprogram via att packa upp med Zipped Advance Compressor Economic - aziv till versionen Winzip20 i Cors:

Nyckeln äro NewerWhinterNights med drive 20 till Star Wars versionen till spelledarna. Efter att ha byggt färdigt så är det först då är det rollspelarna som skall gå igenom spelprogrammet. Man lär sig tyvärr allt eftersom inom att skapa dess spelomgångar. Här gäller nyckeln babylon250 drive 20 ordkunskaper, inom att översätta från Engelska till det dig förstår bättre. Samt att fullt utvecklad programmet tager som mest 500 TB RAM tyvärr.

-

Jag skriver, editerar efter behov.