Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Het bezoek aan de bekerwedstrijd PSV - Go Ahead Eagles gaat door!!
Deze wedstrijd is op donderdag 25 januari 2007.
De kosten bedragen € 6,- per persoon. Iedereen die zich al opgegeven heeft, hoeft zich niet
nogmaals op te geven. Nadere informatie volgt nog.

C3 wint ook laatste wedstrijd van eerste seizoenshelft: 3 - 6
Onze jongens van C3 hebben de eerste seizoenshelft op een prima wijze afgesloten middels een 3 - 6 overwinning in de uitwedstrijd tegen Stiphout-Vooruit C2.
Aangezien Stiphout-Vooruit niet zo ver onder ons op de ranglijst stond, wisten we dat we het niet cadeau zouden krijgen. Bovendien moesten we Jorn nog steeds missen i.v.m zijn blessure en Luc omdat hij helaas niet aanwezig kon zijn. Maar zoals al zo vaak dit seizoen, hadden we prima vervangers, nl. Jasper van D1 en Tom en Robin van D2, die speelden alsof ze al wekenlang in ons team staan. Vooral Robin stond achterin een uitstekende partij te voetballen, ook al had hij een tegenstander die een stuk groter was dan hijzelf.

We begonnen de wedstrijd met goed combinatievoetbal en al snel bleek dat we beter voetbalden dan onze tegenstander. Toch kwamen we op achterstand, door wederom slordig uitverdedigen. Het bracht ons echter niet van de wijs en al heel snel wisten we de gelijkmaker te scoren via een heel mooi eerste seizoensdoelpunt van Danny, die wederom een puike partij speelde. We bleven druk uitoefenen op het doel van onze tegenstander en dit resulteerde dan ook in een doelpunt van Marciano, die wederom in de spits stond. Ook de kleine Jasper liet zich weer eens duidelijk zien en maakte een hele mooie goal: 1 - 3. Helaas wist onze tegenstander nog voor rust wat terug te doen en zodoende stond het 2 - 3 bij de pauze.

In de rust nog wat dingetjes besproken die nog beter konden en met de wetenschap dat het vorige week ook met 3 - 2 voor stonden bij de rust, begonnen we vol goede moed aan de 2e helft.

En jawel, net als vorige week wisten we heel snel de voorsprong uit te breiden naar 2 - 4 door een onhoudbare knal van Richard. Weer even later tekende Jasper voor zijn tweede doelpunt van deze wedstrijd doordat hij een voorzet van Marciano met een subtiele kopbal in de verste hoek kopte: 2 - 5. En weer was het verzet bij de tegenstander gebroken. Zodoende wist Martijn zijn speciaal voor hem uit Nijmegen overgekomen familie te belonen met een droge schuiver in de rechter hoek: 2 -6. Grote vreugde langs de zijlijn!
Dat Stiphout-Vooruit nog een derde doelpunt kon scoren, kwam eigenlijk meer omdat we, door wat noodgedwongen wissels, ons elftal op diverse plaatsen moesten wijzigen, dan door kwaliteiten van Stiphout.

Dit betekent dat we de eerste helft van dit seizoen op de 5e plaats geëindigd zijn met 21 punten. Dat we hier ook horen te staan, blijkt uit het feit dat we alleen van de tegenstanders die boven ons staan zijn verloren en de rest hebben gewonnen. Wij, de leiders, vinden dat jullie het perfect gedaan hebben en we zien de 2e helft van het seizoen dan ook vol vertrouwen tegemoet.