Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


NA OVOJ STRANI MOZETE SAZNATI SVE O TOME KAKO SU VLADA TEODOSIC I MILOS LABAN 'LABANIZOVALI' STATUT ETF-A I NOVI ZAKON O VISOKOM SKOLSTVU     Cim je Vlada Teodosic postao novi dekan ETF-a, a Milos Laban clan upravnog odbora ETF-a nasi samopregornici krenuli su na posao. Evo ih kako idu.

Teodosic i Laban ulaze u dekansku sobu i za svaki slucaj se zakljucavaju da neko ne otkrije drzavnu tajnu pisanja statuta ETFa.

     Prvo su izbacili sa fakulteta, nastave i fakultetskih funkcija nekoliko desetina profesora 'poznatih drzavnih neprijatelja'. Potom su uz nesto malo laznih dokumenata izabrali Labana za vanrednog profesora ETF-a.

     Zatim su seli da naprave STATUT Elektrotehnickog Fakulteta, koji ima glavni zadatak da sve to OPRAVDA, a i jos nesto vaznije da poradi:

     A TO JE DA SE OSVETI SVIM PROFESORIMA ETF-A I TO ZA STETU KOJU SU NANELI LABANU KADA SU GA IZBACILI KAO KUFER SA ETF-A.


Dok Vlada Teodosic kuva clanove statuta Laban mu gusla da bi sve proslo uz opste zadovoljstvo. U jednom su potpuno saglasni: totalno i na nevidjen nacin upropastiti sve sto se nekada zvalo ETF.

     Licno delo Vlade Teodosica i Milosa Labana!! Doskora strogo poverljiva sluzbena tajna, poznata samo svojim kreatorima !!!!

Statut ETF-a

Zakon o Univerzitetu

Home