Resan Till Ett Barn

1.4

8 jan 2008
Damn, Joel, nu fick du mig nästan att gråta igen! Du är för go! Kan du inte komma hem snart så att jag kan få krama dig i verkliga livet? Benji säger att han inte har något emot att du kysser mig, för han vet att vi bara är vänner. Han säger också att du är den enda killen som han skulle tillåta komma så nära mig. Och jag måste erkänna at samma sak gäller för mig, att du är den enda som jag skulle tillåta kyssa Benji. Så skulle du få lust att kyssa honom, så vet du att du har min tillåtelse!
Och du, jag har färsökt att säga det till honom, men det slutade bara med att jag storgrät. Men lyckades nog få honom att förstå i alla fall!

Hur har det nya året bärjat då? Var befinner ni er? Blev det skidor eller sol?
Vi har mest fortsatt med att få i ordning rumet till den lilla, som Benji berättat att vi börjat med. Vi har utrymt datarummet och flyttat in datorn i vårt sovrum. Billy och Matt har varit här hela dagen idag och hjälpt Benji att tapetsera. Tyvärr har jag fått tillbringa nästan hela dagen med att titta på. Magen börjar bli stor nu (kort med följer), och det är inte bra för min rygg!
Du vet att jag hade massa problem med ryggen för några år sedan, det gör sig påmint nu igen. Faan vad det gör ont alltså! Doktorn sa att vill det sig illa så kan det hända att jag hamnar i rullstol den sista månaden eller så. Men bara jag tar det lugnt nu så borde det gå bra. Så Benj tillåter mig knapt att gå på toa! Haha, han är så söt!
Ett som är säkert är att detta kommer gära honom till en perfekt massör!

Tack för julklapparna! De kom precis dagen innan jul! Hoppas att våra kom fram i tid med! Men ni var inte tvugna att skicka en julklapp till snart-bäbisen med! Fast hon/han/den/det är väldigt glad!
En Mest/GC turne! Det låter ju jätte kul! Det får vi verkligen göra igen! Du får i alla fall med mig och Benji på det, och jag tror itne att de andra killaran har något vettigt att sätta emot det heller! Men vi får vänta tills ungen blivit något år...

Just nu sitter vi i TV soffan och halv tittar på en film som vi satte på mitt i. Det är om någon snubbe som försöker fly från polisen, genom halva USA har han åkt redan. För att hinna till sin frus förlossning, *snyft* hoppas att han hinner!
Fast ingen av oss kollar så noga, eftersom jag (uppenbarligen) skriver till dig, och Benji mest ger mig råd om vad jag ska skriva!
Oj, vad långt det här brevet blev! Är nog bäst att jag slutar nu...
Vi älskar dig, båda två!
Tony (och Benji)

20 jan 2008
Yuck, Tony, tror du verkligen att jag skulle vilja kyssa någon som ser ut som min spegelbild? Men skulle han haft en annan korpp skulle du allt få konkurens =P
Åh, nej, inte din rygg igen! Det är verkligen bäst att du håller dig stilla! Så mycket som det var med den sist, kändes ju som om du tillbringade hela den sommaren på ett eller annat operationsbord!

Det blev skidor, eller ja, snowboard om man ska vara noga, för oss. Fast inte i alperna som vi hade tänkt oss, utan i Sverige. Något ställe som heter Åre. Det är riktigt härliga backar här alltså! Vi har blivit riktigt duktiga!
Vi har en tredje person i vårt resesällskap nu, Steffi från Tysklanmd. Vi träffade henne när vi jobbade i Afrika. Och sen blev det bara så att hon följde med oss hit. Hon följer nog med tills hennes pengar tar slut, eller tills vi blir urleda på varandra.
Hon hälsar till er båda!
Jag skickar med lite kort, som vanligt. Och på tal om kort så börjar ju din mage bli rikigt stor nu, Tony!

Hur går det med babyrummet?
Åh, Benji! Jag har skrivit massa nya låtar som du måste hjälpa mig med sen! Det här resandet är inspirerande =) har någon av er skrivit något på sistone, eller ni har kanske fullt upp med annat?
Jaja, det var allt från mig idag!
*kramar er båda*
Joel

28 jan 2008
Hejsan!
Breven går lite fortare nu, tur det!
Var befinner ni er nu då? För ni stannade väl inte i Are så länge, det blir väl för mycket motion ;)
Trevligt med en resekamrat till! Annars skulle ni väl bli alldesles för trötta på varandra! Åker hon fortfarande med er? Hälsa tillbaka från oss i så fall!

Tony´s rygg mår bättre nu. Fast jag har fått möblera hea barnrummer själv, medan han har suttit i en fåtölj och dirigerat mig. Eller ja, inte rikigt själv, Chris kom över och hjälpte till med några tunga saker. Men han tröttnade ganska fort och slog sig ner bredvid Tony för att vara smakråd han med!
Idag har vi varit ute och handlat leksaker. Det är kul, alltså. Vi handlade upp hava affären, kändes det som! Fast ungen har väl knappt användning för hälften av allt...ingen av oss ville erkänna det, men båda vet att det är så, att vi egentligen skulle velat ha det när vi var små (eller fortfaradne vill ha det).
Men det är kul ju!

Tony är så söt! Han har fått för sig att han ska lära barnet vad bra musik är redan innan den är född. Så idag startade han dagen med att sätta på Rancid på högsta volym och muttrade åt sin mage vilka låtar som han tycker bäst om.
Sen kom han på att han inte ville ge ungen tinitus innan den är född, så volymen åkte ner vesäntligt. Då fick han för sig att han skulle hoppa runt och studdsa, som han gör på konserter. Men det var magen för stor för, så det gick inte alls bra. Så nu sitter han bara i soffan och tjurar.
Han hälsar att han känner sig handikappad och fet, och att ungen sparkar honom i takt med musiken. (Jag som trodde att jag jämt skulle vara den tjockaste av oss! Nu väger han flera kilo mer än mig, haha!)
Jag tycker att han bara är gravid och vacker! Och att ungen är en cool liten sak, om den redan är så musikalisk. Det har den nog egter oss båda!
Han är rädd för att han inte ska nå fram till gitarren snart, över sin stora mage!
Jupp, du har rätt i att vi inte hunnit skriva så mycket. Men vi har fått till någon låt i alla fall. Ser fram emot att höra/se/läsa dina!
Ta hand om dig!
Benji

5 feb 2008
Hej!
Vad härligt att hör att Tony’s rygg mår bättre! Men jag måste säga att bilden jag fick av honom, höggravid hoppande omkring till en Rancid låt var väldigt skrattretande! Håller med om att lillungen verkar rikigt cool om den sparkar i takt med musiken, haha! Den lär få rikigt bra musksmak om ni fortsätter så där! Ni lär uppfostra den till en äkta punkare.

Haha, kan tänka mig att ni trivdes bra i leksaksaffären! Slösa bara inte bort alla pengar på leksaker som ni har mer glädje av än bäbisen!

Ni är vi i Indien! Det har varit rikigt intressant att se, men inte vår favoritplats på jorden. Det var mest Steffi som ville åka hit. Så, ja, hon är fortfaradne med oss.
Vi ska fortsätta att åka runt lite i Asien februari ut (Kina närmast). Sen åker vi över till Nya Zeeland om Australien, därifrån bär det av hem. Vi bokade biljetter idag, så vi kommer hem den 14 april. Vilket datum beräknas bäbisen födas? Hoppas att vi kommer i tid, för det var svårt att få tag på biljetter, så det är inte säkert att det går att boka om. Paul skickar också med ett brev här, visst har han blivit bättre på att skriva brev på sistone?
Aaaahhh, det är inte långt kvar nu!
Kramar
Joel

24 feb 2008
Vi har fått 12 april som preliminärt datum för födslen! Så ni missar den antagligen, men kan fixa det med...
Vi har varit hos doktorn idag igen på ultraljud och så. Och allting ser fortfarande fint ut! Sitter i sängen nu och skriver det här och Benji sitter bredvid och har någon konstig pet och spark lek med det lilla busfröt på insidan.
Fortsätter han så här blir min mage snart lika full av blåmärken som av tatueringar! Och inte bara på utsidan, på insidan med!

Vet du vad, Benji är så go! Han har fått för sig att han vill att jag sak göra honom gravid med, så att han får veta riktigt vad det är jag går egenom...
Fast jag tror att en unge är mer än nog för tillfället!

Ska ni till Kina, vad häftigt! Ni ska besöka Kinesiskamuren, va? Har alltid velat se den, så hälsa den från mig!
Och Benji hälsar till dig! Han påstår att bäbisen gör det med, att han kan känna det på dens sparkar!
Kram på dig
Tony

10 mars 2008
Grattis på födelsedagen, Benji! (En dag i förskott, men det här brevet kommer ju ändå fram efter) Har skickat födelsedagspresent, så hoppas att den kommer fram! Den från er har kommit fram i alla fall.Tack så mycket! (Nej, nej, har inte öppnat den än.)
Har du tänkt på att det inte är långt kvar tills vi är 30? Det är ju rikigt skrämmande! Jag börjar bestämt få åldersnoja.
Fuck, så nära med vårt hemresedatum! Hälsa ungen att den får se till att vara lite sen! Men vi jobbar på att försöka få tag i tidigare biljetter! Här av oss om vi får tag på något!

Det kan ju vara nästa projekt, att Benji också ska bli gravid!
Såklart att vi besökte Kinesiskamuren! Vad tror du om oss, Tony? Men kunde tyvärr inte hälsa, för vi var där innan brevet kom fram. Men det var verkligen sevärt, den var liksom så lång att den aldrig tog slut! Skickar med kort!
Men nu är vi på Nya Zeeland. Imorgon ska vi åka på en guidad tur runt till olika inspelningsplatser från Sagan om Ringen filmerna som tar tre dagar. Coolt, va? Ser verkligen fram emot det!
Hör av er snart! Och nu dröjer det itne länge tills vi ses!
Massa kramar från er
Joel

30 april 2008
Säg hej till Joel!
(Hej till Joel!)
Tack för födelsedagspresenten! Den kom fram precis i tid!

Det märks verkligen att det snart är dags nu! Tony är tjockare om magen än någonsin, han rikigt vaggar fram. Och hans rygg har börjat säga i från igen...så jag tvingar honom att sitta stilla mesta delen av tiden.
Har har med fått någon slags snart-är -jag-inte-gravid-längre-noja. Ena stunden är han jätte glad för det, ser fram emot att träffa bäbisen, kunna röra sig som vanligt och så. Nästa är han jätte ledsen för att han inte kommer var gravid snart! För att det har blivit så mycket vardag för honom att ha en liten människa i magen.

Har du någonsin kännt på en gravid persons mage när bäbisen håller på att sparka där inne? Det är verkligen kul! Jag kan sitta i timmar och göra det!
Vi har även gått egeonom en massa namn och skrivit upp listor på vilka namn vi kan tänka oss. Tony börjar få lite panik över att vi inte bestämt oss för ett namn än. Jag tycker att vi kan vänta och se vad bäbisen tycker. Det namnet vi valt kanske inte alls passar, liksom.
Man ska inte bestämma för mycket i förväg.
Jag tror att jag med bärjar hoppas på en tjej nu, för vi har mycket fler bra flicknamn!

Den där Sagan om Ringen utflykten verkar ju jätte kul! Hur var den? Ni är i Australien nu va? Har ni sett några kängrur?
Hoppas att ni kommer hem snart! (För vi behöver ju dig till att byta all äkliga blöjor!) (Det var ett skämt! Bosätt dig inte i Australien för det!)
Massa kramar från båden mig och Tony!
Benji

Del 5