Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
         
:. Navigation
:. Home
:. Members
:. Ranks
:. Join us
:. Wars
:. Downloads
:. Forum

:. Affiliates

:. Recruiting

Als je in #team.nh wilt kun je dit aan 1 van de leaders vragen. Ook kun je een email sturen naar: team_nh@hotmail.com. vertel hierin waarom je #team.nh wilt joinen en dan laten we zo snel mogelijk wat van ons horen.

Zodra je toestemming hebt gekregen van 1 van de clan-leaders, psychotic of watergang, kun je verder op deze site alles vinden. Lees vooral goed het ranks systeem door zodat je dat snapt. Daarna kun je je naam veranderen in: #Team.NH<naam>R

Als je dit gedaan hebt kun je je aanmelden op clanbase.com. Dit is een site waar bijna alle clans geregistreerd staan en via deze site kunnen er wars worden gehouden. Je kunt je hier aanmelden: http://www.clanbase.com/psignup.php Als je dit gedaan hebt ontvang je een mail waar een player-ID in staat. Deze bestaat uit getallen, en deze moet je doorsturen naar de leader die jou aanneemt. Hierna zal deze je toevoegen bij de clan op www.clanbase.com. Hier krijg je dan weer een email over waarin je kunt accepteren dat hij je heeft toegevoegd.

Daarna kun je alle andere members die op de site staan toevoegen in je msn. Als je dit gedaan hebt staat bij downloads op de site ook het programma teamspeak. Dit is ook nodig om te kunnen praten tijdens het spelen. Dus deze kun je ook downloaden en installeren.

Als laatste hebben we iedere dinsdagavond om 22.15 een training met de meeste members van de clan. Daarom moet je even doorgeven aan 1 van de leaders of je wel of niet aanwezig kunt zijn op dat tijdstip.

Als je dit allemaal geregeld hebt kunnen we je verwelkomen bij de clan!

 

  

  

 

 

 
2004 www.teamnh.tk designed by #Team.NH<psychotic>(CL)