Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

             top.gif (2066 bytes)    

 

 

 

 

 

 

back3.jpg (1300 bytes)

 

 

 

 

back3.jpg (1300 bytes)

 

Цел.

Спирането на развитието на човечеството чрез изкуствено заразяване с вируси и умишленото предизвикване на бунтове в държавите, граждански и световни войни и безредици от световен мащаб се прави от личностите в сянка с единствената цел "хвърляне пясък в очите" на хората.

Това "хвърляне пясък в очите" цели човечеството да не забелязва как бива подтискано, задушавано и унищожавано под въздействието на външна сила имаща задачата да го заличи напълно.

Изстрелването на ядрените ракети от Русия към САЩ и обратно. Изстрелването на ядрените оръжия на арабските страни срещу САЩ ще доведе до истински екологичен катаклизъм на три континента Азия, Африка и Северна америка, а и в източно европейската част на Русия.

Това би все пак спасило част от Европа и Южна африка, а също и Австралия, но нищо не свършва до тук.
Ядреното оръжие разположено над Европа в станции в космоса е насочено към атомните електроцентрали в Европа.
САЩ е насочила своите ядрени ракети към атомни електроцентрали встраните склонни към съюз или сключили такъв с Русия. Русия от своя страна е насочила своите ядрени ракети към страни склонни към съюз със САЩ или са вече в такъв (като НАТО).

Разположените на Антарктида руски ядрени установки ще се изстрелят към всички страни в Южна америка с цел да бъдат унищожени евентуалните ресурси на САЩ след като бъдат унищожени личните и такива.

Съответно американските ядрени ракети намиращи се на територията на Антарктида по същата причина са насочени към Австралия.
Китай и съседните му страни биват също унищожени като съюзници на Русия.
Канада бива обстрелвана с руски ядрени ракети с цел унищожаване на близките ресурси до САЩ.
Япония и Швейцария запазват неутралитет.

След изстрелването на всички ядрени ракети настъпва прякото изтребление на почти 90% от населението на Земята.
Страните запазили неутралитет в Европа, като Швейцария, се оказват твърде близо до взривените атомни електроцентрали и химически заводи и от въздушните течения биват заляти от радиоактивен дъжд и облаци радиоактивен прах и в тях както и в останалите страни всичко живо е унищожено напълно.

Подобна съдба има и Япония, радиоактивният прах пренесен там покрива всичко и живота престава да съществува.

<< 18 >>