contactați-ne : forum : despre noi : home
Categorii

Spiritualitate

Scrieri patristice

Teologie ortodoxă

Apologetică creștină

Educație creștină

Cărți de cult

Istorie

Mărturii

Dicționare

Dezvăluiri

Filosofie

DiverseDetalii privind achiziționarea CD-ului Bibliotheca Patrum

Lucrarea este compusa din doua CD-uri ce contin 30 de volume (14.352 pagini) din colectia "Parinti si scriitori bisericesti" editata de Editura Institutului Biblic si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane, in perioada 1980 - 1998.

Ambele CD-uri contin aceeasi interfata de acces a informatiilor disponibile.  Volumele sunt oferite in format pdf si permit vizualizarea si listarea lor la imprimanta.

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor oferim ca bonus 165 Mb de aplicatii software utilitare. Pentru vizualizarea volumelor pdf este necesara instalarea aplicatiei Acrobat Reader 6.0 ce se afla pe CD-ul BP01.

Lucrarea cuprinde:
     - catalogul volumelor si cuprinsul lor;
     - fisier bibliografic;
     - catalogul autorilor cu lista lucrarilor disponibile si
     - un indice tematic.

Pretul lucrarii (2 CD-uri) este de 70 lei, inclusiv taxele de expeditie. Plata se face prin ramburs la primirea coletului.

Comenzile dv. le puteti trimite la adresa de email apologeticum2003@yahoo.com

Nu uitați să precizați adresa pe care să fie trimis coletul!

Cumparând acest CD ajutați la susținerea activității noastre de diversificare a numărului de cărți oferite fraților noștri creștini de pretutindeni.

Important! Ne vom strădui să oferim gratuit, pe CD, versiunea actualizată a Bibliotecii tuturor celor care achiziționează actuala versiune. 


© 2003-2011. Apologeticum.