Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Sorry! De Monthly Bugle is niet meer...

nostalgie?:
English

Monthly Bugle Website

onder constructie op donderdag 28 september 2000.het is nu dus een rommeltje, maar over een aantal dagen moet het opgeruimd zijn.

Voorwoord

door Peter Teffer
Het werd behoorlijk tijd, maar na een maand of drie vertraging is hij er dan, Monthly Bugle nummer 31. Hij is te verkrijgen met een zwartwit en een kleurencover. Bestel hem door vijf gulden over te maken op girorekening 6581745 t.n.v. Peter Teffer, Amsterdam, o.v.v. Monthly Bugle 31. Of koop hem in één van de vier comic-winkels.
Wat staat er in nummer 31? Dat zal ik je zeggen: Interviews met Brian (Crimson) Augustyn, Roberta (Naughty Bits) Gregory en Karl (Harley Quinn) Kesel, Reviews van o.a. Altered Realities #1, Crimson #4-5 en Marvel Knights #1. En wegens de premičre van X-Men the Movie, een grootse X-Men Special!
Vanaf #31 zullen we elke maand een lijst bijhouden van de populairste comics onder de Monthly Bugle lezers. Het is de bedoeling dat jullie lezers die lijst beďnvloeden, door een top vijf van jouw favoriete comics op dit moment naar ons te e-mailen.

Wordt lid van de Monthly Bugle Nieuwsbrief
Monthly Bugle
Waar haal je de Monthly Bugle vandaan?
Bij Gojoker Comics
Bij Henk Lie's Comic & Manga Store
Bij de Magic Comic Corner
Bij Kapitein Rob
Via de post (abonnement)
Via de post (eenmalig)
Rechtstreeks bij dhr. Teffer (persoonlijk)
Geleend van een vriend
Ik lees geen Monthly Bugle

Het laatste nieuws uit de comicwereld:

DC Comics Darren Aronofsky zal Batman: Year One regisseren. Dit wordt de vijfde film van de duistere ridder. Aronofsky, verantwoordelijk voor films als Pi en de binnenkort uit te komen Requiem For A Dream, heeft een contract getekend om het script te schrijven in samenwerking met Frank Miller, auteur van de originele Batman: Year One verhaallijn.
In Monthly Bugle #31 staat een recensie van de Batman: Year One miniserie

DC Comics Hourman #25 is het laatste nummer van de DC serie.

Nieuw gezicht bij Top Cow

Fiona Avery heeft een contract getekend om voor uitgeverij Top Cow Comics No Honor te creëren, een nieuwe serie over een samurai krijger. Ze is bij Top Cow geďntroduceerd door J. Michael Straczynski, haar mentor en bedenker/schrijver van de series Rising Stars en Midnight Nation.
Avery heeft Babylon 5 verhalen en columns geschreven, maar dit is haar eerste comic; “Ik houd erg van comics en sta in de comicwinkels altijd te lezen over personages als Batman, Rogue, Concrete en Usagi [Yojimbo]" Dat ze nu een verhaal in comic-formaat kan vertellen is een “droom die uitkomt”, aldus Avery.
No Honor gaat over Random, een zeer goede juweeldief die een antieke katana uit een New Yorks museum probeert te stelen, maar wanneer hij zich per ongeluk aan het zwaard snijdt, laat hij de geest van Tannen, een oude samurai krijger, los in zijn lichaam, waardoor ze tegen wil en dank lichaam en geest moeten delen. De comic zal in februari 2001 in de winkels moeten liggen.
FAQ
LINKS
ARCHIEF
REVIEWS
ADVERTENTIES


 

 

 

 

Marvel Comics Axel Alonso is de nieuwe eindredacteur van de Spider-Man comics, aldus Marvel. Zijn voorganger, Ralph Macchio, zal nog enigszins aan de zijlijn aanwezig zijn voor continuďteitscontrole. Ondertussen is het gerucht dat J. Michael Straczynski de serie Amazing Spider-Man gaat schrijven nog niet bevestigd. Straczynski zou volgens bronnen Howard Mackie opvolgen.
Paul Jenkins blijft schrijver van de serie Peter Parker, Spider-Man.

Marvel Comics Jeph Loeb zal voor Fantastic Four de dialogen gaan schrijven. Hij doet dit op basis van tekenaar Carlos Pacheco's plots. Loeb verheugt zich er erg op.

Voor informatie, mail me via monthlybugle@email.com