gavdos
De Griekse Eilanden Gavdos HOME Gavdos Accommodaties Gavdos Stranden Gavdos reizen Gavdos Plattegrond

ACCOMMODATIES OP HET EILAND GAVDOS IN GRIEKENLAND - HOTELS, APPARTEMENTEN & STUDIOS OP GAVDOS

Er zijn niet veel kamers of appartementen en studio's te huur op het eiland Gavdos: accommodatie is beperkt. Vooral als je van plan bent het eiland te bezoeken tijdens het hoogseizoen is het verstandig om iets vooruit te reserveren. Hieronder staan een paar van de hotels / studio / appartementen die te huur zijn op het eiland Gavdos. Het eerste ervan ligt aan een heel lang zandstrand waar wij ook een keer in naturistenstijl de dag hebben doorgebracht. Deze accommodatie kun je meteen online kontroleren op beschikbaarheid en prijzen en je kunt hem direkt boeken. Aan de andere moet je een e-mail sturen om dit te vragen.

Voor alle hotels, studio's en vakantiehuizen op het eiland Gavdos - klik hier.

Hotels op het eiland Gavdos - Gavdos Princess
Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos
Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos Gavdos Princess appartementen, Gavdos

Gavdos Princess bevindt zich op het eiland Gavdos. Het beschikt over een restaurant en accommodaties met eigen kookgelegenheid. U kunt bij de accommodatie gebruikmaken van gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Alle appartementen van Gavdos Princess beschikken over een terras met uitzicht op de Libische Zee, de bergen en de tuin. Ze zijn voorzien van airconditioning, en hebben een kitchenette met kookplaten en een eettafel. Elk appartement heeft tevens een zithoek, een tv en een badkamer met een douche.

Het dichtstbijzijnde strand, evenals restaurants en mini-markten, treft u op minder dan 3 km van de appartementen. Er is een gratis pendeldienst beschikbaar. Verder kunt u gebruikmaken van de gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Gavdos Princess op Gavdos - klik hier.

Gavdos Studios - Sarakiniko beach
Gavdos Studios Gavdos Studios Gavdos Studios Gavdos Studios Gavdos Studios
Gavdos Studios Gavdos Studios Gavdos Studios Gavdos Studios Gavdos Studios

Gavdos Studios biedt accommodatie met gratis WiFi in Gavdos op Kreta. Alle studio's zijn voorzien van een terras, een eigen badkamer en een kitchenette met koelkast, kookplaat en waterkoker. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt verzorgd. De appartementen beschikken over een terras. De accommodatie biedt autoverhuur.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Gavdos Studios - klik hier.

Sarakiniko kamers, villa en restaurant Gavdos
hotels Gavdos

U vindt ons in het centrum van het prachtige gouden strand Sarakiniko. Onze plaats is ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige vakantie-plek. Wij bieden nieuwe en grote kamers met zeezicht en stenen huizen met badkamer, keuken, een balkon en tuin. U kunt in onze Familie Restaurant ontbijten en de traditionele Kretenzer keuken uitproberen, vooral onze verse vis. We verhuren ook fietsen en quads

Tel & Fax 00302823041103
Stuur een e-mail
aan Sarakiniko Rooms op Gavdos.

Georgo's en Maria's Taverna in Korfos Bay - Gavdos
hotels Gavdos

Kamers en familiekamers op het strand van Korfos met uitzicht op de zee. U voelt zich absoluut comfortabel in onze door de familie gerunde taverne. Prettige familiale sfeer, traditioneel lokaal Grieks eten, de natuur en het buitenleven wachten. Als u besluit om naar de vistaverne van Georgo en Maria te komen laat het ons weten en wij wachten u op in de haven Karave met onze taxi-trekker.

Tel Gavdos +30 2823042166-2 Tel Chania +30 2821081678
Stuur een e-mail
aam Georgo's and Maria's Rooms op Gavdos.


© Hans Huisman, http://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional