contactați-ne : forum : despre noi : home
Categorii

Spiritualitate

Scrieri patristice

Teologie ortodoxă

Apologetică creștină

Educație creștină

Cărți de cult

Istorie

Mărturii

Dicționare

Dezvăluiri

Filosofie

DiverseActivitatea anului 2005

Acum când am trecut de jumătatea anului putem spune că, în mare parte, am reușit să realizăm ceea ce ne-am propus pentru lunile ce au trecut.

Astfel în cele cinci luni care au trecut am încheiat proiectul Filocalia românească și am realizat CD-ul Biblioteca teologică digitală, versiunea 2.0 ce conține 100 de cărți. Ambele lucrări pot fi comandate la adresa apologeticum2003@yahoo.com

La finele lunii iulie, cu ajutorul lui Dumnezeu, am încheiat realizarea și și punerea la dispoziția dv. a 2 CD-uri cu "Bibliotheca Patrum" - scrierile Părinților și scriitorilor bisericești, ce conțin 30 volume din colecția "Părinți și scriitori bisericești", editată de Editura Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române, în perioada 1980 - 1998. Lansarea acestei lucrări va avea loc pe 20 august.

Pentru a doua parte a anului avem în plan noi proiecte pe care le considerăm utile și binevenite. Astfel, vom continua cu oferirea de noi cărți pe care le vom pune la dispoziția dv. prin intermediul siteului nostru Biblioteca teologică digitală http://apologeticum.net și http://www.angelfire.com/space2/carti/ .

Pe lângă actualizarea siteului vom avea în vedere 3 noi proiecte:

      Biblioteca studentului teolog - 1 CD;
      Să ne cunoaștem istoria patriei și a credinței - 1 CD și
      Fișier bibliografic - online.

Ca și până acum vom răspunde cu promptitudine comenzilor pentru CD-urile disponibile: Biblioteca teologică digitală 2.0, Filocalia românească, Bibliotheca Patrum.
Realizarea acestor proiecte va depinde în mare măsură și de sprijinul pe care-l vom prin din partea celor pentru care ne ostenim spre a le facilita accesul la cât mai multe cărți duhovnicești, de spiritualitate ortodoxă și de istorie.
În încheiere dorim să mulțumim tuturor celor care apreciază activitatea noastră misionară, precum și celor care prin CD-urile comandate au contribuit la susținerea și încurajarea eforturilor noastre. Fără ajutorul lor nu am fi realizat așa ușor ceea ce astăzi suntem în stare să vă oferim.

iulie 2005 


© 2003-2011. Apologeticum.