Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Posaljite ili procitajte e-mail     Sa ove stranice mozete poslati ili procitati email podrske. Ako zelite vasa poruka se moze naci medju podrskama ako cekirate donji box. Molimo vas da se suzdrzite teskih reci i psovki jer cemo to ionako izbaciti iz teksta, vodite racuna o tome da se ovde ipak radi o univerzitetskim ljudima i akademskom nivou. Vasu poruku cemo postaviti na prezentaciju cim budemo obradili postu. Dogradjivanje se vrsi jednom dnevno (ako smo u mogucnosti). Unapred smo zahvalni za svaku vasu podrsku.


Prezime :

Ime :

Email adresa :

Da li zelite da postavimo vas email na prezentaciju?
DA

Upisite poruku :Procitajte e-mail

     Molimo posetioce ETFMONKEYS prezentacije da uvaze sledece izvinjenja u vezi sa pristiglim pismima:

     1. Na nasu e-mail adresu stize poprilican broj pisama. Sa druge strane kompletiranje prezentacije je jos uvek u toku jer svakodnevno pratimo razvoj situacije na ETFu pa ne postizemo da sve podatke od ranije, a i dnevne dogadjaje obradimo u tako dinamicnom i kratkom vremenu. Stoga molimo da nas shvatite i malo se strpite, obrada Vasih pisama ce SVAKAKO doci na red.

     2. Vasa pisma podrske (za sada medju mnogobrojnim pismima NEMA NI JEDNOG U KOME SE 'ETFMONKEYS' PREZENTACIJA OSUDJUJE!) su nas dovela u malu nedoumicu. Naime da li Vasa pisma objaviti ili ne, sa stanovista DA LI SLANJE PISMA PREDSTAVLJA ISTOVREMENO I SAGLASNOST ZA OBJAVLJIVANJE? Pri tome NIKADA NISMO NI IMALI NA UMU DA NAVODIMO PODATKE O POSILJAOCU!

     Stoga Vam sada i ovo objavljujemo i molimo Vas da ubuduce u Vasim pismima eksplicitno u jasnoj formi navedete DA LI ZELITE OBJAVLJIVANJE ILI TO NE ZELITE? Ako se odlucite da se Vase pismo objavi (a i mi ga prihvatimo za objavljivanje) molimo Vas da tada navedete da li iza pisma zelite da se OBJAVI I VASE IME, ADRESA I SVE OSTALO U VEZI SA TIM?

     Do sada pristigla pisma ako budu objavljena BICE OBJAVLJENA BEZ IKAKVIH PODATAKA O POSILJAOCU!

     Mi cemo se strogo drzati tog Vaseg zahteva. Za nas su Vasa pisma svakako i prevashodno PRIVATNA PISMA za 'Anti By TITLE Group'!

     Ako niste skoro bili na ETFu shvaticete ovakvo nase razmisljanje!

     3. Za nas su interesantna sva Vasa pisma ako su ona podrska ili ne. Nasu prezentaciju ne smatramo savrsenom cak smo svesni nasih mnogobrojnih slovnih, grafickih i ostalih nedostataka. Bice sve to korigovano u skoro vreme. Na zalost vise je dogadjaja od raspolozivog vremena. Stoga su nam dragocene sve Vase sugestije ili primedbe. Vise ociju vise i bolje vidi!

     U jednom pogledu smo potpuno sigurni:

     BORIMO SE ZA PRAVU STVAR, ZA UGLED ETFa ONAKAV KAKAV JE BIO PRE OVIH DOGADJAJA.

     BORIMO SE ZA TO DA NA ETFu PREDAJU PROFESORI DOSTOJNI TOG UNIVERZITETSKOG ZVANJA.

     BORIMO SE ZA KVALIETETAN PODMLADAK ZA STUDENTE, NJIHOVU I NASU BUDUCNOST.

     BORIMO SE PROTIV VLADE TEODOSICA I NJEGOVOG PRIVATNOG TERORA NAD PROFESORIMA ETFa.

     BORIMO SE PROTIV MILOSA LABANA I NJEGOVE OSVETNICKE NAJEZDE NA ETF.

     BORIMO SE PROTIV SVIH OBMANA KOJE SU ONI PODMETNULI ETFu.

     BORIMO SE ZA ISTERIVANJE GORILA IZ ZGRADE ETFa.

     Nacin nase borbe je: ISTINA NA VIDELO - ISTINA I SAMO ISTINA, MA KAKVA DA JE. BORBU NE NAPUSTAMO DOK JE NE ISTERAMO NA VIDELO.

     OCEKUJEMO VASU PODRSKU!

Anti By TITLE Group

     Mozete pogledati i email podrske na engleskom ako kliknete ovde.


Home