Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
[ Hem ][ Nytt ][ Bandet ][ Biografi ][ Diskografi ][ Nedladdningar ][ Gästbok ]
HÖSTEN 2001
  Två polare satt i ett klassrum och diskuterade musik. Eftersom att flera av deras polare redan hade skapat eller gått med i band, så fick dom idén att skapa ett alldeles eget band. Men det fanns ett problem. Dom behövde en trummis för att kunna komplettera uppsättningen. Efter några timmar av noggrant tänkande så dyker deras kompis Adde upp i huvudet. Adde, som hade spelat trummor sedan tidigare, skulle vara ett säkert kort för att få ihop medlemmar till ett komplett band.
Bandet Omega var fött!

Problemen var dock inte över...
När bandet väl hade skaffat tid för att repa på skolan, så ville inte trummisen spela. Han valde istället att spela biljard med några andra polare. Detta innebar att det bara var två medlemmar i bandet, vilket dom båda visste inte skulle funka.

SENARE PÅ HÖSTEN 2001
  Bara några enstaka, oseriösa repningar skedde. En gång med hela 6 medlemmar (med Adde på sång)! Ett besök med Studiefrämjandet på Balsta Musikslott gav bandet inspiration och på hemvägen i bilen dök bandnamnet Kryxx Ovlov upp.

      "Kryxx kom vi bara på och eftersom att det låter så coolt, så bestämde vi oss för       att ha med det i bandnamnet. Men bara Kryxx tyckte vi blev för kort. Efter några       minuter åkte vi av en slump förbi Volvo och då fick vi idén att använda det       baklänges, vilket blir Ovlov. Det var så Kryxx Ovlov kom till"
                                                                                           - Victor Fors

VÅREN 2003
  Det övergivna bandet Kryxx Ovlov trappades upp igen. Medlemmarna, Max och Victor, bestämde sig för att börja satsa på musik igen. Den här gången fann dom en gitarrist, med stort intresse för musik. Saken var då klar. Bandet bestod då av 3 medlemmar, men fortfarande ingen trummis.

SOMMAREN 2003
  Max, den forna gitarristen, lämnade guran bakom sig och bestämde sig för att ta hand om trummstockarna istället. Han hade då redan hunnit träna med ett annat band. Det var nu något börja hända med bandet. Ett namnbyte skedde, under en väldigt kort tid dock, från Kryxx Ovlov till Oväder. Det bandnamnet varade däremot inte så länge, så Kryxx Ovlov var tillbaka och den första repningen var på gång!

  Trummisen Max fixade en replokal hemma hos sig i hans garage. Medlemmarna försökte vara där så ofta som möjligt. Det var nu det märktes att något var på gång. Kryxx Ovlov hade äntligen börjat repa och det egna låtskrivandet var i full gång!

  30/8 2003 var datumet då trummisen Adde blev en officiell medlem i Kryxx Ovlov. Bandet bestod nu av fyra medlemmar och de var alla redo för att bege sig till Balsta Musikslott för att börja repa.


Fortsättningen följer...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Version: 0.8
Skriven av: Victor Fors