Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
INFORMATION | NYHETER

Nyhetsarkiv: Nov -01, Dec -01, Jan -02

[25 februari 2002]

Singelsläpp-datum ej bestämt
Det finns ännu inget releasedatum för "Fly By II" i Sverige. Eventuellt släpps den 18 mars eller ett par veckor senare. Vi återkommer med mer info.

Bästa nykomling
För några dagar sedan tog killarna hem priset för 'Bästa Nykomling' på Brit Awards 2002. Tidigare har bland annat Oasis, A1 och S Club 7 tagit emot detta pris. Ett stort grattis!


[20 februari 2002]

Videon är klar
Videon till "Fly By II" är klar och du kan se hela videon på officiella sidan under 'Music & Video'.


[7 februari 2002]

Just nu...
Killarna befinner sig just nu i Taiwan där dem gör en promotionturné i sydöstra Asien. Nästa vecka åker dem tillbaka till Storbritannien.

Lyssna på "Fly By II"
Gå raka vägen till officiella sidan för att lyssna på en minut av den nya versionen av "Fly By", som numera kallas "Fly By II".

Ny artikel
Klicka här om du vill läsa en artikel som nyligen gjordes i Asien.


[3 februari 2002]

"Fly By II"
Nästa singel från Blue blir "Fly By" och som vi tidigare sagt har dem mixat till låten. I och med detta har killarna bestämt sig för att döpa om den till "Fly By II". Snart kommer Official Blue lägga upp ett klipp från den nya versionen av låten, bäst du håller utkik där.

"If You Come Back" på plats nummer 17
Förra veckan åkte "If You Come Back" upp på singellistans 15:e plats. Den här veckan åkte singeln dock ner två snäpp. Om du inte redan köpt singeln, råder vi dig att göra det nu!