Sinds je weg bent

Instrumentaal intro

Couplet 1: Ik weet wat ik wil, ik kan ook heel goed zonder jou, ben alweer gewend alleen te zijn -mmmm-. Ik weet ik ben sterk, in het begin was het niet licht, vaak sliep ik niet goed, maar dat is lang alweer voorbij!

Refrein: Want sinds je weg bent, ben ik blij, ik vecht me langzaam weer wat vrij en als ik nieuwe vrienden vind weet ik dat ik word bemind! Sinds je weg bent, leef ik op: Ik pak de oude draad weer op en als ik vaak nog aan ons denk doet dat nog pijn, het moet zo zijn! Sinds je weg bent, sinds je weg bent!

Couplet 2: Het maakt mij niets uit, ook als ik heel vaak stiekem huil, ik overleef - let maar 'ns op! -mmmm-. Ik weet ik ben sterk, in het begin was het niet licht, vaak sliep ik niet goed, maar dat is lang alweer voorbij!

Refrein herhalen

Instrumentaal tussenspel

Refrein herhalen (laatste regel 2 x)

18 januari 1997

Tekst: Pieter Oegema 9271 GH De Westereen / Zwaagwesteinde

Buma-Stemranr. 62875

Geschreven op speciaal verzoek van en voor Monika Vegt een talentvolle zangeres uit Beerta Oost-Groningen die toen vooral als solo-zangeres optrad, ook veel in Duitsland. later vormde ze jarenlang met Frans Oosterwijk een zeer succesvol duo genaamd Frans en Monika

Vertaling en gedeeltelijke bewerking van originele tekst: "SEIT DU FORT BIST", Componist en tekstdichter: Francesco Brutelli Tijdsduur: 3'58''


Terug
Email: oegemap@hotmail.com
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!