Weight loss. Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική. Hoodia. Learn way for your future success

Czech version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
Czech version

German version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
German version

English version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
English version

Spanish version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
Spanish version

French version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
French version

Greek version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
Greek version

Italian version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
Italian version

Dutch version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
Dutch version

Portuguese version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
Portuguese version

Swedish version for Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική
Swedish versionHoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική home page

 Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική

 

 

 

 

 

 

Hoodia. Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική.

Τι είναι Hoodia;

Το gordonii Hoodia, «Whoo de AH», είναι το βοτανικό όνομα για άφυλλες, ακιδωτές succulent εγκαταστάσεις που αυξάνονται σε όλες τις ημιάγονες περιοχές της νότιας Αφρικής πρώτιστα την έρημο της Καλαχάρης. Το SAN (τοπικοί κάτοικοι) έχει χρησιμοποιήσει λογικά τους μίσχους Hoodia για να εξορκίσει την πείνα και τη δίψα όταν είναι στα μακριά ταξίδια, όπως ενεργεί ως όρεξη καταπιεστική.

Το Hoodia (ή Hoodia Gordonii) είναι νοτιοαφρικανικές εγκαταστάσεις κατοικιών που ο κάτοικος του δάσους SAN έχει χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει να υπομείνει τα μακριά expeditiions κυνηγιού για τις γενεές. Το Hoodia Gordonii είναι πραγματικά succulent που δεν συγχέεται με έναν κάκτο. Ανήκει στη succulent οικογένεια Asclepiadaceae μαζί με το stapelia, τα stephanotis και το vinca. Υπάρχουν περίπου 20 είδη στο γένος Asclepiadaceae. Δεδομένου ότι αυξάνεται διαμορφώνει τις προερχόμενες μάζες περίπου ένα πόδι υψηλές και αντέχει, τα χλωμά πορφυρά πιατάκι-διαμορφωμένα λουλούδια στις σκιές κόκκινου ή πορφυρού καφετιού.
Η σημερινή πραγματικότητα Hoodia

Στις άγρια περιοχές Hoodia διαρκεί 5-6 έτη για να ωριμάσει αλλά είναι τώρα καλλιεργημένο μέσα τόσο μικρό όπως 2 έτη εμπορικά σε βιώσιμες ποσότητες και έχει γίνει ευρέως γνωστό για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική.

Οι εγκαταστάσεις Hoodia Gordonii δημιουργήθηκαν στο νοτιοδυτικό μέρος της Αφρικής και αυξάνονται καλύτερα στις ημιάγονες περιοχές της Νότιας Αφρικής πρώτιστα την Καλαχάρη. Στον εγγενή βιότοπό του είναι εξαιρετικά δυσκολία που προσδιορίζει επειδή φαίνεται παρόμοιο με τα succulents της ίδιας οικογένειας από την οποία υπάρχουν πολλές. Μόνο ένας πεπειραμένος βοτανολόγος ή ως περίπτωση στη Νότια Αφρική με Hoodia Gordonii άνθρωποι SAN μπορεί να προσδιορίσει τις εγκαταστάσεις πριν από το είναι ανθίζοντας.
Πώς Hoodia λειτουργεί

Ο υποθάλαμος λαμβάνει το σήμα ως ένδειξη ότι αρκετά τρόφιμα έχουν καταναλωθεί και αυτό σταματά στη συνέχεια την όρεξη. Αυτό το καθαρό οργανικό Hoodia, περιέχει ένα μόριο θαύματος ότι, στην πραγματικότητα, ανόητοι που ο εγκέφαλος στην πίστη εσείς είναι πλήρης, και σας εμποδίζει ακόμη και της σκέψης για τα τρόφιμα.

Καθαρό Hoodia είναι 100% όλοι φυσικό. Το Hoodia δεν είναι ένα φάρμακο. Εάν αγοράσετε το σωστό είδος θα λειτουργήσει. Θα φάτε λιγότερων, θα αισθανθείτε πλήρεις, να μην είστε πεινασμένοι όπως συχνά, και θα χάσετε το βάρος. Κάθε κλινική περίπτωση έχει παρουσιάσει ότι οι άνθρωποι ήταν σε θέση να μειώσουν τη λήψη θερμίδας τους από 900 έως 1.100 θερμίδες καθημερινά. Αυτό είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους να χάσει μια λίβρα κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες.

Ένα από τα ενεργά συστατικά στο χορτάρι είναι μια χημική ένωση αποκαλούμενη P57, το οποίο είναι πιθανά τουλάχιστον εν μέρει αρμόδιο για τα αποτελέσματα όρεξη-καταστολής του gordonii hoodia. Αλλά αυτό είναι πιθανώς μια υπεραπλοποίηση, δεδομένου ότι τα χορτάρια λειτουργούν χαρακτηριστικά με μια κατάταξη των χημικών ενώσεων, όχι μόνο μια χημική ουσία.

Όταν τρώτε το hoodia, το ρητό πηγαίνει, την πείνα σας θα πάνε απλά -- -- για περίπου έξι ώρες. Κατά τη διάρκεια εκείνων των έξι ωρών, δεν θα ποθήσετε τίποτα. Πραγματικά δεν θα θελήσετε να φάτε καθόλου. Τα τρόφιμα μυρίζουν ακόμα καλά, όπως συνηθισμένα, και δοκιμάζουν το ίδιο πράγμα εάν τους τρώτε, αλλά δεν θέλετε να τους φάτε! Τουλάχιστον αυτός είναι αυτό που οι συνήγοροι hoodia απαιτούν θα συμβούν.

Για να καταλάβει πώς όλες αυτές οι εργασίες, εσείς πρέπει να καταλάβουν τι «η πείνα» πραγματικά είναι κατά πρώτο λόγο. Η πείνα είναι ακριβώς μια παραίσθηση. Είναι ένα σήμα στον εγκέφαλό σας, ένα χημικό μήνυμα που σας αναγκάζει για να αισθανθεί ορισμένα συναισθήματα και, τελικά, να ενεργήσει σε τα.

Το σώμα σας δημιουργεί την παραίσθηση της πείνας ακόμα και όταν δεν χρειάζεστε πραγματικά τις θερμίδες. Και το σώμα σας, όπως το ορυχείο, δεν ξέρει πότε για να το κλείσει.

Κανονικά, για να πάρετε τον υποθάλαμό σας για να κλείσετε το διακόπτη πείνας, θα έπρεπε να φάτε ένα μέτριο ποσό τροφίμων. Και ο υποθάλαμός σας δεν είναι πολύ γρήγορος σύρει καθένας: διαρκεί περίπου 20 λεπτά για να υπολογίσει τι έχετε φάει, και έως τότε, έχετε φάει πιθανώς άλλες 800 θερμίδες. Έτσι ώσπου να το σήμα πείνας σας παίρνει κλειμένο, έχετε παραφάει ήδη ακόμη μια φορά.

Το hoodia κατανάλωσης είναι εκπληκτικά απλό: η φέτα από ένα κομμάτι succulent, ξεφλουδίζει από τα αγκάθια, και αρχίζει ακριβώς σε το. Δεν πρέπει ακόμη και να το καταπιείτε. Η προτίμηση είναι μάλλον πικρή από τις παλέτες των περισσότερων Αμερικανών, αλλά μετά από αρκετά πρακτικά του μασήματος, έχετε αρχίσει ήδη τη χημική ουσία. Εικασία τι; Η πείνα σας εξαφανίζεται με κάθε περνώντας στιγμή.
Testimonials εγκαταστάσεων Hoodia

Τα χάπια Hoodia είναι ο αποταμιευτής ζωής μου. Έχω ένα πρόβλημα θυροειδή και αυτό προκαλεί το κέρδος κατάθλιψης και βάρους. Αυτά τα χάπια παίρνουν την πείνα μου μακριά έτσι μπορώ να πάρω πίσω στη μορφή και μου κάνουν την ευτυχή, συμπαθητική «παρενέργεια» -) Τώρα ο γιατρός μου τους παίρνει επίσης! Μ S (Γερμανία).

Hooray για Hoodia! Έχασα 5 λίβρες σε ένδεκα ημέρες. Τρία οικογενειακά μέλη συμπεριλαμβανομένου μου έχουν μάθει πολύ για Hoodia. Φαίνεται ότι η φυλή SAN δεν αποκάλυψε όλων, ειδικά τα οφέλη για τα άτομα, εάν ξέρετε τι σημαίνω - S.Α - (ΗΠΑ)
Κλίση φαρμάκων Hoodia

Το Hoodia είναι ένα όλος-φυσικό, βοτανικό διαιτητικό συμπλήρωμα και υπάρχει κανένας ξέρει τις δυσμενείς παρενέργειες σχετικά με τη χρήση του. Καμία καφεΐνη. Κανένα Ephedra. Έτσι Hoodia είναι ασφαλές για μας.

Το Hoodia �αγώθηκε ως φρέσκα τρόφιμα από τη φυλή SAN για χιλιάδες έτη με μηές παρενέργειεσφαγώθηκε.

ow πολύ Hoodia παίρνει στην εργασία; Μέσα σε μια ώρα μετά από να πάρει 2 κάψες, Hoodia θα καταστείλει την όρεξή σας για περίπου 4-8 ώρες.
Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις Hoodia

Το καθαρό Hoodia που περιέχει τις καταπιεστικές ιδιότητες όρεξης αυξάνεται μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή στη Νότια Αφρική. Εάν το Hoodia είναι από την Κίνα, τις ΗΠΑ ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέρος του κόσμου και δεν συνοδεύεται από ένα νοτιοαφρικανικό κυβερνητικό πιστοποιητικό της αυθεντικότητας, το προϊόν είναι κατώτερο και ατελέσφορο.

Το καθαρό 100% Hoodia που εισάγεται άμεσος από τη Νότια Αφρική είναι πολύ ακριβό και δύσκολο να αποκτήσει � που οποιαδήποτε προϊόντα Hoodia που πωλούνται σε φτηνές τιμές δεν είναι το πραγματικό πράγμα και δεν θα εργαστεί. Επίσης, τα προϊόντα Hoodia που υποστηρίζουν ότι περιέχουν τα μεγάλα ποσά καθαρό Hoodia σε κάθε χάπι είτε κάνουν τις ψεύτικες αξιώσεις είτε έχουν αραιώσει εντυπωσιακά το προϊόν με τα υλικά πληρώσεως. Το γεγονός είναι μέσο πρόσωπο θα γινόταν πιθανώς άρρωστο εάν κατανάλωσαν περισσότερο από 800mgs πραγματικού Hoodia σε οποιοδήποτε χρόνο.

Υπάρχουν 13 είδη Hoodia που είναι εγγενή στη νότια Αφρική αλλά ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ποικιλίας - το «Gordonii» έχει τα αναγκαία φυσικά συστατικά για την απώλεια βάρους. Εάν αγοράζετε τα φτηνά μίμησης προϊόντα που πωλούνται από τους ανθρώπους από το γκαράζ τους που βλέπετε σε EBAY, και στις αγγελίες Google και Yahoo δεν θα παρουσιάσετε τα αποτελέσματα στις προσωπικές σελίδες αποτελεσμάτων διατροφής. Λαοί ήμουν μέσω αυτού επανειλημμένως - που διαβάζεται για τις δεκαεννέα επιχειρήσεις που μου έχουν στείλει τα προϊόντα κάκτων Hoodia Gordonii στη δοκιμή και πόσο μόνο μερικοί λειτουργούν πραγματικά.

Το Hoodia είναι γνωστό επίσης από τους εμπειρογνώμονες δενδροκηποκομίας ως εξαιρετικά δύσκολο να καλλιεργήσει στην αιχμαλωσία. Οι εγκαταστάσεις σαπίζουν εύκολα, και δεν θα αυξηθούν στο κανονικό χώμα -- χρειάζονται το αμμώδες χώμα με την άριστη αποξήρανση. Επίσης, για να καταστήσουν τα πράγματα δυσκολότερα, αυτές οι εγκαταστάσεις δεν επικονιάζονται από τις μέλισσες, επικονιάζονται από τις μύγες. Για να προσελκύσουν τις μύγες, οι ανθίσεις τους εκπέμπουν μια ισχυρή, αποκρουστική μυρωδιά που μυρίζει πολλής όπως τη σαπίζοντας σάρκα.
Έρευνα Hoodia

Οι επιστήμονες στο νοτιοαφρικανικό κέντρο για την επιστημονική και βιομηχανική έρευνα ήταν οι πρώτοι για επιτυχώς να αποδείξουν ότι Hoodia περιέχει ένα μόριο θαύματος που καταστέλλει την όρεξη. Αργότερα, μια ανθρώπινη κλινική δοκιμή πραγματοποιήθηκε από τους επιστήμονες σε Λέιτσεστερ Αγγλία. Μια ομάδα morbidly παχύσαρκων ανδρών και γυναικών συμμετείχε. Η μισή ομάδα δόθηκε Hoodia και στο μισό δόθηκε ένα ψευδοφάρμακο. Στο τέλος 15 ημερών, η ομάδα σχετικά με Hoodia είχε μειώσει την εισαγωγή τροφίμων τους από 1000 θερμίδες ημερησίως. Λαμβάνοντας υπόψη τη μέση καθημερινή διατροφή είναι περίπου 2200 θερμίδες, αυτό ήταν μια καταπληκτική επιτυχία.

Έχει καθοριστεί ότι το P57 μόριο που βρίσκεται σε άγριο συγκομισμένο Hoodia Gordonii λειτουργεί με τη μίμηση της επίδρασης που η γλυκόζη έχει στα κύτταρα νεύρων στον εγκέφαλο που ουσιαστικά το σώμα στη σκέψη ότι είναι πλήρης, ακόμα και όταν δεν είναι, συγκρατώντας κατά συνέπεια την όρεξη.
Weight loss. Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική.
Learn way for your future success


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Hoodia - μεγάλη όρεξη καταπιεστική και σχετικός με Hoodia, Weight loss παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Hoodia ή Weight loss. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Women Society of Ireland, Weight loss area.