Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Welkom op PC-QUARTER.COM - HOME
» Gaming-Zone
Home
News
Reviews
Previews
 
 
 
 
 
Terug naar begin
 

 


» XBOX bevestigd release Halo2
  XBOX heeft zojuist de release bevestigd van Halo 2. Zij zeggen alvast dat dit de grootse gamerelease is van dit deccenium! De game zal XBOX Live bevatten en daarmee een shot in de roos zijn! De eerste game van de halo-serie was direct een gat in de markt en iedereen verwacht hetzelfde van het tweede deel! Niemand twijfelt er aan dat deze game dé top wordt, ikzelf ook niet!

Quote:

Sla al die andere maanden maar over in die versleten agenda van je. Dit jaar telt er maar één maand. Kerf het in je muur met grote, dikke, sprekende letters "NOVEMBER - HALO 2 KOMT UIT". De datum staat vast. De laatste puntjes worden op de i gezet. Er rest nog maar één vraag: ben jij klaar voor de grootste gamerelease van dit decennium?

We hebben al een aardige blik kunnen werpen op de multiplayer Halo 2 op de E3 van dit jaar en het ziet er erg goed uit. Met superspannende pelotongevechten, voertuigen waarin je alles op alles moet zetten en tot op de tand bewapende aanvallen wordt je online-wereld totaal op zijn kop gezet en door elkaar geschud. Je weet niet wat je gaat meemaken! Dames en heren: rust uit nu het nog kan, want het wordt een zware dobber...


Nieuwsbrief XBOX Life
 
Door Prologic op 10/08/2004


» Pro evolution soccer 4 op 3 platformen!
  Er is al het nodige gezegd over Pro Evolution Soccer 4, maar vandaag heeft Konami definitief bevestigd dat de game eind dit jaar zowel op PS2, Xbox en PC zal verschijnen.

Voetballiefhebbers zweren al jaren bij de Pro Evolution-games. De spelserie was echter alleen beschikbaar voor op de PlayStation 2. Daar kwam vorig jaar een klein beetje verandering in door de release van de (zeer matige PS2-conversie) van PES3 voor PC. De vraag was toen al of het volgende deel ook op de Xbox zou verschijnen. Later gaf Konami inderdaad aan dat er 'een' Pro Evolution op de Xbox zou verschijnen.

Vandaag blijkt dat dus Pro Evolution Soccer 4 te zijn. De makers beloven uiteraard weer de nodige verbeteringen. Meer en mooier geanimeerde bewegingen, slimmere AI, en de toevoeging van een meelopende scheidsrechter. Om de game verder aantrekkelijk te maken voor de fans zijn er meer gelicenseerde clubs toegevoegd. Ook heeft Konami aan de Master League gesleuteld. Zo kunnen spelers dermate geblesseerd raken dat ze er gedwongen mee moeten stoppen.

De grootste vraag blijft met de aankondiging trouwens niet beantwoord. Het is namelijk niet duidelijk of PES4 online (via Xbox Live of PS2) te spelen zal zijn.
 
Door Prologic op 10/08/2004

 

..:: Deze website is gemaakt door Nicolas Van Hoorde | © 2004 PC-QUARTER::..