Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

GORILE NA ETFu - FAKTI, PITANJA I ODGOVORI OKO NJIH

     Na nekoliko narednih stranica mozete naci sve sto bi Vas moglo interesovati o privatnom obezbedjenju, koje su zakupili Dekan Vlada Teodosic i clan Upravnog odbora, samozvani profesor Milos Laban, i to placajuci ih parama ETF-a. Jasno takvo obezbedjenje se popularno (o Boze sta sve je popularno u nasem podneblju, dobu i okruzenju) naziva GORILE.

     Stranice sadrze mnogo informacija o tome. Sa druge strane iste te stranice moglo bi da budu i po desetak puta vece u smislu kolicine informacija ali treba stedeti prostor i vreme na Internetu.

     Dosta toga je propraceno orginalnim fotografijama. No kako je nacelno na ETF-u zabranjeno novinarima da snimaju kamerama ili kasetofonima, to smo se morali sluziti raznim kanalima da se dolatimo fotki. Slike su samim tim u izvesnom broju uradjene 'najbolje sto se moglo' pa nam oprostite na kvalitetu. No ipak, imacete istinitu i pravu sliku o toj temi.

     Danasnim danom jos uvek nije zavrsen taj 'krimic' Labana i Teodosica. Sudeci po razvoju dogadjaja mislimo da ce na kraju te balade 'omastiti brk' ipak samo advokati, sudije ce imati mnogo glavobolje a nasem paru vinovnika Labanu i Teodosicu neka je Bog na pomoci.

     Obzirom na receno preporucujemo Vam da se svremena na vreme vratite ovim stranicama. Mi cemo gledati da ih dopunimo ili pridodamo starim informacijama neki novi detalj koji smo propustili u ovom prvom naletu.

     Posetite linkove na koje Vam dole ukazujemo. Predlazemo da ih citate i gledate redosledom bas kao smo mi te teme poredjali, odozgo nadole. Put pod noge!

KAKO SU SE GORILE RODILE NA ETF-U

     Na ovoj stranici cete moci da saznate kako je doslo do toga da Laban nagovori Dekana da se angazuju Gorile. Globalno govoreci u 'strahu su velike oci'. Laban zna kakav je dobar 'nastavnik' pa je zakljucio da je ipak bolje da momo studenata na casu budu i njegove Gorile.

PRVI DANI GORILA NA ETF-U

     Gorile su na ETF-u danas svakodnevna pojava, gotovo da se niko vise ni ne cudi i neobraca paznju na njih. Ti ljudi su profesionalci i daleko od toga da su nekorektni, bar ne u onom smislu kako ih le Laban zamislajo. I Gorile su shvatile 'u kom grmu lezi zec'. No posao je posao.

GORILE IZBLIZA

     Upoznajte Gorile personalno. Da li vidite nekog poznatog? Javite nam da li Vam se neko od njih dopada, ovako sa slike kao covek po spoljnjem izgledu.

GORILE FAQ

     Saznajte neke fakte o Gorilama. Koliko kostaju dnevno, mesecno ili ukupno? Znate li da se za pare koje su otisle na njihov honorar, moze u Beogradu kupiti par desetina PC racunara?

GORILE Q&A

     Kao neki pravi 'seite' i ETFMONKEYS ima svoje ono Q&A. Pa izvolite! Doduse ne delimo nagrade za tacne odgovore ali pomazemo ETF svi mi i Vi besplatno! Mozete slati Vase odgovore ali i postavljati Vasa pitanja na ETFMONKEYS prezentaciji.

Home
Posaljite nam pismo